Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Ledenvoordelen

Ledenvoordelen

Welkom bij het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen

Cijfers spreken luider dan woorden. Voka en zijn 350 medewerkers organiseren jaarlijks meer dan 1.000 netwerkevents, activiteiten en opleidingen voor meer dan 18.000 leden. Al die leden zijn samen goed voor 65% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

Benieuwd hoe Voka jouw onderneming kan verdedigen, verbinden en versterken? Lees hier de verhalen van onze ambassadeurs en ontdek 3 redenen om ook Voka-lid te worden.

 

Ontdek de 3 voordelen van een Voka-lidmaatschap

 

Ziero

 

Voka verdedigt je belangen

Of je nu net gestart bent of al jaren onderneemt, als Voka-lid heb je altijd iemand aan je zijde. Iemand die jouw belangen als ondernemer overal sterk verdedigt: bij lokale besturen maar ook op regionaal, nationaal en Europees niveau. Dankzij de vele lobbydossiers van Voka sta je als ondernemer sterker in je schoenen, in goede én in crisistijden.

Nowjobs verbinden netwerken Voka

 

Voka verbindt je met collega-ondernemers

Ondernemen doe je niet alleen. Een dynamisch en groot netwerk is essentieel om op koers te blijven en te groeien als ondernemer. Voka verruimt je blik en je netwerk door activiteiten te organiseren voor ondernemers en beleidsmakers uit de politieke en academische wereld. Als Voka-lid kan je ook deelnemen aan netwerkevents, webinars en andere lerende netwerken. Je kan bovendien op je eigen ritme bijleren en inspiratie opdoen via de specifieke communities van Voka, zoals het starterstraject of coachingstraject voor groeiondernemers. 

 

Kims Chocolate versterken Voka

 

Voka versterkt je onderneming

De bedrijfswereld verandert continu. Daarom houdt Voka je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe maatregelen en wetgeving die op jouw business van toepassing zijn. Hulp nodig bij een moeilijk fiscaal dossier of een vergunning? Aan de hand van actuele informatie maar ook advies van experten kan je als ondernemer snel de juiste beslissingen nemen. Via het uitgebreide opleidingsaanbod van Voka werk je aan je eigen kennis en skills, en krijgt je persoonlijke groei een boost. Op die manier begeleidt Voka je in elke fase van het ondernemerschap.

Benieuwd wat Voka nog meer voor jouw onderneming kan betekenen?

Laten we kennismaken

Voka nationaal
T. 02 229 81 11
info@voka.be
Kantoren en medewerkers

Antwerpen-Waasland
T. 03 232 22 19
info.aw@voka.be
Kantoren en medewerkers

Brusselse Metropool
T. 02 229 81 42
info@vokametropolitan.be
Kantoren en medewerkers

Limburg
T. 011 56 02 00
info.kvklimburg@voka.be
Kantoren en medewerkers

Mechelen-Kempen
T. 014 56 30 30
info.kvkmk@voka.be
Kantoren en medewerkers

Oost-Vlaanderen
T. 09 266 14 40
welkom@voka.be
Kantoren en medewerkers

Vlaams-Brabant
T. 016 22 26 89
1adres@voka.be
Kantoren en medewerkers

West-Vlaanderen
T. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be
Kantoren en medewerkers

Lid worden?

Sluit je aan bij ons netwerk van 18.000 ondernemingen met groeiambities!

Contact