Skip to main content
  • Activiteiten - Voka nationaal

Activiteiten - Voka nationaal

Flanders AI Forum
Netwerking

Flanders AI Forum 2022

Ontdek op dinsdag 7 juni wat Vlaanderen te bieden heeft op het vlak van datagebruik en Artificiële Intelligentie . Op één dag en één locatie brengen we Vlaamse ondernemers samen met digitale experten uit de bedrijfs-, onderzoeks- en onderwijswereld.

Diginoon
Netwerking

Diginoon

Inspirerende namiddag in innovatiecentrum Log!ville: keynote van Rik Vera, rondleiding langs innovatieve scaleups en persoonlijk advies van Voka-experten. Inclusief koffie & buffet!

JumpJobs
Netwerking

MNM Jump Jobs

MNM JumpJobs biedt jongeren zonder tonnen werkervaring de sprong naar een eerste job en laat ze minstens vier weken lang ervaring opdoen bij een straf bedrijf.

Voka Open Bedrijvendag
Netwerking - On- en offline

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

ING
SD  Worx