Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Economie

Economie

Selecteer je regio bovenaan via de groene knop voor regionale inhoud.

Bouw mee aan gezonde economische groei

Een groei van 2% van het bbp tegen 2030 is essentieel om onze economie op het hoogste niveau te houden. Om zo’n groei te realiseren, moeten zowel de Vlaamse overheid als ondernemers de nodige inspanningen leveren. Deze inspanningen zijn veelvoudig, van innovatieprojecten tot een verhoogde tewerkstellingsgraad en hervormingen.

 

Zelf bijdragen aan de groei van Vlaanderen? Ontdek ons Plan Samen Groeien en tover Vlaanderen mee om tot the place to be!

 

Ontdek de circulaire economie met Voka

Tegen 2030 wil de Vlaamse overheid ook de Europese koploper zijn inzake circulaire economie. Dat betekent zoveel mogelijk hernieuwbare energiebronnen gebruiken, alsook de levensduur en bruikbaarheid van producten en materialen in onze economie verlengen.

Als structurele stakeholder in meerdere werkagenda’s van Vlaanderen Circulair, stippelt Voka mee het pad uit om deze doelstelling te halen.

 

Zelf het potentieel ontdekken van – en je onderneming voorbereiden op – de circulaire economie? Bij Voka delen we onze vooruit- en inzichten graag met jou in onze Masterclass Circulaire Strategie.