Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Met zo’n 2800 bedrijven, zowel kmo’s, multinationals als vrije beroepen, actief in zowat alle economische sectoren, vormt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een uniek ondernemersnetwerk en is het de meest representatieve werkgeversorganisatie in de regio Mechelen-Kempen.

Voka – KvK Mechelen-Kempen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als neutrale en representatieve speler ondernemerschap stimuleren en ondersteunen via een uitgebreid aanbod aan activiteiten, netwerkevents en dienstverlening op maat.

Omdat de Kamer dichtbij ondernemers uit de regio wil staan en de vinger aan de pols wil houden over wat reilt en zeilt in de lokale economie, heeft het 9 Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) uitgestippeld. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers en wordt vanuit de Kamer op uiteenlopende manieren ondersteund.

Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • sluitingsdag
  Nieuws 20.06.2018

  Diensten gesloten op vrijdag 22 juni

  Vrijdag 22 juni zijn onze kantoren uitzonderlijk gesloten.  
  Lees meer
 • jpo 20178
  Nieuws 19.06.2018

  Terugblik op het Jaardiner en de uitreiking van de Prijs Ondernemen 2018

  Een vijfhonderd tal ondernemers en stakeholders zette afgelopen vrijdag bij Thomas More in Mechelen en Thomas More in Geel het begin van de zomer in tijdens het Jaardiner en de uitreiking van de Prijs
  Lees meer
 • Imagofilm Vlaanderen FIT
  Nieuws 12.06.2018

  Vlaanderens nieuwe promotiefilm gaat in première

  Waarom is het goed wonen, werken en zakendoen in Vlaanderen? ‘Invest in Flanders’, de nieuwe promotiefilm van FIT, geeft het antwoord op jouw vragen!
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen-Kempen

Activiteiten

 • Infosessie 20.06.2018 Afgelopen

  Rondleiding en netwerkmoment bij Renotec met Force International, IOK Afvalbeheer en Betonfabriek de Bonte

  Wil je als jobcoach meer weten over de openstaande vacatures bij Renotec, Force International, IOK Afvalbeheer en Betonfabriek de Bonte in Geel en Laakdal?
  Lees meer en schrijf in
 • Netwerking 20.06.2018 Afgelopen

  Bedrijfsbezoek Logistiek Centrum Kazerne Berlaar

  Op woensdag 20 juni kan je een kijkje nemen achter de schermen van het distributiecentrum wisselstukken, dat zowel de Belgische land- , lucht- , als zeemacht bevoorraadt. Een unieke kans!
  Lees meer en schrijf in
 • Infosessie 21.06.2018 Afgelopen

  Rondleiding en netwerkmoment bij RKW Hyplast met Eribel, Wienerberger en Special Fruit

  Wil je als jobcoach meer weten over de openstaande vacatures bij RKW Hyplast en Eribel in Hoogstraten, Wienerberger in Beerse en Malle en Special Fruit in Meer?
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen-Kempen