Skip to main content

Business Club International Finance

Netwerk & best practices met CFO’s van grote Vlaamse bedrijven met internationale focus

 

Ben je als CFO op zoek naar een netwerk? Heb je nood aan een klankbord? Wil je graag jouw strategieën aftoetsen bij collega-CFO’s? Ben je graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek, globalisering, digitalisering,…? 

Voka ondersteunt jou graag in jouw uitdagingen en biedt jou een uniek en inspirerend netwerk aan van CFO’s van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. In dit lerend netwerk worden verschillende actuele, strategische en operationele thema’s van financieel en administratief management onder de loep genomen. Niet te veel theorie, maar heel veel praktijk.

Doelgroep

CFO’s en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van grote internationaal actieve bedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren, hun administratieve processen willen verbeteren.
Zij hebben nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze hun complexe cases kunnen voorleggen, collega’s die hen inspireren en experts die hen informeren over nieuwigheden.


Een lerend netwerk? Hoe, wat?

Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Niet te veel theorie, maar liever gewoon praktijk? Dan is een lerend netwerk vast en zeker iets voor jou! Al jaren brengt Voka groepen van een 15-tal managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. 

Programma

Eerste sessie
Dinsdag 22 maart 2022 – 16.45 tot 21.30 u - bij CNH Industrial (Zedelgem).

16.45 - 17.15 u   Ontvangst & kennismaking
17.15 - 18.45 u   Bedrijfsbezoek CNH Industrial
18.45 - 20.15 u   Round tables: Inspelen op de markt van vandaag - Prijsfluctuaties, schaarste, inflatie
                           en stijgende energieprijzen - met Anaïs De Boulle van Deloitte
20.15 - 20.30 u   Uitdagingen van de CFO - Topics voor de komende sessies
20.30 - 21.30 u   Diner

Volgende sessies
De data worden in overleg met de groep vastgelegd.
Telkens van 18.00 tot 21.00 u, of vanaf 17.00 in het geval van een gekoppeld bedrijfsbezoek.

Thema’s & topics
De topics van de sessies worden ingepland op basis van de uitdagingen van en overleg met de deelnemers.
Voorbeelden: tax update, macro-economische outlook, omgaan met prijsstijgingen en leveringsissues, hedging, de energietransitie, data intelligence, transfer pricing, duurzaamheid, consolidatie, digitalisering van finance, inspirerend leiderschap voor de CFO, …

Format
De bedoeling is om zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar te delen. Dit faciliteren we met heel interactieve sessies en praktijkgetuigenissen. Afhankelijk van het thema nodigen we een externe expert uit om info met ons te delen.

Locatie
De deelnemers kunnen ervoor kiezen één van de sessies op hun bedrijfslocatie (in Oost- of West-Vlaanderen) te laten doorgaan. Een sessie op bedrijfslocatie wordt steeds als zeer aangenaam ervaren, en de deelnemers leren het bedrijf daardoor beter kennen. Daarnaast kunnen sessies ook doorgaan bij Voka te Kortrijk en te Gent.

Facilitators

Sofian Milad (Deloitte)
Celine Janssens (Voka)
Johan Van Gool (Voka)

Partners

Deloitte
 

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 1200 euro (excl. btw)

Exclusief voor CFO’s op uitnodiging of na goedkeuring van de inschrijving.

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille