Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Starten

Starten

Selecteer je regio bovenaan via de groene knop voor regionale inhoud.

Je eigen bedrijf succesvol opstarten

Ontdek hoe Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen je bijstaat gedurende jouw ondernemersreis in Vlaanderen. Naast waardevolle inzichten bieden we jou ook hulpmiddelen om je te ondersteunen bij elke stap van jouw ondernemersavontuur.

Het proces van het starten van een onderneming in Vlaanderen kan zowel spannend als uitdagend zijn. Voka is jouw gids bij het realiseren van jouw ondernemersidee. Van de aanvraag van je ondernemingsnummer tot het selecteren van een boekhouder, onze Voka-experts beschikken over de nodige ervaring en kennis om jou het juiste advies te geven. Bovendien kun je via diepgaande trajecten zoals Bryo de essentiƫle vaardigheden leren om van stand-up en start-up door te groeien naar een succesvolle scale-up.


Ons standpunt, jouw voordeel

Als we streven naar het behoud van onze welvaart, is het bevorderen van succesvol ondernemerschap van cruciaal belang, evenals het creĆ«ren van gunstige omstandigheden en een adequaat regelgevend kader. Het is essentieel dat talent alle mogelijkheden krijgt om zich volledig te ontplooien. Naast onze geografische ligging en intellectuele capaciteiten beschikken we over geen andere inherent sterke punten. Bij Voka pleiten we dan ook voor een doelgerichte ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van een onderneming, van start-ups en scale-ups tot volwassen bedrijven. 

 

Inspirerende verhalen

Ondernemersgids

Neem contact op

Meer informatie over dit topic of nood aan gedegen ondernemersadvies? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier 

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contact nationaal

Annelies Maes

Projectmanager Starten, Snelle groei & Financiering

Full bio of Annelies Maes