Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Lerend Netwerk

Sales Management

Marketing & Sales

In dit lerend netwerk word je niet alleen begeleid door een ervaren salesexpert, maar vind je ook een heel interessant klankbord bij andere salesmanagers om het salesteam in jouw organisatie te verbeteren.

Het salesteam is één van de belangrijkste van elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat er inkomsten gegenereerd worden, zodat het bedrijf kan groeien. Een weloverwogen salesstrategie is de sleutel tot succes. Als salesmanager speel je een cruciale rol bij de implementatie van deze strategie. Klaar om jouw team naar ongekende hoogten te brengen?

Wat mag je verwachten?

In dit lerend netwerk word je hiervoor niet alleen begeleid door een ervaren salesexpert, maar vind je ook een heel interessant klankbord bij andere salesmanagers. Samen wisselen jullie interessante info en ervaring uit. Je krijgt er dus ook een heel eigen netwerk bovenop.

Tijdens de kick-off leren we elkaar goed kennen in een open en vertrouwelijke sfeer. Samen bepalen we de thema’s voor de volgende 5 sessies, zodat dit traject helemaal op maat wordt uitgewerkt en beantwoordt aan jullie verwachtingen. 

Mogelijke thema’s zijn:

  • Succesvol salesplan ontwikkelen en implementeren
  • Bepalen en behalen van kpi’s
  • Rekruteren en onboarden van nieuwe teamleden
  • Coach jouw team naar succes
  • Positieve werksfeer leidt naar positieve resultaten
  • Hybride sales en digitale salestools

Grijp je kans en maak van dit lerend netwerk jouw eigen ontwikkelingstraject samen met een interessant netwerk.

Bart De Bruyne

Bart staat met beide benen in het bedrijfsleven als gedelegeerd bestuurder van OBO Bettermann NV. Als marketing en salesexpert helpt hij bedrijven in het uitbouwen van hun commerciële structuur en het behalen van resultaten. 

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

950 euro (excl. btw)

Voor 6 sessies, inclusief lunch

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Kies als thema 'bedrijfsstrategie', 18 opleidingsuren. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

btw classes