Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Digitalisering, IT & Technologie

Digitalisering, IT & Technologie

Selecteer je regio bovenaan via de groene knop voor regionale inhoud.

Samen geven we je organisatie een digitale transformatie

Digitalisering, IT en technologie zijn de drijvende krachten achter de moderne economie en spelen een cruciale rol in de toekomst van ondernemingen in Vlaanderen. De opkomst van digitale technologie├źn zoals kunstmatige intelligentie, blockchain, en het Internet of Things (IoT) biedt enorme kansen voor bedrijven om hun processen te optimaliseren, klanttevredenheid te verhogen en nieuwe markten te betreden. Tegelijkertijd brengt de snelle technologische vooruitgang uitdagingen met zich mee, zoals cybersecurity, data governance en de noodzaak om voortdurend te innoveren.

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, biedt uitgebreide ondersteuning aan bedrijven die hun digitale transformatie willen versnellen en optimaal gebruik willen maken van IT en technologie. Voka helpt deze ondernemingen door middel van advies en begeleiding, netwerkmogelijkheden, opleidingen en workshops.

Ons standpunt, jouw voordeel

Digitalisering, IT en technologie zijn van essentieel belang voor de competitiviteit en toekomstbestendigheid van ondernemingen in Vlaanderen. We pleiten dan ook voor een sterke focus op innovatie, digitale vaardigheden en infrastructuurontwikkeling. We benadrukken het belang van cybersecurity en dataprivacy en roepen op tot investeringen in digitale vaardigheden en technologie-onderwijs. Zo streven we samen met jou naar een beleidsklimaat dat innovatie stimuleert en bedrijven helpt om te profiteren van digitale kansen.

Inspirerende verhalen

Neem contact op

Meer informatie over dit topic of nood aan gedegen ondernemersadvies? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contact nationaal

Arnout Deriemaeker

IT-Manager

Full bio of Arnout Deriemaeker