Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Techtrip 2023
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Techtrip 2023 - Singapore & Mumbai

Aan de succesformule van de Voka Techtrips wordt niet geraakt. Ook in 2023 trekken we met een gedreven groep ondernemers en onderzoekers naar een werelddeel dat gekend staat om zijn hoogtechnologisch en digitaal ecosysteem.

Prijs

6.990 euro (excl. btw)

Big Refresh voorjaar 2023
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Voka's Big Refresh - de grote voorjaarsupdate van 2023

Wil je helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends en regelgevingen? Kom dan maandag 6 februari 2023 naar Voka's Big Refresh. Een voormiddag vol gratis leermomenten over verschillende ‘hot’ topics. Kies sessies die je interessant vindt en maak kennis met diverse partners en collega-bedrijven. De topics die aan bod komen zijn o.a. financiering, duurzaam ondernemen, innovatie & digitalisering, (snelle) groei en sales & marketing.

Locatie

Gent

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden mits inschrijving

fietsen
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Fietst 2023

Ben jij een Flandrien in hart en nieren? Klopt jouw ondernemershart sneller door de koers? Dan hebben wij voor jou met de nieuwe Voka fietst community de ideale uitlaatklep.

Prijs

€595 excl. Btw

Exclusief Voka-leden.

Te gast bij Belfius Basecamp Club Brugge
West-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Te gast bij Belfius Basecamp Club Brugge

Op dinsdag 7 februari zijn we te gast in het Belfius Basecamp van landskampioen voetbal Club Brugge. We krijgen er een exclusieve blik achter de schermen van het state-of-the-artoefencomplex, dat in 2019 in gebruik is genomen.

Locatie

Knokke-Heist

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Ondernemersgilde Sint-Janbergklooster
Limburg
Netwerking

ONDERNEMERSgilde Sint-Jansbergklooster

Wil jij deel uitmaken van de enige ontmoetingsplek waar je enkel eigenaars-ondernemers leert kennen? Waar ervaringen worden uitgewisseld en ondernemersideeën tot leven komen?  Dan nodigen wij je graag uit op woensdag 8 februari 2023 ter kennismaking met hét netwerk en collega-ondernemers.  We kijken ernaar uit om samen het glas te heffen, als eigenaar-ondernemer! Om een nieuw verhaal te schrijven voor hét netwerk voor eigenaar ondernemers. 

Locatie

Halen

Prijs

Inbegrepen in lidmaatschap

ONDERNEMERSgilde Sint-Jansbergklooster II
Limburg
Netwerking

ONDERNEMERSgilde Sint-Jansbergklooster II

Wil jij deel uitmaken van de enige ontmoetingsplek waar je enkel eigenaars-ondernemers leert kennen? Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden Visible regions: Voka nationaal, Antwerpen-Waasland, Brusselse metropool, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Mechelen-Kempen Waar ervaringen worden uitgewisseld en ondernemersideeën tot leven komen Wij nodigen je graag uit op woensdag 8 februari 2023 ter kennismaking met hét netwerk en collega-ondernemers. We kijken ernaar uit om samen het glas te heffen, als eigenaar-ondernemer! Om een nieuw verhaal te schrijven voor hét netwerk voor eigenaar ondernemers.

Locatie

Halen

Prijs

Gratis

business happening
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Family Business Happening 2023

Tijdens deze 8ste editie van de Family Business Happening blijft ons doel om familiale ondernemers te challengen en te inspireren omtrent actuele topics. Familiebedrijven hebben immers een uniek DNA en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie.

Locatie

Sint-Katelijne-Waver

Prijs

Gratis

Welkom@Voka Vlaams-Brabant!
Vlaams-Brabant
Netwerking

Welkom@Voka Vlaams-Brabant!

Je bent recent lid geworden bij Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, welkom! We willen je graag helemaal betrekken en wegwijs maken in ons aanbod.

Locatie

Vilvoorde

Prijs

Gratis voor Voka-leden

Powerbreakfast
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub @hoc Powerbreakfast met Vlaams minister Jo Brouns

Voor onze Powerbreakfast nodigen we als gastspreker niemand minder dan Vlaams minister van werk, ondernemen en landbouw Jo Brouns uit. Hij gaat met ons in dialoog over de krapte op de arbeidsmarkt, energiecrisis en grondstoffenproblematiek. 

Locatie

Borgloon

Prijs

Leden @hoc: € 20
Niet-leden: € 40 

Jong Voka visits Lecot
West-Vlaanderen
Netwerking

Jong Voka visits Lecot

     Op 14 februari zijn we met Jong Voka te gast bij Lecot. Deze nationale speler begon met een klein ijzerwarenwinkeltje in Heule en Maaseik en groeide uit tot de grootste speler van België. 

Locatie

Kortrijk (Heule)

Prijs

  • Voka-leden: 50 euro
  • Niet-leden: 75 euro
Bedrijfsbezoek DAF - Voka Lokaal Kempen - Zuid
Mechelen-Kempen
Volzet
Netwerking

Voka Lokaal Kempen Zuid - Bedrijfsbezoek DAF

Tijdens deze ontbijtsessie krijg je een unieke rondleiding in de cabinefabriek van DAF terwijl je netwerkt met andere bedrijfsleiders uit de regio Westerlo en omstreken.

Locatie

Westerlo

Prijs

Prijs leden: gratis

Prijs niet-leden € 35

gent
Oost-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Voka Netwekkers bij Kinepolis Gent

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een enthousiaste groep ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op woensdag 15 februari ontvangt Kinepolis Gent collega-ondernemers uit de regio Gent in alle vroegte op hun unieke locatie in Gent met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Locatie

Gent

Prijs

Gratis en exclusief voor leden
Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Ronde tafel lunch
Vlaams-Brabant
Netwerking

Ronde Tafel West-Brabant

Ondernemers uit de regio West-Brabant samenbrengen in een informele setting, ontspannen netwerken, en genieten van een heerlijke lunch. Dát is het opzet van de rondetafellunch op donderdag 16 februari.

Locatie

Leerbeek (Gooik)

Prijs

Leden: €82 (excl. BTW)

Niet-leden: €110 (excl. BTW)

Rondetafel Cieltje Van Achter
Brusselse metropool
Netwerking

Rondetafel met Brussels parlementslid Cieltje Van Achter

Cieltje Van Achter is fractieleider voor de N-VA in het Brusselse parlement. Zij is een gezaghebbende stem in de oppositie, die het beleid van de Brusselse regering kritisch maar constructief opvolgt. Ga met haar in debat over de uitdagingen voor Brussel.

Locatie

Brussel

Prijs

Exclusief en gratis voor Voka Metropolitan-leden.

Nog geen lid ? Contacteer Rachida Bou M’Barek, manager ledenrelaties.

YVM: In gesprek met journalist en Brusselaar Ivan De Vadder
Brusselse metropool
Netwerking

YVM: In gesprek met journalist en Brusselaar Ivan De Vadder

Politiek journalist Ivan De Vadder (VRT) kijkt als geboren Brusselaar naar de uitdagingen en troeven van Brussel, en hij overschouwt de upcoming politieke generatie en hoe deze nieuwe generatie zelf aan politiek wenst te doen.

Locatie

Brussel

Prijs

Exclusief en gratis voor Young Voka Metropolitan-leden en Jong Voka-Vlaams-Brabant leden.

Onder Ondernemers '23 - Dethier
Limburg
Netwerking

Onder Ondernemers '23 - Dethier

Een inspirerende bedrijfstour, culinair sterrendiner door Alex Clevers (Vivendum) en connecteren met Limburgse ondernemers. Dat zijn dé ingrediënten van ‘Onder Ondernemers’. Geniet op 27 februari 2023 samen met tal van andere ondernemers van een culinaire tour bij bouwbedrijf Dethier, een Limburgse toponderneming en bouwgenoot sinds 1947. 

Locatie

Alken

Prijs

€195,00 (excl. btw)

Exclusief event voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.

ING
SD  Worx