Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Ik ben ondernemer

Heb jij als ondernemer uitdagingen zoals een solide organisatiestructuur opbouwen, internationale stappen zetten of jouw sales en marketing optimaliseren?

Het sterkste netwerk staat voor jou klaar

Voor elke groeifase waar je je in bevindt, hebben wij groeitrajecten op maat. Wij maken voor jou de perfecte match met een groep van ondernemers met gelijkaardige uitdagingen.

Klik op jouw levensfase voor groeitrajecten op maat

Zet je de eerste stappen als ondernemer? Of heb je al wat jaren ervaring op de teller? Voor elke levensfase bieden we een traject aan, van startend tot overlatend. 

Laat onderaan jouw gegevens na voor een persoonlijk gesprek.

 

Bryo

Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Als deelnemer aan Bryo krijg je begeleiding bij alle uitdagingen die op je weg liggen bij de opstart en uitbouw van je eigen startup. Bryo heeft een sterke community werking van 100 Oost-Vlaamse startups met steile groeiambities. Naast de maandelijkse workshops brengen we jou in contact met ervaren ondernemers, experten en potentiële investeerders. Naast hun feedback op jouw idee, project of startup kan je voor individuele vragen steeds terecht bij jouw Bryo-coach.

Meer info over Bryo

 

VLAIO

Plato

Voor kleine tot middelgrote ondernemingen

Plato bied je de mogelijkheid om als zaakvoerder jouw bedrijfsvoering onder de loep te nemen en te professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling maximaal in te zetten op groei en succes. Je kan daarbij rekenen op de coaching van ervaren meter en peters. Enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven, coaches en ervaren kmo-bedrijfsleiders delen hun expertise en zijn een klankbord voor jouw ideeën, vragen en knelpunten.

Meer info over Plato

 

Flow

Voor middelgrote ondernemingen

Flow is een intensief algemeen managementtraject voor bedrijfsleiders van middelgrote bedrijven. Via dit traject krijg je de kans om jouw strategische uitdagingen af te toetsen met jouw collega-ondernemers en kan je daarbij rekenen op individuele begeleiding, coaching en het peer-to-peer delen van kennis en ervaring. 

Meer info over Flow

 

VLAIO

Accelero

Accelero is een groeiaccelerator die snelgroeiende bedrijven een jaar begeleid om hun groei duurzaam vorm te geven. 10 zaakvoerders(ondernemer-eigenaars) krijgen in Accelero de kans om de groeipijnen en uitdagingen van hun bedrijf aan te pakken. We richten ons naar ondernemers met de ambitie om duurzaam, over meerdere jaren heen, te groeien met minimaal 20% per jaar. Via een intensief programma, waarbij u kunt rekenen op individuele begeleiding, coaching en het peer-to-peer delen van kennis en ervaringen, maakt u uw bedrijf 'groeiklaar'. 

Meer info over Accelero

 

VLAIO

Familio

Familiale overdracht

Familio geeft familiebedrijven de unieke kans om de familiale overdracht tussen ouders en kinderen ruim op tijd voor te bereiden. Een familiale overdracht is een complex gebeuren met heel wat emotionele, financiële, juridische en organisatorische uitdagingen. Familio maakt deze uitdagingen vanbeide generatiesbespreekbaar en bereidt u, met de hulp van ervaren mentoren en experten, voor op de overdracht van het familiebedrijf. U leert ook uit de ervaringen van andere Familio-deelnemers.

Meer info over Familio

 

VLAIO

Ontdek in deze korte brochure welk traject voor jou interessant kan zijn!

Wil je meer informatie rond onze groeitrajecten? Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk! 

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contactpersoon

Marjolein Haan

Manager Ledenrelaties - Manager Groeitrajecten