Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als autonome, neutrale, private en representatieve speler het vrije ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

 

Voka Mechelen


Met een uitgebreid aanbod van activiteiten en events en dienstverlening op maat maken wij de ondernemers uit de regio sterker.


Omdat we bij Voka - Kamer van Koophandel Mechelen dichtbij de ondernemers van onze regio willen staan, hebben we in vier Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) een werking op maat uitgestippeld. Zo kunnen we de polsslag van de lokale economie goed opnemen. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers. Vanuit de Mechelse Kamer ondersteunen wij deze lokale hefbomen op uiteenlopende manieren.


De aanwezigheid van vestigingen van diverse multinationals en tal van grote bedrijven onderstreept dat het arrondissement Mechelen niet alleen geografisch gezien een prominente rol in de Vlaamse economische ruit heeft. Door onder meer de strategisch zeer goede ligging en het aanwezige potentieel op tal van vlakken, oefent het een grote aantrekkingskracht uit op het bedrijfsleven.

 


Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • vokanijlen
  Nieuws 27.06.2017

  Ruim honderd ondernemers op afspraak voor Voka@Nijlen

  Liefst 110 ondernemers uit Nijlen verzamelden vorige donderdag in het vernieuwde gemeentehuis voor Voka@Nijlen.
  Lees meer
 • werfinfo
  Nieuws 27.06.2017

  Werken Lierbaan van start in augustus

  Na de bouwvakantie start een aannemer in opdracht van Aquafin en de gemeente Putte met rioleringswerken en een heraanleg van de Lierbaan in Putte, tot de grens met Koningshooikt.
  Lees meer
 • werfinfo
  Nieuws 27.06.2017

  Omleidingen door werken Walem en Willebroek

  De volgende dagen moet verkeer in omgeving Mechelen rekening houden met mogelijke verkeershinder door twee tijdelijke werven van het Agentschap Wegen en Verkeer.
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen

Activiteiten

 • Thumbs up in the colours of France
  Infosessie 05.07.2017

  Strengere maatregelen voor buitenlandse werknemers in Frankrijk

  Sinds geruime tijd dienen buitenlandse, dus ook Belgische werkgevers, aan de Franse arbeidsinspectie kenbaar te maken wanneer en onder welke voorwaarden zij buitenlandse werknemers op het Franse grond
  Lees meer en schrijf in
 • platomaanrock
  Netwerking 25.08.2017

  Plato Summer Drink@Maanrock

  Als Plato-deelnemer, -peter of -meter krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van éen van de grootste evenementen in Mechelen: Maanrock!
  Lees meer en schrijf in
 • maanrock17
  Netwerking 25.08.2017

  VokaAfterwork@Maanrock 2017

  Wil je een exclusief kader om jouw personeel of relaties uit te nodigen? Reserveer dan een plaatsje op het Feestdeck van Maanrock op de IJzerenleen.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen