Skip to main content
  • Nieuws
  • Gentse Unpaid sluit alliantie met Nederlandse Payt voor efficiënter debiteurenbeheer

Gentse Unpaid sluit alliantie met Nederlandse Payt voor efficiënter debiteurenbeheer

  • 12/11/2020

Unpaid, het Gentse legal techbedrijf voor juridische invordering en Payt, Nederlands grootste debiteurenbeheerplatform, slaan de handen ineen. De samenwerking is voor beide bedrijven een nieuwe mijlpaal in hun groei en internationalisering. 
 

foto

De slimme debiteurenbeheer software van Payt is al sinds enkele jaren beschikbaar voor Belgische bedrijven. Sinds begin dit jaar is België een belangrijk focusgebied voor Payt door de grote vraag naar eigentijdse en betaalbare credit managementoplossingen, zeker binnen de kmo-sector. Toen zij op zoek waren naar een oplossing voor hun Nederlandse én Belgische klanten met onbetaalde facturen kwamen ze al snel uit bij het Gentse digitale incassobureau Unpaid

Beide bedrijven zijn trots op de nieuwe samenwerking. Door de integratie krijgt Unpaid toegang tot een groot aantal bedrijven in Nederland en België terwijl Payt de klanten een eenvoudige en toegankelijke oplossing aanbiedt voor hun onbetaalde facturen. 

“De buitengerechtelijke invorderingsprocedure geeft klanten de kans om de betaling van onbetaalde facturen 100% juridisch onderbouwd af te dwingen zonder advocaat of rechtbank”

Invorderen zonder advocaat

"Payt mag dan uitgegroeid zijn tot het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland, hun werkwijze met focus op klantentevredenheid, gebruiksgemak en snelle beslissingslijnen ligt nog steeds zeer dicht bij wat wij zijn in de scale-up wereld. We zijn dan ook zeer blij dat Payt ervoor gekozen heeft om Unpaid als exclusieve partner voor de IOS-procedure te integreren in hun platform”, zegt Dirk Dewulf, general manager van Unpaid. 

“De buitengerechtelijke invorderingsprocedure of IOS-procedure, die wij liever de Unpaid-procedure heten, is een heel specifieke Belgische procedure die klanten die met onbetaalde facturen zitten, de kans geeft om de betaling van de facturen 100% juridisch onderbouwd af te dwingen zonder dat ze via een advocaat of de rechtbank moeten. Dit is zowel voor onze Nederlandse klanten met Belgische debiteurs als voor onze Belgische klanten een geweldige oplossing om snel en efficiënt een betaling af te dwingen”, besluit Jeroen Krosse, country manager België van Payt.