Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Voka Fietst! 2-daagse in Alden-Biezen
Vlaams-Brabant
Netwerking

Voka Fietst! 2-daagse in Alden-Biezen

Trek er samen met de Voka Fietst!-community een weekend op uit in het schitterende Haspengouw voor twee dagen gevuld met sportieve uitdaging en culinair genot.

Locatie

Bilzen

Prijs

€340 (excl. btw)

OC ZOL
Limburg
Netwerking

Tussen de composthopen bij Coenegrachts Substraat & Roosen Borgh

In het zuidelijkste punt van Riemst treffen we 2 familiale ondernemingen die een heuse transformatie ondergingen. Van champignonkweek over mestverwerking tot compost, dat verhaal verneem je tijdens een combi-bedrijfsbezoek.

Locatie

Riemst

Prijs

Leden OC ZOL: € 45
Niet-leden: € 95

Politica Erpe-Mere
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Voka Politica in Erpe-Mere

Voka nodigt jou graag uit op de Voka Politica in Erpe-Mere, bij gastbedrijf Hako Benelux. We bespreken er topics zoals mobiliteit, fiscaliteit en arbeidsmarkt.

Locatie

Erpe-Mere

Prijs

Gratis

Lerend Netwerk Cybersecurity
Limburg
Netwerking

Cybersecurity

In de huidige digitale wereld, waarin cyberaanvallen een steeds grotere bedreiging vormen voor organisaties van alle groottes en in alle sectoren, is een lerend netwerk essentieel voor een effectieve cybersecurity. Want wat als je te maken krijgt met een cyberaanval? Welke communicatiestrategie hanteer je? En hoe garandeer je de businesscontinuïteit? Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens dit Lerend Netwerk en zorg dat jouw onderneming klaar is voor een cybercrisis.

Prijs

Leden: €850.00
Niet-leden: €850.00

(Im)pact voor de toekomst
Vlaams-Brabant
Netwerking

(Im)pact voor de toekomst

Hoe kun je als bedrijf duurzame impact genereren? En hoe doen de deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) dat? Ontdek het op deze drie manieren tijdens dit event in de unieke Hi! Site in Grimbergen. 

Locatie

Grimbergen

Prijs

Leden: €75 Niet-leden: €125 Deelnemers VCDO en evaluatiecommissie kunnen gratis 2 personen inschrijven. Bijkomende inschrijvingen zijn aan bovenstaand...
Future Sneaker Store
Antwerpen-Waasland
Netwerking

Masterclass: The Future Of Fashion

Nieuwe technologie biedt de modebranche kansen op versnelde verduurzaming, een grotere relevantie en een hogere betrokkenheid van de consument. Van 3D-printen on demand en virtuele supermodellen tot een outfit voor je digitale zelf: is het vooral nice to have of schuilen hier net de grote opportuniteiten? In deze gratis masterclass neemt Tim Gielen je mee op ontdekkingsreis langs technologische revoluties en vertaalt hij die naar concrete toepassingen in jouw fysieke winkel.

Prijs

Deze masterclass is GRATIS voor leden en niet-leden.

m-accent
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Netwekkers in Meetjesland bij M-accent

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een enthousiaste groep ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op woensdag 14 juni ontvangt M-accent collega-ondernemers uit de regio Meetjesland in alle vroegte op hun unieke locatie in Eeklo met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Locatie

Eeklo

Prijs

Gratis

What's hot In Warehousing & Ruimteschaarste: Traconord & Logflow
West-Vlaanderen
Netwerking

What's hot in Warehousing & Ruimteschaarste: Traconord & Logflow

Graag weten wat de nieuwste inzichten in warehousing en ruimteschaarste zijn en hoe je die in jouw bedrijf kan toepassen? Of bied je zelf innovatieve oplossingen en zoek je interessante partnerships? Kom dan naar deze What’s Hot in Warehousing & ruimteschaarste, bij gastbedrijf Traconord in Steenvoorde.

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden.

Contactdag douane-attachés
West-Vlaanderen
Netwerking

Contactdag met de Belgische douane-attachés

Leg jouw vragen en cases voor aan de Belgische douane-attachés Op deze contactdag bespreek je tijdens een individuele en vertrouwelijke afspraak je eigen vragen en cases met deze geografische douane-experten.

Locatie

Gent

Prijs

Gratis, maar inschrijven is verplicht. Na het inschrijven ontvang je een link naar de boekingstool, waarin je zelf de beschikbare timeslots kan bekij...
Lunch met de ambassadeur van Polen
Oost-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Lunch met de ambassadeur van Polen

In gesprek met de ambassadeur van Polen? Leg jouw case persoonlijk voor aan de ambassadeur tijdens een informele lunch.

Locatie

Gent

Prijs

120 euro

Noordlink
Limburg
Netwerking

Noordlink 21

Op donderdag 15 juni delen de bewoners van Noordlink (Lommel) hun expertise in 21 boeiende en actuele infosessies. Voor één dag staat het bedrijvencentrum volledig in het teken van gratis opleidingen.

Locatie

Lommel

Prijs

Gratis

 

Kosteloos annuleren kan tot en met 8 juni, nadien zal een no-show fee van €50 aangerekend worden

sustainability
West-Vlaanderen
Netwerking

Uitreiking jaarcertificaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2023

Waar de Corporate Sustainability Reporting Directive, kortweg de CSRD, vorig jaar voor een aantal bedrijven een onbekend acroniem was, beheerste die in 2022 (en ook bij het begin van 2023) steeds vaker de feed op jouw LinkedIn-profiel, de inhoud van de nieuwsbrieven in jouw mailbox en de agenda van

Locatie

Bredene

Prijs

Gratis

campagnebeeld
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Summer 2023

Voor de start van de zomer nog even bijpraten in een gemoedelijke sfeer: dat is waar de Summer voor staat!

Locatie

Mechelen

Prijs

Voka leden: € 105,00/persoon (excl. btw) Groepstarief: € 95,00/persoon (excl. btw)(vanaf 10 personen per bedrijf)   Dit event is enkel toegankelijk...
AJK
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub VIP achter de schermen bij AJK

"Familiaal, vakbekwaam en grensverleggend" is de slogan van AJK. Zij maken containers, containersystemen en transportoplossingen die u helpen om afval- en grondstoffen slim te verzamelen en te verplaatsen. Vandaag staat Gunter Janssen, 2de generatie, aan het roer van 260 medewerkers. 75% van de productie is bestemd voor export naar landen uit de hele wereld. Kwalitatief hoogstaande maakindustrie en internationalisering. Een succesverhaal uit Bocholt. 

Locatie

Bocholt

Prijs

€ 20 (excl. btw) 

30 jaar Verenigde Industrie Pelt
Limburg
Netwerking

30 jaar Verenigde Industrie Pelt

Al 30 jaar verenigen we ondernemers en ondernemingen in en rond Pelt. Deze mijlpaal laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 16 juni 2023 nodigen we voor onze jubileumviering trendanalist Herman Konings uit. Herman is een onvervalste verhalenverteller die de toeschouwer in een meeslepend parcours weet te begeesteren voor de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.

Locatie

Lommel

Prijs

Gratis voor VIP-leden
Niet-leden: € 50 

Community Food & Beverage 2023
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Community Food & Beverage 2023

Voka brengt als grensoverschrijdende organisatie Oost-Vlaamse bedrijven samen uit de brede keten van voeding & dranken om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie.

Prijs

550 euro

Data Driven Marketing
Vlaams-Brabant
Netwerking

Ronde Tafel West-Brabant - Data Driven Marketing

In een wereld waarin we worden overspoeld met informatie, is het van cruciaal belang om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken met de juiste boodschap. Dat is wat data driven marketing doet.

Locatie

Huizingen

Prijs

Voka-leden: €105
Niet-leden: €180

voka visit gadot
Oost-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Voka Visit bij Gadot Belgium

Breng een bezoek aan Gadot Belgium, een multimodale terminal gespecialiseerd in de stockage, productie en distributie van chemische producten.

Locatie

Gent

Prijs

Gratis

ING
SD  Worx