Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Innovatie

Innovatie

Selecteer je regio bovenaan via de groene knop voor regionale inhoud.

Duurzaam innoveren voor een sterke groeistrategie

Nu de wereld, en je doelpubliek, aan een ongezien tempo evolueert, is innovatie een onmisbaar element van een sterke strategie. Om meer toegevoegde waarde te creëren, in te spelen op veranderende verwachtingen, en ga zo maar door. Maar hoe innoveer je in je bedrijf? Onze Voka-experts helpen je met plezier bij het uitstippelen van een duurzame strategie op maat.

 

Wil je meer informatie? Vul jouw gegevens en binnen de 24 uur helpen we je verder!

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Het laatste nieuws rond innovatie

Ontdek het laatste nieuws over duurzame innovaties. Nog meer tips, feiten en inspiratie vind je in ons themadossier: Op naar de innovatietop.

Voka Digihubs: brug slaan tussen ondernemingen en digitale vooruitgang 
Voka nationaal
Nieuws

Voka Digihubs: brug slaan tussen ondernemingen en digitale vooruitgang 

Meerdere studies tonen aan dat kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen zich bevinden in een nog aanzienlijke achterstand in het digitaliseringsproces. Deze digitale kloof tussen grote en kleine ondernemingen bedreigt niet alleen hun concurrentievermogen, maar heeft ook gevolgen voor de Vlaamse economie als geheel. In een tijd waarin digitale technologie de sleutel is tot groei en concurrentievoordeel, is het essentieel om deze kloof te dichten. 

Bloed, zweet & lactaat
Voka nationaal
Nieuws

Bloed, zweet & lactaat | IDRO schakelt versnelling hoger door Voka Digihub

Als doctoral researcher bij IDRO, een in 2020 opgerichte start-up, is Kevin Van Hoovels nauw betrokken bij het boeiende project van het ontwikkelen van een geavanceerde sensor voor het meten van lactaat in het zweet. "Lactaat, als bijproduct in de spieren, biedt cruciale inzichten in de inspanningsintensiteit, en ons doel is om deze metingen efficiënt, praktisch en real-time te maken," benadrukt Van Hoovels.

Muurdecoratie-producent Grandeco ontwikkelt virusdodende coating
Voka nationaal
Nieuws

Muurdecoratie-producent Grandeco ontwikkelt virusdodende coating

Marketing manager Tine Coopman is vrij recent bij Grandeco en werkt daar samen met twee marketingteams. “Met het B2B-team bewerken we de B2B-behangersmarkt. Dat betekent dat we onder andere marketingoplossingen voorzien voor distributeurs en doe-het-zelf-zaken, en aan de hand van communicatie ons merk top of mind houden. Anderzijds verkopen we met het B2C-team onze muurdecoratie rechtstreeks aan de eindgebruiker via onze user friendly webshops Roomblush, Wallhaus en Style4Walls.”

Contact nationaal

Arnout Deriemaeker

Projectmanager Ondernemerschap Financiering, Innovatie & Digitalisering

Full bio of Arnout Deriemaeker