Skip to main content

Adverteren in magazine ‘Ondernemers’ Mechelen-Kempen

Een brok interessante informatie, gekoppeld aan boeiende ondernemersverhalen: dat is waarvoor magazine 'Ondernemers' van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen staat.

Zowel alle ledenondernemingen, als diverse stakeholders van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, ontvangen het ledenmagazine aan het begin van elke maand, uitgezonderd in juli en augustus, in hun postbus. Met een oplage van 5.000 exemplaren, bereikt deze uitgave zo maandelijks alle zevenentwintig gemeenten uit de regio Mechelen-Kempen. Een bereik om ‘u’ tegen te zeggen. 

Wie bereik je?
Via ons magazine bereik je een exclusieve en specifieke doelgroep, met name lezers met interesse in uiteenlopende facetten van het economische reilen en zeilen in de regio Mechelen-Kempen. Hoeft het nog gezegd dat het magazine hét kanaal bij uitstek is om te adverteren naar een zakelijk doelpubliek? Zowel wie actief is op de B2B-markt, als wie mikt op een publiek van consumenten vindt in het magazine een uitstekend kanaal om een doelgroep 'met beslissingsbevoegdheid' te bereiken. 

Wij bieden je de mogelijkheid om te adverteren in het maandblad 'Ondernemers'.
Klik hier voor de advertentiemogelijkheden en – tarieven 2019

Meer informatie?

Contacteer onze publiciteitsverantwoordelijke:
Catherine Van de Pol via Catherine.VandePol@voka.be of 014 56 30 30.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse