Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als autonome, neutrale, private en representatieve speler het vrije ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

 

Voka Mechelen


Met een uitgebreid aanbod van activiteiten en events en dienstverlening op maat maken wij de ondernemers uit de regio sterker.


Omdat we bij Voka - Kamer van Koophandel Mechelen dichtbij de ondernemers van onze regio willen staan, hebben we in vier Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) een werking op maat uitgestippeld. Zo kunnen we de polsslag van de lokale economie goed opnemen. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers. Vanuit de Mechelse Kamer ondersteunen wij deze lokale hefbomen op uiteenlopende manieren.


De aanwezigheid van vestigingen van diverse multinationals en tal van grote bedrijven onderstreept dat het arrondissement Mechelen niet alleen geografisch gezien een prominente rol in de Vlaamse economische ruit heeft. Door onder meer de strategisch zeer goede ligging en het aanwezige potentieel op tal van vlakken, oefent het een grote aantrekkingskracht uit op het bedrijfsleven.

 


Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • stamands
  Nieuws 12.10.2017

  Sint-Amands informeert lokale ondernemers

  Een twintigtal lokale ondernemers heeft tijdens Voka@Sint-Amands van het gemeentebestuur van deze Scheldegemeente toelichting gekregen over het gevoerde economische beleid in hun gemeente.
  Lees meer
 • vijfenvijftigplus
  Nieuws 09.10.2017

  Netwerkevent zet in op arbeid voor 55-plussers

  Je bent op zoek naar personeel? Je voelt de krapte op de arbeidsmarkt? Je krijgt je vacatures niet ingevuld? Haal 55-plussers aan boord!
  Lees meer
 • werfinfo
  Nieuws 09.10.2017

  Werfinfo: N17 in november twee weken dicht

  In het voorjaar van 2018 start Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met een grondige vernieuwing van de Provincialeweg (N17).
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen

Activiteiten

 • Verderkijkers
  Netwerking 18.10.2017

  Verderkijkers

  Een Vlaams innovatie-event vol inspirerende sprekers, expo’s en ontmoetingen.
  Lees meer en schrijf in
 • Open Coffee on Tour: Koffietas
  Netwerking 19.10.2017

  Open coffee on Tour@Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

  Zakendoen kan vandaag niet meer zonder netwerken, Open Coffee on Tour is een informeel, enthousiast concept waarmee u uw offline netwerk (verder) kan uitbouwen.
  Lees meer en schrijf in
 • Bordenbouw montage
  Infosessie 24.10.2017

  Op bezoek bij familiebedrijf ECS in Mechelen

  Kijk binnen bij ECS, een Mechels familiebedrijf gespecialiseerd in het bouwen en installeren van elektrische borden en industriële bekabelingswerken.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen