Skip to main content

Nieuws

KLEIR. Voka magazine ONDERNEMERS 2021
Nieuws

KLEIR. maakt de taal van 't Stad modieus

Van masjoefel over paljas tot doediskalm: dankzij KLEIR. duiken kledingstukken met zulke typisch Antwerpse woorden of quotes voortdurend op in het straatbeeld en op tv.

health house
Nieuws

Health House, de blik op de toekomst van de gezondheidszorg

In de Leuvense regio, en bij uitbreiding Vlaanderen, krioelt het van de expertise rond gezondheidszorg. De innovaties op vlak van medische technologie, medicijnen en therapieën volgen elkaar op. Maar dit was in veel gevallen onvoldoende bekend. Tot het ontstaan van Health House, een belevingsplatform momenteel gevestigd op het Science Park Arenberg. Isabelle François is er directeur en vertelt ons over de laatste ontwikkelingen.

lagae
Nieuws

Waarom sportsponsoring (g)een goed idee is

Wielerploegen danken hun naam aan hun sponsors, voetbalfans kopen truitjes van hun favoriete club en worden zo wandelende billboards voor bedrijven en racewagens zijn bepleisterd met merknamen. Sport is niet zonder sponsoring in te denken. Het is in deze wereld dat Wim Lagae, sporteconoom aan de KU Leuven zich als een vis in het water voelt. Met hem hebben we het over de zin en onzin van sportsponsoring. En waarom een vurig supporter geen goeie sponsor is.

huldenberg
Nieuws

WK wielrennen: Voka Vlaams-Brabant officiële partner van WK-dorp Huldenberg

Met finish in Leuven en meerdere passages door de Druivenstreek speelt Vlaams-Brabant een centrale rol in het komende wereldkampioenschap wielrennen. Om deze unieke gebeurtenis passend te beleven, zet Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant als partner haar schouders onder de organisatie van het officiële WK-dorp Huldenberg.

Fannes
Nieuws

HR-coach Sabine Fannes: paarden als ideale begeleiding

Sabine Fannes is trusted partner voor zowel HR-beleid als individuele- of teambegeleiding en gaat met BeyondYou een partnership aan met de organisatie of jezelf. Je mag een op maat aanpak verwachten met een duurzaam effect. Heel erg in het bijzonder stemt ze af op coaching met paarden. “Deze prachtdieren doen je niet wegvluchten, maar brengen je tot inzichten”

Vanwesenbeeck
Opinie

Opinie: Meer hoodies en sneakers bij Voka Vlaams-Brabant

Een ‘State of the Union’ wil ik het niet noemen, maar als kersvers voorzitter van de Raad van Bestuur van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant ga ik graag dieper in op hoe ik de koers van deze kamer komende jaren zie. Als economisch epicentrum met een bijzondere diversiteit aan ondernemers en sectoren is Vlaams-Brabant een prachtige regio om als ondernemersnetwerk actief te zijn.

ipitup
Nieuws

Kom uit je zetel, beweeg op een bank!

Miel Vanhaverbeke en Maarten Thysen zaten op een zitbank bij een speeltuin te kijken naar hun spelende kinderen. “Zij geven ons het goede voorbeeld”, bedachten ze. Gevolgd door een idee om de zitbank zo aan te passen dat je erop kunt zitten én bewegen. Aan het eind van dat jaar werd de eerste beweegbank aan het publiek voorgesteld. Intussen vind je de alles-in-één toestellen al terug over heel Vlaanderen. De initiatiefnemers hebben de smaak te pakken en lonken naar het buitenland. Dit is geen sprookje, maar het verhaal van IPitup.

ING
SD  Worx