Skip to main content

Samen ondernemen,
samen groeien.

Welkom bij Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. Samen zorgen we dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, voor het welzijn van iedereen.

Welkom

Hoe kunnen we je helpen?

Opleidingen
Opleidingen

Leer bij over specifieke thema’s of professionele vaardigheden

Belangenbehartiging
Belangenbehartiging

Ontdek hoe we jouw ondernemersbelangen verdedigen 

Leren van anderen
Leren van anderen

Vind een groeitraject of community op maat van jouw noden

Netwerken
Netwerken

Kom in contact met andere ondernemers op onze activiteiten

Nieuws
Nieuws

Lees relevante artikelen, persberichten en opinies voor Vlaamse ondernemers

Ondernemen doe je niet alleen.

Alles draait rond het juiste idee en de juiste mensen om van dat idee werkelijkheid te maken. Maar als ondernemer heb je natuurlijk een drukke agenda. Waar, wanneer en hoe ga je die perfecte meedenkers vinden?

Voka – KvK Limburg is jouw partner in het vinden, bouwen en onderhouden van een sterk netwerk. Ontmoet oude bekenden en leg nieuwe contacten. Creëer kansen voor de toekomst. Niet alleen tijdens onze evenementen, netwerksessies en -missies. Maar ook via samenwerkingsmodellen tussen sectoren en nationale en internationale actoren. Word deel van een community die zoveel verder reikt dan de muren van je onderneming.

Kom alles te weten over onze Netwerken!

 

Ondernemers zijn plantrekkers.

Voor ieder probleem zoeken ze een oplossing. Maar sommige obstakels zijn te groot om alleen te overwinnen. Op die momenten heb je als ondernemer een partner nodig die je steunt.

Voka – KvK Limburg geeft Limburgse ondernemers een sterke en duidelijke stem op lokaal, provinciaal, Vlaams, federaal en internationaal niveau. We analyseren wat onze leden nodig hebben en zetten die noden in de verf. Zo wegen we op politieke actoren, maar maken we ook het verschil in individuele lobbydossiers en bieden we advies op maat. Samen creëren we een optimaal kader voor alle Limburgse ondernemers. En dat zonder tomaten te gooien.

Ontdek op welke manieren wij voor jou klaar staan!

 

Als ondernemer moet je op de hoogte zijn van de laatste trends en evoluties in jouw sector.

Achterop hinken is geen optie. Maar hoe blijf je up-to-date in een wereld die steeds sneller verandert?

Voka – KvK Limburg houdt de vinger aan de pols in een steeds veranderende markt. Die inzichten vertalen we in een relevant en kwalitatief opleidingsaanbod voor ondernemers en hun medewerkers. Laat je informeren tijdens dagopleidingen of kies voor nog meer diepgang in een van de langer lopende opleidingstrajecten. We bieden zelfs opleidingen op maat aan.

Ontdek het volledig opleidingsaanbod van de KamerAcademie 2021-2022!

 

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo