Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Succesvol ondernemen is een zaak van goed samenwerken. Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland brengt ondernemers uit alle sectoren samen en stimuleert onderlinge dialoog en interactie.

Vandaag vertegenwoordigen onze 3.000 leden meer dan 68 procent van de toegevoegde waarde en zo’n 66 procent van de werkgelegenheid in de regio. Maar uiteraard geldt: met hoe meer we zijn, hoe luider onze stem klinkt en hoe beter we u kunnen ondersteunen.

Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat de regio Antwerpen- Waasland de economische groeipool van Vlaanderen blijft. Daarom zijn we elke dag voor u in de weer. Hoe? We verdedigen uw belangen op alle mogelijke niveaus, maken u het leven makkelijker met onze uitgebreide dienstverlening én zorgen er bovendien voor dat u het hele jaar door kan netwerken op een van onze vele activiteiten. 

 

 

 

 

News

 • Pieter Leuridan
  Nieuws 22.08.2017

  'VDAB moet werklozen efficiënter activeren en consequent controleren'

  Vorige week maakte het interimbureau ASAP bekend dat het in Polen vorkheftruckchauffeurs en machinebedieners zoekt, omdat er in België onvoldoende arbeidskrachten voor zijn.
  Lees meer
 • werken parkeerterrein
  Nieuws 18.08.2017

  Pendelbus en parkeerterrein Lillo zal filedruk bij bedrijven verlichten

    Na intens overleg en lobbywerk tussen Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, zes industriële havenbedrijven, Pendelbus Haven, Havenbedrijf Antwerpen, AWV en Elia gaat vanaf 1 sept
  Lees meer
 • Jo De Backer
  Nieuws 26.06.2017

  Jo De Backer, voorzitter-elect

  Jo De Backer, executive director van de Niko Group met zetels in Antwerpen én Sint-Niklaas, is de nieuwe voorzitter-elect van onze Kamer.
  Lees meer
Meer nieuws over Antwerpen-Waasland

Activiteiten

Meer activiteiten from Antwerpen-Waasland