Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

U heeft de ambitie om te groeien, als onderneming én als ondernemer. Ook bij Voka West-Vlaanderen is er ambitie. In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. U merkt het: we hebben heel veel gemeen!

Uw groeiverhaal is uniek. In welke levensfase uw onderneming ook zit, wat uw ambitie ook is, Voka helpt u graag bij het uitstippelen van een groeipad op maat. Samen met 3.200 andere ondernemingen heeft u als lid van Voka West-Vlaanderen alvast toegang tot de invloed, de kennis en het netwerk van de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen.

Nieuws en persberichten lobby Opleidingen en events Communities

 
 
 
 

 

 

 

 

 

Voorjaarsbrochure 2019

 

News

 • Noord Korea
  Nieuws 12.12.2018

  Discovery Tour Noord - Korea

  Eind oktober vond de eerste Discovery Tour van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen plaats. De onorthodoxe bestemming? Pyongyang, hoofdstad van Noord-Korea.
  Lees meer
 • Welt Talentenmarkt
  Voka-Persbericht 05.12.2018

  Eerste editie van Welt talentenmarkt in Zeebrugge matcht werkzoekenden en werkgevers

  Op 5 december organiseerde Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen in samenwerking met de VDAB een Welt-talentenmarkt in Zeebrugge.
  Lees meer
 • Nemo Link
  Nieuws 05.12.2018

  Europese interconnector Nemo Link ingehuldigd

  Nemo Link, de eerste onderzeese interconnector tussen België en het Verenigd Koninkrijk betekent nieuwe stap in de integratie van het Europese energiesysteem.
  Lees meer
Meer nieuws over West-Vlaanderen

Activiteiten

 • Btw-controle
  Opleiding 13.12.2018 Afgelopen

  Bereid uw onderneming optimaal voor op de btw-controle

  De btw-controles anno 2018 verschillen fundamenteel van de controles uit de oude doos. De tijd van het zogenaamde ‘draaien van facturen’ lijkt voorgoed verleden tijd.
  Lees meer en schrijf in
 • Brexit
  Opleiding 13.12.2018 Afgelopen

  Seminarie: Hoe maakt u uw bedrijf brexit-proof? (Brugge)

  We brengen de impact van de brexit op uw bedrijf in kaart en gaan we na welke proactieve maatregelen nu reeds genomen kunnen worden.
  Lees meer en schrijf in
 • Nieuwe leden
  Netwerking 13.12.2018 Afgelopen

  Voka West-Vlaanderen verwelkomt nieuwe leden

  Voka verwelkomt nieuwe leden! Ook uw bedrijf hoort sinds kort bij de 3.200 leden die Voka West-Vlaanderen telt. We zijn er terecht trots op u te mogen verwelkomen in ons netwerk en zien u graag op het
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten van West-Vlaanderen