Skip to main content
Map
  • Nieuws

Nieuws

Start-ups halen contracten binnen tijdens techmissie in Singapore
Antwerpen-Waasland
Persbericht

Start-ups halen contracten binnen tijdens techmissie in Singapore

Twee verkoopscontracten en twee partnerships; dat is de succesvolle oogst van de intensieve techtrip die negen Vlaamse start-ups afgelopen week ondernamen naar Singapore onder begeleiding van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

AV VeGHO
Oost-Vlaanderen
Persbericht

60% meer vacatures in North Sea Port

Het aantal vacatures in North Sea Port Vlaanderen is op 6 jaar tijd met maar liefst 60% gestegen. In 2017 stond de teller van het aantal verwachte vacatures op 1.900, ondertussen is dit opgelopen tot 3.000.

Belcotec laatste kanshebber in strijd om Voka Prijs Ondernemen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Belcotec laatste kanshebber in strijd om Voka Prijs Ondernemen

Belcotec uit Geel heeft zonet de Voka Lokaal-award voor de regio Zuid gekregen. Alle negen kanshebbers voor de grote Voka Prijs Ondernemen zijn nu bekend. Belcotec is een specialist in verwarming, ventilatie, koeling en elektriciteitswerken.

bilfinger
Voka nationaal
Nieuws

Hoe vindt Bilfinger nog talent?

Waar vind je als werkgever nog talent? We leggen dé hamvraag van Vlaamse ondernemers voor aan de Inspirational & Sounding HR Board van Voka. Vandaag: Jens De Wael, Manager HR bij Bilfinger België-Nederland.

Suyin Aerts
Vlaams-Brabant
Nieuws

“Creatieve generalisten zijn verbinders. Die heb je vandaag meer dan ooit nodig“

Actrice. Professioneel ballerina. Netwerker. Schrijver. Presentatrice. Journaliste. Ondernemer. Het lijkt wel alsof Suyin Aerts al zeven levens heeft geleid. Maar dat is wat je krijgt als iemand zich niet in één hokje laat stoppen en zelf een professioneel parcours uitstippelt.

Andreas Nys
Vlaams-Brabant
Nieuws

Onder invloed van influencers

Hoe pak je influencer marketing aan? In de zoektocht naar de heilige marketinggraal bots je steeds vaker op het fenomeen ‘influencer marketing’. Maar wat is dat precies? En hoe pak je dat goed aan? We legden ons oor te luisteren bij Andreas Nys van het Leuvense reclamebureau Wingman Agency.

verabo
Vlaams-Brabant
Nieuws

Wie woondroom zegt, zegt Ve-Ra-Bo

Een streekeigen kenmerk van de historische stad Aarschot is dat je er veel gebouwen van bruine ijzerzandsteen terugvindt. Dat geeft de regio haar herkenbare uiterlijk. Maar even eigen aan de streek is het bedrijf Ve-Ra-Bo van de familie Maurien.

cheatah
Vlaams-Brabant
Nieuws

Zondigen zonder zonde - de lancering van koekjesmerk Cheatah

Je krijgt maar een kans om je product in de markt te zetten. Met deze gedachte in het achterhoofd bedacht diabetespatiënte en verpleegster Helga Walschot samen met een branding bureau een heel concept rond haar “guilt free cheats”: de Cheatah koekjes.

WijZijnWestVlaanderen23
West-Vlaanderen
Persbericht

West-Vlaamse ondernemersorganisaties luiden alarmbel tijdens #WijZijnWestVlaanderen

Op woensdag 24 mei sloegen Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en UNIZO West-Vlaanderen opnieuw de handen in elkaar voor de derde editie van #WijZijnWestVlaanderen. De West-Vlaamse ondernemersorganisaties nodigden West-Vlaamse politici en ondernemers uit in de Warande in Brussel.

Wenite
Oost-Vlaanderen
Persbericht

Wenite meet jouw werkgeluk

Met wetenschappelijk onderbouwde vragen bouwde Wenite een softwaretool waar werknemers een welzijnsscore uit kunnen halen en opvolgen. Daarmee wil de Gentse start-up op consistente basis advies geven over welke acties bedrijven op touw kunnen zetten rond welzijn en vooral welke impact die voortbrengen.

ING
SD  Worx