Skip to main content
Map
  • Duurzaam Ondernemen

Duurzaam Ondernemen

Selecteer je regio bovenaan via de groene knop voor regionale inhoud.

Duurzaamheid: een deel van je DNA als onderneming

Verantwoord ondernemen is voor het moderne doelpubliek een gegeven, maar dat betekent daarom nog niet dat je het zomaar even doet. Je kan als onderneming wel bepaalde duurzaamheidsdoelstellingen vooropstellen, maar het is een hele uitdaging om ze te halen. Daar kunnen onze Voka-experts je bij helpen. Zij begeleiden de weg naar je doelen en verankeren duurzaamheid in je DNA.

Daarnaast kan je ook deelnemen aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO). Hierbij krijg je een actieplan op maat zodat je onderneming kan groeien terwijl je mens en milieu helpt.

 

Meer leren over duurzaam ondernemen

Bij Voka nemen we samen jouw duurzaamheidsdoelen onder de loep. Een elektrische vloot organiseren? Duurzame initiatieven in je logistieke keten introduceren? Je werknemers inspireren? We bieden een uitgebreide waaier aan activiteiten aan die je al een flink eind op weg helpen.

Nieuws over duurzaam ondernemen

Ontdek het laatste nieuws rond duurzaam ondernemen en kijk hoe andere bedrijven rekening houden met het milieu. Benieuwd naar meer? Neem een kijkje in onze themadossiers, Energie & klimaat en Milieu & water – beiden boordevol actuele inzichten.

Contact nationaal

Katelijne Haspeslagh

Adviseur milieu & klimaat

Full bio of Katelijne Haspeslagh

Helen Jacobs

Projectmanager duurzaam ondernemen

Full bio of Helen Jacobs