Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Ik ben manager of teamlid

Ben je als manager of teamlid op zoek naar een klankbord?

Dat is de kracht van een lerend netwerk voor managers! De inhoud van de sessies wordt bepaald door de groep zelf, op basis van hun uitdagingen en behoeften. De samenstelling van de groepen is steeds multisectorieel en niet-concurrentieel, wat een heel bijzondere groepsdynamiek genereert.

De openheid en spontaneïteit in de groep garandeert inspiratie en verrijking voor alle deelnemers. Er is op het einde van elke bijeenkomst voldoende ruimte voorzien voor netwerkvorming zodat na afloop van het programma jouw contact list met een aantal interessante peers is aangevuld.

Welk netwerk past binnen jouw functie?

HR2Grow

Wil jij het personeelsbeleid in jouw organisatie verder uitbouwen en optimaliseren? Zoals creatief rekruteren, onboarding, employer branding, generatiemanagement en feedbackcultuur? In dit lerend netwerk krijg je een antwoord op al jouw HR-uitdagingen.

Meer info

HR directors

In dit lerend netwerk brengen we directors van toonaangevende Oost-Vlaamse bedrijven samen. Per sessie snijden we een actueel en uitdagend thema aan, eerst door een expert, vervolgens duiken we dieper in op praktijkvoorbeelden vanuit de groep.

Meer info

HR forum

In dit regionaal netwerk wisselen HR-managers van grote ondernemingen ervaringen uit rond strategische en actuele HR-topics.

Meer info

HR managers van kmo's

Tijdens dit HR-traject delen we kennis en ervaringen rond strategische HR topics en actuele items, in aanwezigheid van HR-experten.

Meer info

HR managers van start- & scale-ups

Een lerend netwerk dat zich buigt over de HR uitdagingen van jonge bedrijven. We leren over het thema door enerzijds de best cases toe te lichten en anderzijds de problematieken te behandelen vanuit de groep.

Meer info

Recruiters & talent acquisition managers

Dit netwerk richt zich op HR professionals die zich uitsluitend focussen op het aantrekken van talent en het rekruterings -en selectie proces. We gaan aan de slag met jouw uitdagingen rond recruitment in de war for talent.

Meer info

Talent managers

Je krijgt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen over vooraf bepaalde HR-thema’s. Deze community geeft je de kans om jouw professioneel netwerk te verbreden en te leren van collega’s uit andere bedrijven.

Meer info

Welt

Welt zet in op een toekomstgericht HR-beleid. Via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling ga je aan de slag om optimale duurzame loopbanen te creëren binnen jouw onderneming. Samen met andere bedrijven werk je aan een inclusieve aanpak van je personeelsbeleid. 

Meer info

Plato HR

Met andere ondernemers sparren over de verdere professionalisering van je HR beleid, dat is Plato HR! Laat je inspireren door ondernemersgetuigenissen en pak jouw strategische uitdagingen aan. 

Meer info

Data & AI

Tijdens dit traject leer je van experts en andere bedrijven hoe data jouw bedrijf kan vooruithelpen in de wereld van artificiële intelligentie.

Meer info

Product managers in SaaS

Ben je product manager of CPO in een SaaS-bedrijf en verlang je naar een omgeving waarin je kennis en ervaring kan uitwisselen? In dit lerend netwerk brengen we productmanagers samen met als doel elkaar te versterken. 

Meer info

Voka Tech Updates

Een reeks aan infosessies waar ondernemers en experten aan het woord komen over opkomende, disruptieve technologietrends die impact hebben op jouw bedrijf.

Meer info

Business club international finance

Ontmoet CFO’s en finance professionals en wissel onderling ideeën, visies en best practices uit die jouw finance strategie versterken. Op die manier kan je jouw financiële afdeling verder professionaliseren.

Meer info

Finance managers

Heb je als finance manager een grote interesse in topics als KPI’s, rapportering, budgetteren en alternatieve financiering? Dan is dit lerend netwerk iets voor jou! We brengen een groep van finance managers samen, die openlijk ervaringen met elkaar delen

Meer info

Customer service managers

Als customer service manager ligt jouw focus op het afhandelen van klantvragen, klachten en het bieden van operationele ondersteuning. Jouw team zorgt voor een optimale klantenservice-ervaring. Klaar om jouw ervaringen te delen met collega-managers?

Meer info

Customer success managers

Kansen identificeren voor upselling en ervoor zorgen dat je klanten zo tevreden mogelijk zijn is geen eenvoudige opdracht. Ervaringen uitwisselen met je peers over topics zoals churn, renewals en forecasting helpen je uitblinken in jouw functie.

Meer info

Beyond Borders Frankrijk

Ontdek met Beyond Borders een nieuwe exportmarkt. Je verwerft inzichten van ervaren ondernemers en internationale experten over Frankrijk.

Meer info

Beyond Borders USA en Canada

Maak kennis met de Verenigde Staten en Canada! Je werkt aan een marktintroductieplan om een van deze buitenlandse markten aan te boren.

Meer info

Douane experten

In dit praktisch en interactief lerend netwerk brengen we douane experten samen. Bij elke sessie bespreken we de nieuwste wetgeving of meest opmerkelijke obstakels op douanegebied. Er is ook ruimte om met gelijkgestemde collega’s ervaringen uit te wisselen.

Meer info

Go International

Je werkt aan een internationale strategie op jouw maat en leert van peers door ervaringsuitwisseling. Op die manier verwerf je nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en internationale experten.

Meer info

International Business Development

Tijdens dit traject verdiepen we ons in internationale thema’s die in jouw bedrijf op tafel liggen. Zo zorgen we ervoor dat je wendbaar en competitief blijft in het buitenland.

Meer info

Marketeers

Sta je alleen in voor de marketing of maak je deel uit van een marketingteam? Wij brengen jou in contact met andere marketeers en verschillende experten. Op basis van jouw noden en wensen geven we het programma vorm. Van lead generation tot growth marketing.

Meer info

Marketing directors 

In dit lerend netwerken komen allerlei marketingtrends aan bod en leer je hoe je best jouw team van marketeers kan aansturen. Onze experten en jouw peers zorgen ervoor dat je marketingstrategie op punt staat. 

Meer info

Management assistants

De management assistant is een belangrijk sleutelfiguur in jouw organisatie en dient van alle markten thuis te zijn. Een boeiende en uitdagende functie, waarbij continu bijleren en een interessant netwerk van cruciaal belang zijn.

Meer info

 

Production managers

Samen vinden we oplossingen voor uitdagingen waarmee je op de werkvloer te maken krijgt. Het netwerk stimuleert jouw efficiënt en resultaatgericht denkvermogen en geeft je zuurstof voor nieuwe ideeën en inzichten.

Meer info

Production teamleaders

Direct leidinggevende in de productie zijn vaak technische profielen die zijn doorgegroeid binnen de organisatie. Een leidinggevende functie vraagt heel specifieke vaardigheden en competenties, ideaal dus om een sterk netwerk rond jou te hebben. 

Meer info

Supply chain managers

Het internationale logistieke landschap evolueert razendsnel. Bedrijven weten niet altijd hoe ze op nieuwe trends moeten inspelen. Door op zoek te gaan naar goede praktijken, kennis en knowhow uit te wisselen, ga je de positie van jouw onderneming versterken.

Meer info

Community multinationals

Treed toe bij een interessant netwerk van gelijkgestemden om kennis en ervaringen te delen. Je krijgt professionele ondersteuning van experten om je competitiviteit te versterken en je site te verankeren in Vlaanderen.

Meer info

Chief Operating Officers

Als COO zorg je ervoor dat alle afdelingen de bedrijfsvisie ondersteunen. COO’s zijn strategische denkers met zakelijk en financieel inzicht. Een veeleisende functie, waarbij een inspirerend netwerk goed van pas komt.

Meer info

Van teamlid naar teamleider

Startende leidinggevenden ervaren grote uitdagingen bij het opnemen van hun nieuwe rol, zeker als ze daarnaast nog zelf operationeel aan de slag zijn. Dit lerend netwerk is de ideale setting om de basisvaardigheden rond leiderschap aan te leren.

Meer info

Van teamleider naar leider

In dit lerend netwerk gaan we praktisch aan de slag in een vaste groep van leidinggevenden, onder professionele begeleiding van een ervaren expert. In een open en vertrouwelijke sfeer wisselen we concrete ervaringen en best practices uit.

Meer info

Accountmanagers  

Sterke communicatieve en onderhandelingsvaardigheden zijn essentieel voor een accountmanager, zowel naar klanten als prospecten toe. Ontdek nieuwe mogelijkheden, trends en (digitale) tools om je resultaten positief te beïnvloeden.

Meer info

Sales managers  

Sales managers Een sterk salesplan en een gemotiveerd team is belangrijker dan ooit. Hoe ga je deze boeiende uitdagingen aan? Pak dit professioneel aan onder begeleiding van een expert en met input van een inspirerend netwerk.

Meer info

Sales directors 

Als sales director ben je verantwoordelijk voor de salesstrategie van je organisatie en het strategisch management van het salesteam. Pak dit succesvol aan en laat je hiervoor begeleiden door een expert en inspireren door een interessant netwerk.

Meer informatie

Al gedacht aan een opleiding?

Via het uitgebreid opleidingsaanbod van Voka werk je aan je eigen skills. Onze opleidingen staan open voor iedereen binnen jouw onderneming. Geef jouw persoonlijke groei een boost!

Klik hier voor ons aanbod

Contactpersoon

Arne Oosthuyse

Manager Opleidingen - Manager Arbeidsmarkt & Onderwijs