Skip to main content
Voka Community -

Lerende Netwerken Oost-Vlaanderen

Lerend netwerk Recruiters & Talent Acquisition Managers
Opleiding

Lerend netwerk Recruiters & Talent Acquisition Managers

Deze community richt zich op HR professionals uit bedrijven uit Oost-Vlaanderen die zich uitsluitend focussen op het aantrekken van talent en het rekruterings -en selectie proces. Een gloednieuwe community die zich ontfermt over de uitdagingen rond recruitment in de terug naderende ‘war for talent’.

Lerend netwerk Plant Managers
Opleiding

Lerend netwerk Plant Managers

Een traject voor de General Managers van buitenlandse multinationals. Via deze businessclub krijgt u ondersteuning om uw competitiviteit te versterken en uw site te verankeren in Vlaanderen.

foto
Opleiding

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere vooruitstrevende bedrijven, ervaring uitwisselen en je blik verruimen? In het Innovatieforum bepaal je, samen met je vaste groep, de thema’s waarrond gewerkt wordt. Je overlegt in alle vertrouwen over je eigen projecten zodat je de juiste prioriteiten legt en de juiste aanpak kiest.

Plato Groeien met freelancers
Project

Plato Groeien met freelancers

Werk je als ondernemer samen met zowel vaste medewerkers als freelancers en ervaar je de impact daarvan op jouw bedrijfsvoering? Deel dan jouw uitdagingen met gelijkaardige bedrijven die al volop aan de slag zijn met flexibele werkkrachten in dit Plato-traject.

Flow
Project

Flow

Ben je ondernemer van een bedrijf met meer dan 50 werknemers en zoek je een klankbord? In mei kan je deelnemen aan Flow, een groeitraject voor 15 ondernemers die kennis en ervaringen delen met elkaar om strategische uitdagingen aan te pakken.