Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als autonome, neutrale, private en representatieve speler het vrije ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

 

Voka Mechelen


Met een uitgebreid aanbod van activiteiten en events en dienstverlening op maat maken wij de ondernemers uit de regio sterker.


Omdat we bij Voka - Kamer van Koophandel Mechelen dichtbij de ondernemers van onze regio willen staan, hebben we in vier Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) een werking op maat uitgestippeld. Zo kunnen we de polsslag van de lokale economie goed opnemen. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers. Vanuit de Mechelse Kamer ondersteunen wij deze lokale hefbomen op uiteenlopende manieren.


De aanwezigheid van vestigingen van diverse multinationals en tal van grote bedrijven onderstreept dat het arrondissement Mechelen niet alleen geografisch gezien een prominente rol in de Vlaamse economische ruit heeft. Door onder meer de strategisch zeer goede ligging en het aanwezige potentieel op tal van vlakken, oefent het een grote aantrekkingskracht uit op het bedrijfsleven.

 


Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • Nieuws 18.05.2017

  Ook meer dan negentig hectare Antwerpse industriegrond bedreigd

  In  de provincie Antwerpen wordt  95 hectaren kostbare industriegrond plots bestempeld als ‘waardevol bos’.
  Lees meer
 • kartingcup
  Nieuws 18.05.2017

  Veertig bedrijventeams strijden om tweede Voka Karting Cup

  Bedrijven kansen bieden om elkaar beter te leren: dat is een van de opdrachten van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen.
  Lees meer
 • pallietertunnel
  Nieuws 16.05.2017

  Pallietertunnel dicht voor rampoefening op do 18/5

  Om de bestaande noodprocedures te kunnen inoefenen, houdt de stad Lier in samenwerking met onder andere de Hulpverleningszones Rivierenland en Rand, het Heilig Hartziekenhuis en de lokale politie
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen

Activiteiten

 • sociale media
  Infosessie 31.05.2017

  Inspiratie- & infosessie: zorg voor impact met sociale media

  Impact op uw stakeholders krijgen, is vaak een zaak van communicatie. Sociale media spelen hierin een belangrijke rol. Maar wat is het rendement van daarin te investeren?
  Lees meer en schrijf in
 • Infosessie 31.05.2017

  Inspiratie- & infosessie: Boekvoorstelling 'wendbaar leiderschap'

  In start-ups voel je vaak een enorme dynamiek. Zij spelen voortdurend in op veranderingen die zich voordoen.
  Lees meer en schrijf in
 • Familie: oudere versus jongere generatie
  Infosessie 31.05.2017

  Inspiratie- & infosessie: ontdek hoe u uw bedrijf succesvol kan overdragen binnen de familie

  Familiebedrijven zijn de motor van de Vlaamse economie. Ontdek hoe u de overdracht bespreekbaar kan maken en succesvol kan plannen.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen