Skip to main content
  • Communities - Voka nationaal

Communities - Voka nationaal

Accelero

Accelero

Boost de snelle groei van jouw bedrijf! Accelero is een exclusief traject voor de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching en bijeenkomsten met andere snelle groeiers maak je jouw bedrijf groeiklaar.

Bryo Voka

Bryo

Welkom bij Bryo, de grootste starterscommunity van Vlaanderen!

Voka Digihub

DigiHub

Welkom bij Voka Digihub, een uniek begeleidingstraject voor datagedreven digitalisering.

Familio

Familio

Familio maakt de uitdagingen van beide generaties - overlaters & overnemers - bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

Voka Health Community

Health Community

Platform voor zorgondernemingen, bedrijven, kenniscentra en patiëntengroepen.

Logo Jong Voka

Jong Voka

Jong Voka verenigt jonge ondernemers en high potentials (tot 40 jaar) in Vlaanderen. Het biedt een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen.

Mercurio logo

Mercurio

Internationaal ondernemen voor bedrijven in al hun levensfasen. Welkom bij Mercurio, het netwerk van Voka voor ondernemers die samen ondernemend Vlaanderen verder willen uitbouwen, lokaal en in de wereld. 

Plato logo

Plato

Welkom bij Plato, het lerend netwerk voor groeiondernemers van Voka. Een uniek peter/meterschapstraject waarin je samen met andere ondernemers werkt aan de groei en professionalisering van je bedrijf. 

Transitio

Transitio

Transitio is een begeleidingstraject voor bedrijfsleiders die zich willen voorbereiden op een mogelijke verkoop (intern/extern) van hun bedrijf.

VCDO logo

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen verankeren in jouw bedrijfsvoering is een slimme zet, want ondernemingen die inzetten op duurzaam ondernemen zijn weerbaarder, efficiënter en weten meer talent te behouden!

Welt, duurzaam en inclusief HR-beleid

Welt

Welt zet in op een toekomstgericht HR-beleid. Via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling ga je aan de slag om optimale duurzame loopbanen te creëren en faciliteren binnen jouw onderneming. Zo haal je het potentieel uit ieder talent! 

Onderwijs-Ondernemen

Onderwijs-Ondernemen

Met Onderwijs-Ondernemen brengt Voka het onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar.

Logo Voka Digitaal Transformatie Traject

Voka Digitaal Transformatie Traject

Langdurig begeleidingstraject (3 jaar) om gestructureerd en systematisch digitaal te transformeren. Aan de hand van een gepersonaliseerd stappenplan werk je aan digitalisering van je strategie, organisatie en processen. 

Onderneming en Politiek

Onderneming en Politiek

Het Voka-programma Onderneming & Politiek organiseert ontmoetingen tussen ondernemers en politici. Politici leren er het bedrijfsleven kennen. Als ondernemer doorgrondt u de werking van het politieke bedrijf. Het programma slaat op verschillende manieren een brug tussen ondernemers en politici.

Logo

Masterclass Samen Circulair

Duurzaam ondernemen is voor Voka van groot belang. Het sterkt onze ondernemingen voor de toekomst. Gezien de uitdagingen waarvoor we staan, is het van groot belang dat bedrijven nu al inzetten op duurzaamheid. Via het Voka Charter Duurzaam Ondernemen begeleiden we bedrijven al om stappen te zetten binnen elke SDG (Sustainable Development Goals). Graag gaan we nog een stapje verder; in de Masterclass Samen Circulair willen we bedrijven ondersteunen in de opmaak van hun circulair business model. 

Brexit

Brexit

U doet zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan bent u allicht ook in de ban van de Brexit... In deze rubriek informeren we u over alle evoluties in het Brexit dossier en over de opleidingen en info-sessies die we hierover organiseren.

Havenvereniging

Havenvereniging

Voka-Havenvereniging is de samenwerking tussen Voka vzw en de Vlaamse Havenverenging vzw en werd opgericht in het najaar 2014. Voka-Havenvereniging fungeert als het platform van en voor de 4 private havengemeenschappen in Vlaanderen (Antwerpen, Gent, Oostende, Zeebrugge). Deze havengemeenschappen zijn elk georganiseerd binnen de havencellen van de Voka-Kamers van Koophandel van Antwerpen-Waasland (Alfaport), Oost-Vlaanderen (VEGHO-Voka Kamer Oost Vlaanderen) en West-Vlaanderen (Apzi – Voka Kamer West-Vlaanderen) en opereren in een actieve wisselwerking met het Voka Kenniscentrum.  

ING
SD  Worx