Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Digitalisering, IT & Technologie

Digitalisering, IT & Technologie

Selecteer je regio bovenaan via de groene knop voor regionale inhoud.

Samen geven we je organisatie een digitale transformatie

We kunnen er niet meer naast kijken: de digitalisering heeft z’n plekje in onze levens veroverd. En toch werken slechts 3 van de 10 ondernemingen actief aan een strategie om met de bijkomende digitale versnelling om te gaan.

Nu de meeste doelpublieken zich online bevinden en je organisatie over tig technologische en digitale innovaties beschikt, is het overzicht soms zoek. Onze Voka-experts tonen je met plezier de mogelijkheden en begeleiden je in je eerste (of laatste) stappen naar een complete digitale transformatie.

Meer leren over digitalisering, IT & technologie

Ondernemingen helpen groeien in onze digitale wereld is een van onze grootste passies. Daarom delen we onze kennis tijdens evenementen en activiteiten. Zo kan je organisatie haar complete potentieel benutten.

Liever wat meer hands-on begeleiding bij je digitale transformatie en strategiebepaling? Neem eens een kijkje bij Voka Digihub of Voka Digichange.

Wil je de digitale maturiteit van jouw onderneming meten en vergelijken met sectorgenoten? Doe dan onze Digitale Quickscan

Op zoek naar versterking van de digitale veiligheid van jouw onderneming? Bekijk ons aanbod rond cybersecurity.

 

Contact nationaal

Arnout Deriemaeker

Projectmanager Ondernemerschap Financiering, Innovatie & Digitalisering

Full bio of Arnout Deriemaeker

Het laatste nieuws rond digitalisering, IT & technologie

Ontdek het laatste nieuws op digitaal en technologisch vlak. Benieuwd naar meer? Neem een kijkje in de digitale versnelling, ons dossier boordevol actuele inzichten.

Voka Digihubs 2.0
Voka nationaal
Nieuws

Voka Digihubs 2.0

De Voka Digihubs worden helemaal vernieuwd. Zo evolueren ze mee met de snel veranderende digitale context. De Voka Digihub is een experimenteerruimte waar ondernemingen terecht kunnen met al hun praktische vragen over digitale technologie. Met steun van Europese middelen voorziet Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw, Jo Brouns, 50% van de financiering. De Voka Kamer van Koophandel neemt de overige 50% van de inbreng voor haar rekening.

FTI
Voka nationaal
Nieuws

FTI-festivals als rode loper voor Vlaamse innovaties

Van 15 tot en met 24 maart staat Vlaanderen volledig in het teken van technologie en innovatie. Van Kortrijk tot Hasselt zijn events en expo's te bezoeken waar pareltjes van Vlaamse tech te ontdekken zijn. Flanders Technology and Trade (FTI) wil zo Vlaanderen als innovatieve regio op de kaart zetten en meer mensen warm maken voor technologie en al zijn (duurzame) toepassingen. Ook Voka zal aanwezig zijn tijdens het slotfestival op 23 en 24 maart in het Antwerpse Sportpaleis met het Voka Talentcenter en de STEMfestival-game.
 

DIGITALIS, een succesverhaal
Voka nationaal
Nieuws

DIGITALIS, een succesverhaal in een notendop

Met gepaste trots delen we het voortdurende succesverhaal van onze betrokkenheid bij de European Digital Innovation Hub (EDIH) DIGITALIS sinds november 2022. Als Voka Kamers hebben we ons met volle inzet ingezet binnen dit consortium van partners, waar we kmo’s ondersteunen bij het versnellen van hun digitale groei en transformatie. Samen met EDIH DIGITALIS streven we ernaar Vlaamse en Europese bedrijven te helpen hun digitale maturiteit te versterken door middel van expertise en financiering voor innovaties in AI, cybersecurity, AR/VR, IoT, en meer.