Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als autonome, neutrale, private en representatieve speler het vrije ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

 

Voka Mechelen


Met een uitgebreid aanbod van activiteiten en events en dienstverlening op maat maken wij de ondernemers uit de regio sterker.


Omdat we bij Voka - Kamer van Koophandel Mechelen dichtbij de ondernemers van onze regio willen staan, hebben we in vier Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) een werking op maat uitgestippeld. Zo kunnen we de polsslag van de lokale economie goed opnemen. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers. Vanuit de Mechelse Kamer ondersteunen wij deze lokale hefbomen op uiteenlopende manieren.


De aanwezigheid van vestigingen van diverse multinationals en tal van grote bedrijven onderstreept dat het arrondissement Mechelen niet alleen geografisch gezien een prominente rol in de Vlaamse economische ruit heeft. Door onder meer de strategisch zeer goede ligging en het aanwezige potentieel op tal van vlakken, oefent het een grote aantrekkingskracht uit op het bedrijfsleven.

 


Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • glasvezelvokafe
  Nieuws 14.08.2017

  Vokafé bij Vink tapt glasvezel

  Voor het eerste Vokafé van dit najaar, op vrijdag 15 september bij de Heistse firma Vink, tapt het Lokale Ondernemersnetwerk Zuiderkempen letterlijk glasvezel.
  Lees meer
 • antilopedebie
  Nieuws 14.08.2017

  Ondernemingsnieuws uit jouw buurt

  Antilope en De Bie Printing samen in nieuwe groep Sinds 1 juli vormen Antilope Printing uit Lier en de groep De Bie Printing uit Duffel één nieuwe grafische groep.
  Lees meer
 • stagesofiejoosen
  Nieuws 14.08.2017

  Zomerstages Voka: Sofie Joosen bezoekt Pfizer

  Voor het derde jaar op rij heeft Vlaams parlementslid Sofie Joosen uit Duffel deelgenomen aan de zomerstages van Voka. Eind juli liep ze een dagje mee bij Pfizer in Puurs. 
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen

Activiteiten

 • platomaanrock
  Netwerking 25.08.2017

  Plato Summer Drink@Maanrock

  Als Plato-deelnemer, -peter of -meter krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van éen van de grootste evenementen in Mechelen: Maanrock!
  Lees meer en schrijf in
 • maanrock17
  Netwerking 25.08.2017

  VokaAfterwork@Maanrock 2017

  Wil je een exclusief kader om jouw personeel of relaties uit te nodigen? Reserveer dan een plaatsje op het Feestdeck van Maanrock op de IJzerenleen.
  Lees meer en schrijf in
 • socialmedia
  Opleiding 05.09.2017

  Atelier: klanten en medewerkers werven met sociale media - van dummie tot expert

  Met meer dan 6 miljoen leden in België kan je via Facebook, door de unieke combinatie van specifieke targetingtools en innovatieve advertentiemogelijkheden, gericht doelgroepen bereiken en campagnes o
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen