Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Human Resources

Human Resources

Selecteer je regio bovenaan via de groene knop voor regionale inhoud.

HR-ondersteuning voor je onderneming

Ben jij mee met het moderne HR-landschap? Weet je hoe je met burnout, vergrijzing en veranderende eisen van werknemers moet omgaan? Onze ervaren Voka-experts leren je een sterk personeelsbeleid vormen door te kijken naar een strategisch HR-management, inclusie op de werkvloer en nog veel meer.

Wil je actief bouwen aan een duurzaam en inclusief HR-beleid? Stap dan in ons gratis begeleidingstraject Voka Welt.

 

Het laatste nieuws over groeiende ondernemingen

Ontdek het laatste nieuws uit HR-land. Zin in meer tips en weetjes? Neem dan een kijkje in ons themadossier: De toekomst van werk.

Bouwen aan inclusieve werkvloeren? Dat nemen ze letterlijk bij Democo Group
Voka nationaal
Nieuws

Bouwen aan inclusieve werkvloeren? Dat nemen ze letterlijk bij Democo Group

In de dynamische wereld van de bouwsector heeft Democo Group zich weten te onderscheiden, niet alleen vanwege haar indrukwekkende projecten, maar ook vanwege haar sterke nadruk op inclusie op de werkvloer. Maak kennis met Silke Put, een ervaren kracht binnen de Democo Group-familie, die samen met HR-directeur Ilse Claes en haar team, een essentiële rol speelt in het bevorderen van een werkcultuur waarin diversiteit wordt omarmd en waar iedereen de kans krijgt om te excelleren.

Inclusie in hart en nieren, of beter gezegd chipolata's en hamburgers
Voka nationaal
Nieuws

Inclusie in hart en nieren, of beter gezegd chipolata's en hamburgers

In het sfeervolle West-Vlaamse Westrozebeke heeft de Belgian Pork Group sinds 1966 zijn hoofdkantoor gevestigd. Hier wordt niet alleen varkensvlees van A tot Z geprepareerd, maar ze omarmen ook inclusie op de werkvloer en beschouwen dit als kernwaarde in het familiebedrijf. Anthony Van Eeckhout, die sinds mei 2020 als Head of People fungeert, neemt ons mee doorheen de diverse aspecten van hun bedrijfscultuur en de voortdurende inspanningen om een inclusieve werkomgeving te creëren en te behouden.

Een inclusieve win-win situatie bij Digitong
Voka nationaal
Nieuws

Een inclusieve win-win situatie bij Digitong

Inclusie is nog vaak een begrip dat voor velen onbekend is of verschillend wordt geïnterpreteerd. De vraag hoe je inclusie effectief integreert in de bedrijfscultuur, en in welke mate, houdt talrijke ondernemingen bezig. In een wereld die diversiteit omarmt, erkennen bedrijven de noodzaak om een inclusieve bedrijfscultuur te bevorderen. Dit geldt ook voor Digitong, een digitaal marketingbureau dat zich sterk maakt voor het welzijn van haar medewerkers door actief een inclusiebeleid te voeren.

Contact nationaal

Eugenia Cuyt

Projectmanager Arbeidsmarkt

Full bio of Eugenia Cuyt