Skip to main content

Nieuws

regiobestuur
Nieuws

Nieuw bestuur voor regio Groot-Leuven

Met een gloednieuwe bestuursploeg, aangevoerd door voorzitter Daniëlle Vanwesenbeeck en vice-voorzitter Stefan Croimans, neemt de regiowerking van Voka in Groot-Leuven een frisse start.

Hans Maertens
Nieuws

Alsjeblieft, geef ons vandaag perspectief en een heropeningsagenda

Vorige vrijdag drukte het Overlegcomité de pauzeknop in met een time-out. “Maar vandaag moeten het Overlegcomité echt volop doorpakken met alle mogelijke routes die ons veilig terug naar een normaler leven en werken brengen”, zegt Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka. “En vooral: geef ons perspectief en een heropeningsagenda. Alsjeblieft!”

Joeri Stoop
Nieuws

Ontdek deze 6 tips om je Start-up op te schalen

Als jonge start-up heb jij met succes de eerste levensfase van je onderneming doorstaan. Je maakt kans om jouw bedrijf te laten uitgroeien tot een (internationale) onderneming die veel jobs creëert.

loonsubsidie
Nieuws

Waarop wachten met de loonsubsidie? Geef perspectief aan ondernemers én medewerkers

Met meer dan 400.000 tijdelijke werklozen en een coronacrisis die al een jaar aansleept, is er nood aan perspectief. Een exitplan met een loonsubsidie als alternatief voor inactiviteit en tijdelijke werkloosheid kan een wezenlijk verschil maken, in de reis- of de eventsector onder andere. De tijd daarvoor dringt. 

Sam Daems
Nieuws

100x100 - De carrièretip van Sam Daems (B&R): 'Wil je vooruit, wees dan ondernemend en netwerk'

ASATT (A Seat At The Table) en Voka bundelden de krachten om 100 top-CEO’s en 100 jongeren ideeën te laten uitwisselen op de grootste ‘online speeddate’ van het jaar, op 15 februari. Wij laten hier Sam Daems, gedelegeerd bestuurder van B&R Bouwgroep aan het woord. De sleutel tot een geslaagde carrière volgens hem? Ondernemen, en een sterk netwerk uitbouwen.

Pedeo Hogedrukgieterij pleit voor verbondenheid in coronatijd
Nieuws

Pedeo Hogedrukgieterij pleit voor verbondenheid in coronatijd

2020 was ook voor Pedeo hogedrukgieterij in Oudenaarde een bijzonder woelig jaar met persoonlijk verlies en professionele bottlenecks. Een openhartig interview over veerkracht, ventileren en verbondenheid met HR-manager Lieven Barbier en preventieadviseur Jan Depraetere.

Nieuwe leden stellen zich voor
Nieuws

Nieuwe leden stellen zich voor

Hartelijk welkom aan onze nieuwe leden. Sommigen stellen zich graag even aan ons voor. Maak kennis met deze 16 ondernemingen uit diverse sectoren.

coronacrisis
Opinie

FOUTE LESSEN: 'We moeten kiezen tussen gezondheid en economie'

Al te vaak wordt in deze crisis uitgegaan van een soort tegenstelling tussen gezondheid en economie: ‘we moeten de gezondheidsmaatregelen afbouwen om de economie terug meer zuurstof te geven’. Hebben ze ergens een punt?

ING
SD  Worx