Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • V & P
  Nieuws 07.12.2018

  SPECIAL VEILIGHEID EN PREVENTIE

    Het magazine Ondernemers, editie november, heeft extra aandacht voor Veiligheid & Preventie.
  Lees meer
 • KD
  Nieuws 06.12.2018

  Aandacht voor ambacht

  Een ruime winkel met atelier, een vast klantenbestand dat steeds groeit… De zaken gaan goed voor handtassenontwerpster Klaar Devillé.
  Lees meer
 • Flanders Make
  Nieuws 23.11.2018

  Innoveren kan je leren - Flanders Make ondersteunt innovatieve kmo’s bij hun digitale transformatie

  Bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun producten en productieprocessen te optimaliseren, vinden daarvoor de weg naar Flanders Make, het onderzoekscentrum voor de maakindustrie.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • Voka Reload Winter Edition: Halle Schaatst
  Netwerking 17.12.2018

  Voka Reload Winter Edition: Halle Schaatst

  Wat is er beter dan inspirerende ondernemers ontmoeten en leren van elkaars ervaringen in een gezellige winterse setting?
  Lees meer en schrijf in
 • Projectplanning
  Opleiding 18.12.2018

  Het ‘Project Canvas’, brug tussen idee en innovatie

  Met een groot deel van de innovatieve ideeën gebeurt helemaal niets, vaak door een slechte planning. Het Project Canvas van Bedenk is de missing link tussen idee en uitvoering.
  Lees meer en schrijf in
 • champagne
  Netwerking 18.12.2018

  Eindejaarsreceptie Voka Regio Diest @ Il Giardino

  Wij nodigen jou graag uit op onze eindejaarsreceptie op dinsdag 18 december in het vroegere prestigieuze bankgebouw Banque Centrale de la Dyle, omgevormd tot een eigenzinnige locatie.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten van Vlaams-Brabant