Skip to main content
Map
  • Ik ben manager

Nood aan een klankbord?

Dat is de kracht van een lerend netwerk voor managers! De inhoud van de sessies wordt bepaald door de groep zelf, op basis van hun uitdagingen en behoeften. De samenstelling van de groepen is steeds multisectorieel en niet-concurrentieel, wat een heel bijzondere groepsdynamiek genereert.

De openheid en spontaneïteit in de groep garandeert inspiratie en verrijking voor alle deelnemers. Er is op het einde van elke bijeenkomst voldoende ruimte voorzien voor netwerkvorming zodat na afloop van het programma jouw contact list met een aantal interessante peers is aangevuld.

Welk netwerk past binnen jouw functie?

Digital HR

Een netwerk voor en door HR-professionals die voluit willen gaan voor optimalisatie en efficiëntie van hun HR-processen.

Meer informatie

Welt

Welt zet in op een toekomstgericht HR-beleid. Via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling ga je aan de slag om optimale duurzame loopbanen te creëren en faciliteren binnen jouw onderneming. Een zestigtal bedrijven krijgen de kans om vanuit een inclusieve aanpak van hun personeelsbeleid te groeien naar innovatieve, wendbare organisaties. Deelname is volledig gratis.

Meer informatie

HR2Grow

Hier brengen wij een vaste groep van een 10-15 tal personeelsverantwoordelijken uit de Oost-Vlaamse kmo-wereld samen om operationele HR expertise met elkaar te delen.

Meer informatie

HR-forum

Het HR Forum is een regionale bijeenkomst van HR managers en -directors van grote ondernemingen rond strategische HR topics of actuele items.

Meer informatie

HR-managers van kmo's

Een bijeenkomst van HR managers van middelgrote ondernemingen rond strategische HR topics of actuele items.

Meer informatie

HR managers & business partners uit start- & scale-ups

Een gloednieuw netwerk die zich buigt over de HR-uitdagingen van jonge bedrijven. Per bijeenkomst snijden we een actueel en uitdagend thema aan: eerst door een bewezen expert, vervolgens duiken we dieper in op praktijkvoorbeelden. We leren over het thema door enerzijds de best cases toe te lichten en anderzijds de problematieken te behandelen vanuit de groep.

Meer informatie

HR directors

Dit netwerk brengt HR Directors van toonaangevende, al dan niet internationaal actieve, bedrijven uit Oost-Vlaanderen samen.

Meer informatie

Recruiters & talent acquisition managers

Dit netwerk richt zich op HR professionals uit bedrijven uit Oost-Vlaanderen die zich uitsluitend focussen op het aantrekken van talent en het rekruterings -en selectie proces. Een gloednieuw netwerk die zich ontfermt over de uitdagingen rond recruitment in de terug naderende ‘war for talent’. 

Meer informatie

Talent & HR managers

Dit lerend netwerk brengt Talent & HR-managers uit grote ondernemingen samen. Wij bieden de deelnemers de mogelijkheid om tijdens de bijeenkomsten ervaringen met elkaar uit te wisselen over vooraf bepaalde HR-thema’s. Deze community geeft je de kans om jouw professioneel netwerk te verbreden en om te leren van elkaar.

Meer informatie

Customer service managers

Investeren in klantrelaties is één van de belangrijkste factoren voor het succes van een onderneming. Voka Oost-Vlaanderen start daarom elk jaar een uniek en breed netwerk op voor internal customer service professionals.

Meer informatie

International Finance

Ben je als CFO op zoek naar een netwerk en klankbord? Wil je graag jouw strategieën aftoetsen bij collega CFO's?

Meer informatie

Finance managers

Netwerk & best practices met finance managers van Vlaamse groeibedrijven.

Meer informatie

Innovatieforum

Innovatiemanagers stellen hun problem cases voor en krijgen advies op maat.

Meer informatie

Industrie 4.0

Ontdek bij 6 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost.

Meer informatie

Service 4.0 Lab

Ontdek bij 6 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost.

Meer informatie

Beyond Borders Zweden

Interesse in zakendoen met Zweden? In dit interactieve traject van vier halve dagen komen experten aan het woord en wisselen deelnemers ervaringen met elkaar uit.

Meer informatie

Business club import & sourcing

Het belang van marktdiversificatie bij het sourcen van grondstoffen of half afgewerkte producten en de import van goederen valt niet te onderschatten. Sourcing en import worden steeds complexer. Wissel ervaring uit rond actuele thema’s met aankoop-, purchasemanagers, buyers en CPO’s.

Meer informatie

Go International

Wil je met je bedrijf exporteren naar het buitenland? Ben je een ondernemer met weinig internationale ervaring die net gestart is met export? Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan ben je bij Go International aan het juiste adres.

Meer informatie

Douane-expert

Tijdens dit netwerk brengt Voka de douane-experts van Oost-Vlaamse bedrijven samen in een praktisch en interactief traject. Bij elke sessie bespreken we de nieuwste wetgevingen, opmerkelijkste obstakels op douanegebied en wissel je tips & tricks uit met gelijkgestemden.

Meer informatie

Supply chain managers

Het internationale logistieke landschap evolueert razendsnel. Bedrijven weten niet altijd hoe ze op nieuwe trends moeten inspelen. Door op zoek te gaan naar goede praktijken, kennis en knowhow uit te wisselen, gaat je de positie van je onderneming versterken en makkelijker anticiperen op wijzigingen in de markt.

Meer informatie

Marketing directors

Ben je als marketing director op zoek naar een klankbord om ervaringen en uitdagingen uit te wisselen? Benieuwd hoe andere marketing directors omgaan met de laatste digital trends? Wat kan B2B leren van B2C en vice versa? 

Meer informatie

Marketeers

Maak jij deel uit van een marketing team, onder leiding van een marketing director? Heb je nood aan een klankbord van gelijkgestemden? Dan is dit netwerk iets voor jou.

Meer informatie

Production teamleaders

Het lerend netwerk biedt direct leidinggevenden de gelegenheid om dagelijkse werkervaringen uit te wisselen met collega's van andere bedrijven. En zo hun leiderschapskwaliteiten aan te scherpen.

Meer informatie

Production managers

Nood aan een klankbord bij gelijkgestemde productiemanagers uit de regio? Dan is dit lerend netwerk iets voor jou.

Meer informatie

(Key-)accountmanagers  

Accountmanagers hebben een breed takenpakket, dat gericht is op het genereren van een hogere omzet door middel van relatiebeheer en het werven van nieuwe klanten. Ze hebben een specifieke rol die vraagt om communicatieve en adviserende kwaliteiten, aangevuld met de nodige onderhandelingsvaardigheden. Daarbovenop komt de (digitale) sales transformatie die deze tijd met zich meebrengt. Hoog tijd dus om de koppen eens bij elkaar te steken met andere accountmanagers!

Meer informatie

Sales managers  

Het sales team is de commerciële motor van elk bedrijf. Een weloverwogen salesstrategie de sleutel tot succes. Als salesmanager heb je een cruciale rol om deze strategie te implementeren en jouw salesteam motiverend te coachen. Heel belangrijk, zeker in deze tijden waar sales in (digitale) transformatie is.

Meer informatie

Sales directors 

Ben je sales director en bepaal je het strategisch salesbeleid in jouw organisatie? Wil je in deze veranderende tijden, waarbij sales transformatie zeer belangrijk is, van gedachten wisselen met andere sales directors? Neem dan deel dan aan deze inspirerende klankbordgroep, onder professionele begeleiding van een sales expert. 

Meer informatie

Chief Operating Officer

Als COO zorg je ervoor dat alle afdelingen de bedrijfsvisie ondersteunen. COO’s zijn strategische denkers met zakelijk en financieel inzicht, maar ook praktische organisators met analytische vaardigheden om problemen op te lossen. Een veeleisende functie in de bedrijfswereld, waarbij een inspirerend netwerk goed van pas komt.

Meer informatie

Community multinationals

Dit lerend netwerk is specifiek voor general managers van internationale multinationals met HQ buiten België. Treed toe tot een interessant netwerk van gelijkgestemden om kennis en ervaring te delen en van gedachten te wisselen over vraagstukken die je aanbelangen

 

Meer informatie

Van teamlid naar teamleider

Startende of beginnende leidinggevenden ervaren grote uitdagingen bij het opnemen van hun nieuwe rol, zeker als ze daarnaast nog zelf operationeel aan de slag zijn. Dit lerend netwerk van startende leidinggevenden uit diverse bedrijven is de ideale setting om de nodige basis vaardigheden rond leiderschap aan te leren voor het aansturen van teams tussen de 1 tot 8 personen.

Meer informatie

Van teamlid naar teamleider Advanced

Dit is het vervolg op ‘Van teamlid naar teamleider’. Je dient deze eerst gevolgd te hebben vooraleer je de advanced kan volgen. Je bouwt verder op de reeds verworven kennis door geavanceerdere leiderschapstechnieken onder de knie te krijgen.

Meer informatie

Management assistants 

In dit lerend netwerk gaat een vaste groep management assistants samen aan de slag om, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling, kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.

Meer informatie

Wil je vooral kennis opdoen?

Bekijk dan zeker ons opleidingsaanbod

Contactpersoon

Arne Oosthuyse

Manager Opleidingen - Manager Arbeidsmarkt