Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Succesvol ondernemen is een zaak van goed samenwerken. Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland brengt ondernemers uit alle sectoren samen en stimuleert onderlinge dialoog en interactie.

Vandaag vertegenwoordigen onze 3.000 leden meer dan 68 procent van de toegevoegde waarde en zo’n 66 procent van de werkgelegenheid in de regio. Maar uiteraard geldt: met hoe meer we zijn, hoe luider onze stem klinkt en hoe beter we u kunnen ondersteunen.

Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat de regio Antwerpen- Waasland de economische groeipool van Vlaanderen blijft. Daarom zijn we elke dag voor u in de weer. Hoe? We verdedigen uw belangen op alle mogelijke niveaus, maken u het leven makkelijker met onze uitgebreide dienstverlening én zorgen er bovendien voor dat u het hele jaar door kan netwerken op een van onze vele activiteiten. 

 

 

 

 

News

 • Jo De Backer
  Nieuws 26.06.2017

  Jo De Backer, voorzitter-elect

  Jo De Backer, executive director van de Niko Group met zetels in Antwerpen én Sint-Niklaas, is de nieuwe voorzitter-elect van onze Kamer.
  Lees meer
 • VCDObadge
  Voka-Persbericht 15.06.2017

  Zeven bedrijven beloond voor inspanningen naar duurzaamheid

  Op het jaarlijkse zomerevent Summer@Voka in Mechelen hebben de drie Voka - Kamers van Koophandel uit de provincie Antwerpen nieuw bewijs geleverd van de zinvolle ondersteuning die ze hu
  Lees meer
 • VRT De Vrije Markt over duaal leren
  Nieuws 10.06.2017

  Duaal Leren te gast bij Vrije Markt op VRT

  Het VRT-duidingsprogramma, De Vije Markt, heeft het zaterdag over het succesvol project rond duaal leren bij Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.
  Lees meer
Meer nieuws over Antwerpen-Waasland

Activiteiten

 • Safer International Trade with Sound Arbitration
  Netwerking 13.09.2017

  Ook u kan arbitrage inzetten voor veiligere internationale handel (GRATIS)

  Op 13 september ontvangt Voka - KvK AW het Internationaal Arbitragehof van de Internationale Kamer van Koophandel (ICC).
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Antwerpen-Waasland