Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

U heeft de ambitie om te groeien, als onderneming én als ondernemer. Ook bij Voka West-Vlaanderen is er ambitie. In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. U merkt het: we hebben heel veel gemeen!

Uw groeiverhaal is uniek. In welke levensfase uw onderneming ook zit, wat uw ambitie ook is, Voka helpt u graag bij het uitstippelen van een groeipad op maat. Samen met 3.200 andere ondernemingen heeft u als lid van Voka West-Vlaanderen alvast toegang tot de invloed, de kennis en het netwerk van de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen.

 

Nieuws en persberichten lobby Opleidingen en events Communities

 
 
 
 

 

 

 

News

 • Sabien Lahaye-Battheu vorig jaar tijdens haar bedrijfsstage bij Bellewaerde
  Voka-Persbericht 18.07.2018

  Ook West-Vlaamse politici op bedrijfsstage

  Morgen start Voka, Vlaams Netwerk van Ondernemingen, met een nieuwe reeks Zomerstages. Meer dan 50 volksvertegenwoordigers zullen deze zomer één of twee dagen aan de slag gaan bij een bedrijf.
  Lees meer
 • Michael Porter
  Nieuws 11.07.2018

  Lezing prof. Michael Porter: "Strategy in Disruptive Times"

  Op maandag 8 oktober geeft Michael Porter, professor aan de Harvard Business School en expert op het gebied van strategisch management, een exclusieve lezing.
  Lees meer
 • Jobroad
  Nieuws 11.07.2018

  Nieuwkomers met migratieachtergrond vullen West-Vlaamse vacatures in

  Dankzij JOBROAD kregen de 46-jarige MAMUKA DZNELASHVILI uit Harelbeke & de 25-jarige WALID AHMED uit Dentergem een vast contract na 6 maanden uitzendarbeid bij JOS VANNESTE NV en Grandeco Wallfash
  Lees meer
Meer nieuws over West-Vlaanderen

Activiteiten

 • Soenen Golfkarton
  Netwerking 22.08.2018 Volzet

  Jong Voka West-Vlaanderen visits Soenen Golfkarton

  Soenen Golfkarton in Hooglede verwerkt als familiale producent golfkarton tot een op maat gemaakte oplossing voor de klant.
  Lees meer en schrijf in
 • 5x5
  Infosessie 28.08.2018

  Infosessie 5x5 programma met getuigenis van Cides/Vanhalst

  Voka West-Vlaanderen biedt 5 ondernemingen uit de provincie de kans om samen met een ontwerpersduo een nieuw product of dienst te ontwikkelen en te presenteren.
  Lees meer en schrijf in
 • Starten met ondernemen
  Netwerking 05.09.2018

  Infosessie Bryo: starten met ondernemen!

  Zin om de stap te zetten naar succesvol ondernemen? Kom dan vrijblijvend langs tijdens de Bryo-infosessie op dinsdag 10 juli. 
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from West-Vlaanderen