Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Met zo’n 2800 bedrijven, zowel kmo’s, multinationals als vrije beroepen, actief in zowat alle economische sectoren, vormt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een uniek ondernemersnetwerk en is het de meest representatieve werkgeversorganisatie in de regio Mechelen-Kempen.

Voka – KvK Mechelen-Kempen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als neutrale en representatieve speler ondernemerschap stimuleren en ondersteunen via een uitgebreid aanbod aan activiteiten, netwerkevents en dienstverlening op maat.

Omdat de Kamer dichtbij ondernemers uit de regio wil staan en de vinger aan de pols wil houden over wat reilt en zeilt in de lokale economie, heeft het 9 Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) uitgestippeld. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers en wordt vanuit de Kamer op uiteenlopende manieren ondersteund.

Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • Vlaio
  Voka-Persbericht 14.03.2018

  “Alle advies om te innoveren onder één dak.” Voka tevreden over nieuwe invulling Agentschap Innoveren & Ondernemen.

  Eén op de vijf ondernemers die met zijn bedrijf wil innoveren, weet niet waar hij terecht kan voor gericht advies.
  Lees meer
 • arijsherentals
  Nieuws 12.03.2018

  Voka Kempen West laat bij Arijs proeven van vis en overdracht

  Oordeelkundig omgaan met groeien en opvolging: met die insteek nodigde Voka Kempen West onlangs uit voor een bedrijfsbezoek bij visgroothandel Arijs in Herentals.
  Lees meer
 • Wegeninvesteringen
  Voka-Persbericht 09.03.2018

  Investeringen in wegen schieten tekort. Voka – KvK Mechelen-Kempen werkt aan actieplan voor regio

  De investeringen in grote verkeersassen schieten tekort.
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen-Kempen

Activiteiten

 • Logo KamerAcademie
  Opleiding 16.03.2018 Afgelopen

  Actua: De innovatiesubsidies vereenvoudigd

  Je bedrijf maakte in het verleden misschien al gebruik van een subsidie voor onderzoek & ontwikkeling (O&O). Of misschien ook niet? In beide gevallen is er goed nieuws.
  Lees meer en schrijf in
 • Overdracht en overname oude generatie op nieuwe
  Infosessie 20.03.2018

  Familio Kick-off

  Realiseer een efficiënte generatiewissel met behoud van talent, klantenfocus en goede familiale relaties. Tijdens deze interactieve kick-off wordt de Familioroos voorgesteld.
  Lees meer en schrijf in
 • Powerevent woman only
  Netwerking 21.03.2018

  Powerevent Women Only - Communicatie is key

  Jaarlijks event exclusief voor ambitieuze vrouwen. Positieve geesten die met goesting en energie in het (bedrijfs)leven staan.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen-Kempen