Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen

Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen is een onafhankelijke bedrijvenorganisatie en telt 3.000 leden die actief zijn in vrijwel alle sectoren. Voka verdedigt de belangen van ondernemingen, organiseert opleidingen en begeleidingsprojecten, verleent diensten en brengt ondernemers samen in tal van professionele netwerken.

Sterke ondernemingen, daar wordt iedereen beter van

De missie van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen is even eenvoudig als duidelijk. Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen wil de meest representatieve, toonaangevende, interprofessionele en onafhankelijke bedrijvenorganisatie zijn in Oost-Vlaanderen.

Voka Oost-Vlaanderen wil als het meest nabije en meest invloedrijke professioneel netwerk van ondernemers een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen en op die manier fundamenteel bijdragen tot welvaart en welzijn van haar regio.

Zij wil door haar stakeholders erkend worden als een toonaangevende bedrijvenorganisatie die streeft naar een duurzaam evenwicht tussen het welzijn van de gemeenschap, de bescherming van het milieu, de belangen van haar leden en medewerkers en goede financiële resultaten. De hoekstenen hiervoor zijn innovatie, creativiteit, nieuwe technologieën en partnerships.

 

Over sectoren heen

Voka – Kamer van Koophandel is een intersectorale organisatie. De netwerken die u binnen Voka kan opbouwen en de feedback die u via Voka krijgt, verruimen de blik tot buiten uw eigen vertrouwde omgeving en betekenen een onmiskenbare meerwaarde voor uw bedrijf.

News

 • Politieke profilering belangrijker dan oplossingen aanreiken voor arbeidsmarkt
  Voka-Persbericht 21.03.2017

  “Bedrijven discrimineren? Ze zoeken vooral goede medewerkers maar vinden ze niet. Afkomst is geen punt. Dàt is de realiteit.”

  De schepen gaat in de aanval   De Gentse schepen Resul Tapmaz bindt de strijd aan met bedrijven in de strijd tegen discriminatie van allochtone werkzoekenden.
  Lees meer
 • Vier uw mijlpaal met Jubilee 2017!
  Nieuws 17.03.2017

  Vier uw mijlpaal met Jubilee 2017!

  Mogen wij uw leeftijd vragen? Of toch die van uw bedrijf?   Want als uw onderneming dit jaar een jubileum viert, dan wil u niet ontbreken in onze Jubilarissenspecial!
  Lees meer
 • Gezocht: coördinator hrm en lerende netwerken
  Nieuws 16.03.2017

  Voka Oost-Vlaanderen zoekt 2 nieuwe collega's

  Wil je meewerken aan een sterker ondernemerschap, bijzondere communities voor ondernemers en vernieuwende diensten? Dan is nu het moment.
  Lees meer
Meer nieuws over Oost-Vlaanderen

Activiteiten

 • Infosessie welt voor zorgaanbieders (Lovendegem): maak van uw werkvloer een leervloer
  Opleiding 30.03.2017

  Infosessie welt voor zorgaanbieders (Lovendegem): maak van uw werkvloer een leervloer

  Vacatures gemakkelijker invullen? Geef opleiding op de werkvloer. Voka Oost-Vlaanderen begeleidt u! Werkplekleren zit in de lift!
  Lees meer en schrijf in
 • Lerend netwerk - Wendbare organisatiestructuur voor snelgroeiende bedrijven
  Opleiding 30.03.2017

  Lerend netwerk - Wendbare organisatiestructuur voor snelgroeiende bedrijven

  Voor wie? Zaakvoerders van bedrijven die snel groeien met de bijbehorende groeipijnen als gevolg en/of zaakvoerders met de ambitie om hun omzet met minstens 20% per jaar op te trekken, op zoek naar
  Lees meer en schrijf in
 • Bamboe: de inspiratieroute voor groei-kmo's
  Opleiding 19.04.2017

  Bamboe: de inspiratieroute voor groei-kmo's

  Eerst inspiratie opdoen om nadien aan de slag te gaan. In drie sessies werkt u samen met andere ondernemers aan een plan om uw bedrijf ‘future proof’ te maken. U onderzoekt uw kernactiviteiten.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Oost-Vlaanderen