Skip to main content
  • Nieuws

Nieuws

foto
Nieuws

Aan merkbetrokkenheid werken in een wereld zonder cookies

Moderne marketeers weten klantendata slim om te zetten in gepersonaliseerde klantenervaringen. En dat komt uiteraard je merkbetrokkenheid ten goede. Maar hoe overleeft deze datagedreven marketing straks in een wereld zonder cookies? Een first-party datastrategie biedt het antwoord.

Günther Hofman
Nieuws

De hoge vlucht van de luchthavencommunity

Dat corona de hele maatschappij heeft ontwricht is inmiddels pijnlijk duidelijk. De pandemie voert in elke sector specifieke problemen aan, en op de luchthaven zijn die issues velerlei en bepaald niet kleinschalig. Freek De Witte, public affairs manager bij DHL en Günther Hofman, managing director bij TUI Fly Western Region, bespreken de uitdagingen die zij dag na dag het hoofd bieden en geven mee hoe de luchthavencommunity langzaam maar zeker terug rechtkrabbelt.

Jacob Bossaer
Nieuws

BOSAQ: Druppel per druppel de wereld redden

We leven op een planeet die voor driekwart uit water bestaat en toch krijgen we steeds meer te maken met (drink)waterschaarste. De enige remedie is duurzamer omspringen met het kostbare goedje. Het Gentse bedrijf BOSAQ geeft de wereld alvast een zetje, zowel met advies als met baanbrekende zuiveringsinstallaties. “De manier waarop wij met water omgaan, is absurd.”

 

Aanpassen om te overleven
Nieuws

Aanpassen om te overleven

Bedrijfsartsen zijn eindelijk aan het prikken geslagen. Na maandenlang aandringen mogen 7 grote Vlaamse bedrijven eindelijk deel uitmaken van de vaccinatiecampagne en ook zelf boosterdosissen plaatsen. Prikken op de werkvloer is een volgende stap in een ongetwijfeld nog lange strijd tegen het coronavirus. Het inschakelen van bedrijfsartsen zou wel eens de voorbode kunnen zijn van een vernieuwde invulling van bedrijfsgeneeskunde. Past die zich net als het virus aan om te overleven?

An Beazar
Nieuws

Binnenkijken bij Enprove CEO An Beazar

Ze is niet het type dat vrienden met de vinger wijst wanneer die het licht laten branden in de keuken, terwijl ze al een uur tv aan het kijken zijn. Maar dat neemt niet weg dat duurzaamheid en energie-efficiëntie An Beazar nauw aan het hart liggen. Meer nog, ze bouwde er een heus bedrijf rond. En ze geeft thuis zelf het goede voorbeeld. Door Kristof Vanderhoeven, fotografie Karel Duerinckx

Administratief personeel nieuwe kopzorg voor bedrijven
Nieuws

Administratief personeel nieuwe kopzorg voor bedrijven

In de regio Antwerpen-Waasland moesten het voorbije jaar meer dan zevenduizend vacatures voor eenvoudige administratieve jobs worden ingevuld.  Eind dit jaar stonden er nog meer dan achthonderd open. Ook die profielen zijn amper nog te vinden, klinkt het bij de bedrijven.

Wouter De Geest en Hans Maertens tijdens de Voka Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Voka Nieuwjaarsreceptie 2022: “Tijd voor beleid”

“Corona is nu absoluut geen excuus meer om belangrijke beslissingen uit te stellen. Het is hoog tijd voor beleid in 2022. Het gebrek aan politieke keuzes brengt de competitiviteit van onze ondernemingen in gevaar. Beslissingen over loonkosten, energiebevoorrading, arbeidsmarkt en een stikstofkader zijn onontbeerlijk voor de economische toekomst van dit land.” Met deze woorden zette Voka-voorzitter de discussie op scherp tijdens de digitale nieuwjaarsreceptie van Voka, live uitgezonden vanuit Bozar in Brussel.

Kärcher, specialist in wertuigendragers
Nieuws

Kärcher en Holder bundelen krachten en versterken zo hun marktpositie

Na de gedeeltelijke toetreding van de Max Holder-bedrijvengroep tot Alfred Kärcher SE & Co KG in juli 2019, vond een maand later de volledige overname plaats. Ondertussen is Max Holder GmbH, de specialist in implement carriers, volledig geïntegreerd in de organisatie van Alfred Kärcher.

Wouter De Geest op de nieuwjaarsreceptie van voka vzw
Nieuws

"Hoog tijd voor beleid in 2022"

Voer dit jaar een nieuwe indexsprong in. Zonder indexsprong stijgen de lonen met 7 procent in twee jaar tijd. Bedrijven hebben echt ademruimte nodig.

ING
SD  Worx