Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • Kabouter als Klimaatambassadeur
  Nieuws 20.09.2018

  Kabouter als Klimaatambassadeur

  Elk jaar beloont het milieu-infopunt voor de kmo (miK), een samenwerking tussen Voka en de provincie Vlaams-Brabant, een bedrijf dat inspanningen levert om op een duurzame manier te werken.
  Lees meer
 • Brexit Impact Scan
  Nieuws 18.09.2018

  Ontdek hier de Brexit Impact Scan

  Op 29 maart volgend jaar is het zover: dan verlaat het Verenigd Koninkrijk officieel de EU.
  Lees meer
 • Vastgoedclub
  Nieuws 17.09.2018

  Vastgoedclub verkent Tour & Taxis

  Nieuwe stadswijk komt er aan De site Tour & Taxis is tot dusver vooral gekend als locatie voor beurzen en evenementen, en wat kantoren.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • Outlook
  Opleiding 20.09.2018 Afgelopen

  Outlook volgens de BestBuro methode – Bespaar één minuut per e-mail

  Outlook is je partner voor een vlotte communicatie. Tenminste, als je het programma juist gebruikt. Anders creëer je meer chaos dan werkplezier.
  Lees meer en schrijf in
 • Lerend Netwerk
  Opleiding 20.09.2018 Afgelopen

  Lerend Netwerk voor kmo-managers

  Is coaching, teamwerk en positieve samenwerking met medewerkers voor jou belangrijk voor het bekomen van resultaat? En is het jouw doel om, naast een grotere flexibiliteit in de omgang me
  Lees meer en schrijf in
 • Werken met onderaannemers
  Opleiding 20.09.2018 Afgelopen

  Werken met onderaannemers

  Op twee uur tijd leer je alles over terbeschikkingstelling van personeel en ken je het onderscheid met aanneming. We dompelen jou onder in de strenge spelregels.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Vlaams-Brabant