Skip to main content
  • Opleidingen
Voka Community -

Internationaal ondernemen Antwerpen-Waasland

We brengen internationaal ondernemend Antwerpen samen tijdens evenementen doorheen het jaar. Sommige keren jaarlijks terug, andere zijn op basis van specifieke noden of kansen op een bepaald moment. Van een conferentie met meer dan 100 deelnemers tot thema-avonden in kleine groep, de focus ligt steeds op hoe je als bedrijf verder kan groeien in het buitenland.

In specifieke opleidingen zullen relevante onderwerpen zoals incoterms, financiering en subsidies, douane etc. behandeld worden.

Met onze Global Gateways en seminaries zoals “Export in Coronatijden” in samenwerking met Flanders Investment & Trade trachten we een land of regio te belichten. Via topsprekers komen we meer te weten rond opportuniteiten, do’s & don’ts rond internationaal zakendoen, lokale gewoontes en nieuwe trends. Zo stond bijvoorbeeld Dubai en de Wereldexpo al op ons programma.  

We halen het buitenland ook naar onze Kamer. We organiseren uitwisselingen met de vele delegaties die we in onze regio mogen ontvangen. Tijdens deze Meet&Greets laten we de interessante delegatie-leden aan het woord rond hun regio; maar ligt er ook veel nadruk op onderling netwerken en zakendoen op een informele manier. Zo kan u als bedrijf snel kennis maken met potentiële klanten of partners.

Ontdek hier al onze opleidingen

Export in coronatijden: Rusland op 15 september

Wist u dat Flanders Investment & Trade diverse kantoren heeft in Rusland? Haar vertegenwoordigers in Moskou, Nizhny Novgorod en Sint-Petersburg zijn zelfs perfect geplaatst om u een inzicht te bieden in de gevolgen van Covid-19 voor uw onderneming.

Klik hier om u in te schrijven.

Contactpersonen

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Sophie Beyers

Coördinator Internationale Netwerken

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans