Skip to main content
Map
  • Trajecten

Trajecten

Masterclass Circulaire Strategie

Masterclass Circulaire Strategie

Ontwikkel je circulaire vaardigheden

Voka Accelero

Voka Accelero

Versterk de snelle groei van jouw onderneming. Accelero is een exclusief traject voor de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching en bijeenkomsten met andere snelle groeiers maak je jouw bedrijf groeiklaar.

Voka Bryo

Voka Bryo

Begeleiding voor starters & scalers. Welkom bij de grootste starterscommunity van Vlaanderen!

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Veranker duurzaamheid in je onderneming

Voka Digichange

Voka Digichange

Langdurig begeleidingstraject (3 jaar) om gestructureerd en systematisch digitaal te transformeren. Aan de hand van een gepersonaliseerd stappenplan werk je aan digitalisering van je strategie, organisatie en processen. 

Voka Digihub

Voka Digihub

Bij Voka Digihub kun je terecht voor advies, expertise, experiment én financiële steun (dankzij EFRO en Vlaio) om aan de slag te gaan met datagedreven digitalisering.

Voka Familio

Voka Familio

Maak werk van je familiale overdracht

Voka Mercurio

Voka Mercurio

Onderneem internationaal: ontwikkel je internationale strategie, ontdek nieuwe exportmarkten en deel je internationale expertise.

Voka Plato

Voka Plato

Plato is een lerend netwerk voor groeiondernemers van Voka. Een uniek peter/meterschapstraject waarin je samen met andere ondernemers werkt aan de groei en professionalisering van je bedrijf. 

Voka Tech@venture

Voka Tech@venture

Schaal internationaal  

Voka Transitio

Voka Transitio

Transitio is een begeleidingstraject voor bedrijfsleiders die zich willen voorbereiden op een mogelijke verkoop (intern/extern) van hun bedrijf.

Voka Welt

Voka Welt

.Welt zet in op een toekomstgericht HR-beleid. Via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling ga je aan de slag om optimale duurzame loopbanen te creëren en faciliteren binnen jouw onderneming. Zo haal je het potentieel uit ieder talent!