Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
St Roch
Vlaams-Brabant
Ledenverhaal

Duurzame wasserij St. Roch: ultieme efficiëntie bij iedere wasbeurt

Industriële wasserij St. Roch is een vaste waarde in Halle en omgeving. Het familie- bedrijf vierde vorig jaar zijn 75-jarig bestaan. Philippe Haegeman kwam als derde generatie in 1999 aan het roer en liet een frisse wind doorheen het familiebedrijf waaien. Hij transformeerde St.

Evi gert en ruben van der plas
Vlaams-Brabant
Nieuws

Met drie onder één dak

Als vader de dagelijkse leiding in handen laat van dochter en zoonDrie bedrijven, drie activiteiten, drie familieleden aan het roer. Het verhaal van Raepsaet Product Design, e-RS en INTER@CT KIOSKS is er een dat in het oog springt.

tine vandeweerd
Vlaams-Brabant
Nieuws

Platonist in de kijker: Tine Vandeweerd van THE tiny COMPANY

Wie zijn nu de ondernemers die bij Voka-KvK Vlaams-Brabant aangesloten zijn en deelnemen aan de verschillende Plato-trajecten? Om dat te weten, vragen we ze naar hun persoonlijke visie, passie, carrière, interesses … Een beetje zoals op netwerkmomenten, alleen dan op papier en voor al onze lezers.

next gen Krea en Colifac in ondernemersmagazine Voka Antwerpen-Waasland
Antwerpen-Waasland
Nieuws

'Waar we naartoe willen, staat duidelijk in ons familiecharter'

Eerst grootschalige verbouwingen, dan de coronacrisis en momenteel de impact van oorlog in Oekraïne op de toeleveringsketen: sinds Marieke Van den Poel zes jaar geleden startte bij Krea en Colifac in Sint-Niklaas, lijkt het nog geen moment rustig te zijn geweest in het familiebedrijf dat zij dagelij

Plato-peters
Limburg
Nieuws

Ervaren Plato-peters geven ondernemers vleugels

Voka Plato hoeven we je wellicht niet meer voor te stellen. Deze trajecten zijn immers erg populair bij Limburgse ondernemers. Plato biedt hen de kans om de bedrijfsvoering onder de loep te nemen, professionele vaardigheden aan te scherpen én het adressenboekje aan te vullen met nieuwe contacten. Met dank aan ervaren meters en peters die begeleiden, stimuleren en uitdagen. We spraken met drie peters die terugblikken op afgeronde trajecten.

Andreas Nys
Vlaams-Brabant
Nieuws

Onder invloed van influencers

Hoe pak je influencer marketing aan? In de zoektocht naar de heilige marketinggraal bots je steeds vaker op het fenomeen ‘influencer marketing’. Maar wat is dat precies? En hoe pak je dat goed aan? We legden ons oor te luisteren bij Andreas Nys van het Leuvense reclamebureau Wingman Agency.

verabo
Vlaams-Brabant
Nieuws

Wie woondroom zegt, zegt Ve-Ra-Bo

Een streekeigen kenmerk van de historische stad Aarschot is dat je er veel gebouwen van bruine ijzerzandsteen terugvindt. Dat geeft de regio haar herkenbare uiterlijk. Maar even eigen aan de streek is het bedrijf Ve-Ra-Bo van de familie Maurien.

David Vaes (Budé Containerized Solutions)
Limburg
Nieuws

Meesterschap in modulaire staalbouw

Een bouwspecialist met focus op modulaire staalbouw. Zo omschrijven de zussen Marleen en Hilde Budé hun gelijknamige familiebedrijf. Maak kennis met Budé Containerized Solutions, een onderneming waar beide zussen – samen met Marleens echtgenoot David Vaes en een team van dertig enthousiaste medewerkers – flexibele containeroplossingen bouwen en verhuren. Met ook dank aan het Plato-traject van Voka, dat inspireert en motiveert.