Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Met zo’n 2800 bedrijven, zowel kmo’s, multinationals als vrije beroepen, actief in zowat alle economische sectoren, vormt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een uniek ondernemersnetwerk en is het de meest representatieve werkgeversorganisatie in de regio Mechelen-Kempen.

Voka – KvK Mechelen-Kempen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als neutrale en representatieve speler ondernemerschap stimuleren en ondersteunen via een uitgebreid aanbod aan activiteiten, netwerkevents en dienstverlening op maat.

Omdat de Kamer dichtbij ondernemers uit de regio wil staan en de vinger aan de pols wil houden over wat reilt en zeilt in de lokale economie, heeft het 9 Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) uitgestippeld. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers en wordt vanuit de Kamer op uiteenlopende manieren ondersteund.

Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • Voka - jaardiner
  Nieuws 23.05.2018

  U bepaalt wie Voka Publieksprijs 2018 wint

  Op minder dan een maand vóór de Prijs Ondernemen, lanceert Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haar eigen verkiezing. En die begint nu al.
  Lees meer
 • vokakartingcup
  Nieuws 19.05.2018

  Twintigtal bedrijventeams smult van Voka Karting Cup 2018

  Bij Inkart in Ruisbroek (Puurs) heeft een twintigtal bedrijventeams weer met volle teugen gesmuld van de Voka Karting Cup 2018.
  Lees meer
 • storytelling
  Nieuws 18.05.2018

  Plato brengt ondernemers knepen van storytelling bij

  Storytelling heeft voor een aantal Platonisten van Voka Mechelen-Kempen geen geheimen meer, na het onlangs gehouden Plato-event in het teken hiervan bij drukkerij Antilope De Bie in Duffel.
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen-Kempen

Activiteiten

 • Logo KamerAcademie
  Opleiding 25.05.2018 Afgelopen

  Basisopleiding Financieel management voor niet-financiëlen

  Ook jij, als niet-financiële medewerker, wordt in jouw loopbaan meer en meer met financieel-bedrijfseconomische concepten en achtergronden geconfronteerd.
  Lees meer en schrijf in
 • Jong Voka Chic 2018
  Netwerking 25.05.2018 Afgelopen

  Jong Voka Chic 2018 - Jong Voka goes back to the nineties

  Naar jaarlijkse traditie prijkt ook dit jaar het event Jong Voka Chic op de kalender. Een avond waarbij de nadruk ligt op netwerken in een informele sfeer! Ben jij erbij?
  Lees meer en schrijf in
 • Logo KamerAcademie
  Opleiding 28.05.2018

  Workshop KPI's voor HR managers

  Creëer impact in het managementteam als HRM met een goed inzicht in jouw cijfers.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen-Kempen