Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • Isabel Coppens en Anke De Boeck (CÎME)
  Nieuws 17.04.2019

  Beautyproducten waar je blij van wordt én die de wereld mooier maken

  Het Belgische Skincare label ‘CÎME’, het Franse woord voor bergtop, is niet alleen trendy, het produceert ecologisch en sociaal verantwoord.
  Lees meer
 • “Een grote klant verliezen was de beste les die ik ooit kreeg"
  Nieuws 16.04.2019

  “Een grote klant verliezen was de beste les die ik ooit kreeg"

  Een leiderschapswissel in een familiebedrijf, het blijkt niet altijd makkelijk.
  Lees meer
 • Chief ‘Enabling’ Officer Jo Vandebergh (Bringme)
  Nieuws 16.04.2019

  Virtuele receptionist en digitale conciërge veroveren de inkomruimte

  E-commerce zit in de lift. We bestellen meer en meer online en onze wegen raken verzadigd van de vele thuisleveringen. De files worden alleen maar langer en het klimaat gaat er zo niet op vooruit.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • opleiding VB
  Opleiding 23.04.2019

  Hoe een ISO-audit overleven?

  Een audit is telkens weer een beetje zoals een examen, je wordt immers 'ondervraagd' door een vreemde man of vrouw die komt beoordelen of je een certificaat krijgt of mag behouden.&nbsp
  Lees meer en schrijf in
 • Teaser opleiding
  Opleiding 23.04.2019

  Effectief brainstormen

  "Iedereen kan brainstormen" Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Vaak worden echter de basisregels van een brainstorm vergeten.
  Lees meer en schrijf in
 • teaser kopstukkendebat
  Netwerking 23.04.2019

  Kopstukkendebat i.s.m. Unizo op 23 april

  Dinsdagavond 23 april organiseren Voka Vlaams-Brabant en Unizo Vlaams-Brabant & Brussel een gezamenlijk kopstukkendebat exclusief voor ondernemers.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten van Vlaams-Brabant