Skip to main content

Nieuws

Plato Kerstdrink
Nieuws

In beeld: Plato Kerstdrink

Op maandag 9 december kwamen naar jaarlijkse gewoonte een honderdtal Plato-nisten samen voor de Plato Kerstdrink, deze keer bij de Winterkaai in Heusden-Zolder.

website teaser
Nieuws

Managementrapportering op één A4

Een accurate en relevante managementrapportering is veel meer dan een boekhoudinstrument. Het is een must voor elke bedrijfsleider of CFO.

Brussel knijpt zijn levensaders dicht
Nieuws

Brussel knijpt zijn levensaders dicht

We blijven investeren in België. Meer in Vlaanderen en Wallonië, minder in Brussel. Roland Cracco, CEO van het parkingbedrijf Interparking, is kritisch voor het beleid in Brussel.

Geen plaats voor seksisme in Brussel
Nieuws

Geen plaats voor seksisme in Brussel

Brussel moet veiliger zijn voor meisjes. Er is geen plaats voor seksuele intimidatie. Dat was het opzet van de sensibiliseringscampagne ‘BruxELLES’.

learning
Nieuws

Co-Founder Hub traject uit de startblokken

Met de eerste sessie rond internationale samenwerking en juridische aspecten midden november, blikken we terug op een succesvolle start van het begeleidingstraject Co-Founder Hub.   

plato
Nieuws

Plato blaast volgend jaar 30 kaarsjes uit

Maandelijkse bijeenkomsten bij elkaars bedrijven, raad en daad met keuzes, begeleiding door ervaren bedrijfsleiders die fungeren als Plato-meter en -peter, dat is Plato in zijn puurste vorm!

Bart Van Craeynest
Opinie

COLUMN - Talk is cheap

De rode draad doorheen de beleidskeuzes van de regering Michel, de regeerakkoorden van de nieuwe regionale regeringen en de zelfverklaarde ambitie van informateur Magnette is meer mensen aan het werk

Sinterklaas
Opinie

Vlaamse bedrijven geloven niet in Sinterklaas

Federale informateurs en preformateurs passeerden de voorbije maanden de revue. Formateurs nog niet. Nota’s werden gemaakt en gelekt, de status ervan was niet altijd helder en duidelijk.

ING
SD Worx