Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Met zo’n 2800 bedrijven, zowel kmo’s, multinationals als vrije beroepen, actief in zowat alle economische sectoren, vormt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een uniek ondernemersnetwerk en is het de meest representatieve werkgeversorganisatie in de regio Mechelen-Kempen.

Voka – KvK Mechelen-Kempen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als neutrale en representatieve speler ondernemerschap stimuleren en ondersteunen via een uitgebreid aanbod aan activiteiten, netwerkevents en dienstverlening op maat.

Omdat de Kamer dichtbij ondernemers uit de regio wil staan en de vinger aan de pols wil houden over wat reilt en zeilt in de lokale economie, heeft het 9 Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) uitgestippeld. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers en wordt vanuit de Kamer op uiteenlopende manieren ondersteund.

Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • Fitste bedrijf van antwerpen logo
  Nieuws 17.07.2018

  Altrex uit Bornem is het ‘Fitste Bedrijf van Antwerpen’

  Met een zinderende slotshow op 27 juni sloot de wedstrijd ‘Het Fitste Bedrijf van Antwerpen’ officieel af. De deelnemende bedrijven werkten gedurende 12 weken aan een gezonde levensstijl.
  Lees meer
 • Bedrijfsbezoek Van Dyck Marcel Belgium NV Welt
  Nieuws 16.07.2018

  Van Dyck Marcel Belgium vertelt hoe Welt hen ondersteunt

  Op woensdag 6 juni opende Welt-bedrijf Van Dyck Marcel Belgium NV uit Houtvenne zijn deuren voor collega-kmo’s uit de regio Mechelen-Kempen.
  Lees meer
 • Ondernemers van juni in het teken van uitmuntende bedrijven
  Nieuws 09.07.2018

  Ondernemers van juni in het teken van uitmuntende bedrijven

  Met de vakantie in het verschiet, mag een portie goede leeslectuur niet ontbreken. Het juninummer van de Ondernemers editie Mechelen-Kempen komt daarmee op het juiste moment uit.
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen-Kempen

Activiteiten

 • Netwerking 23.08.2018

  Jong Voka Kempen 2018 - Stamgasten Summer Edition @ Baobab Beachclub Westerlo

  Wegens het grote succes in februari, organiseert Jong Voka Kempen op donderdag 23 augustus de ‘Stamgasten Summer Edition’ en dit op een unieke locatie!
  Lees meer en schrijf in
 • Jacques vermeiren
  Netwerking 30.08.2018

  Plato Summer Vibes

  Op donderdag 30 augustus staat Plato Summer Vibes, het traditionele zomerevent van Plato, weer op de agenda.
  Lees meer en schrijf in
 • Plato logo
  Netwerking 30.08.2018

  Plato Midsummer Community Event

  Deze zomer worden de deelnemers van de Kempense Plato-trajecten en Lerende Netwerken getrakteerd op een grote portie inspiratie, met spreker Jan Van Den Bosch, tijdens het Plato Midsummer Community Ev
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen-Kempen