Skip to main content
Map
Voka Lerend Netwerk

Plato Develop

Groeien

Zoek jij als ondernemer soms ook naar een kanaal om met anderen te sparren over de verdere professionalisering van je bedrijf? Wil je graag je contacten met andere ondernemers van gelijkaardige bedrijven versterken en van hen leren hoe zij hun bedrijf runnen?

Wat is Plato Develop?

Het Develop traject is een algemeen management traject voor zaakvoerders van KMO’s die tussen de 15 - 40 medewerkers tewerkstellen.

We behandelen in het traject die thema’s die op dit moment in jouw bedrijf op tafel liggen. Echt maatwerk dus!


Geef jouw bedrijf en vooral jezelf een boost. Start met Plato Develop een leerrijk groeitraject. Geef jezelf en jouw bedrijf de inzichten en methodieken om vooruit te kijken op verandering en zet deze om in jouw bedrijfsvoering. 
Je hoeft geen netwerker te zijn om in Plato te stappen. In je eigen Plato groep vorm je een hecht en vertrouwelijk netwerk met een 10-tal andere ondernemers. 


Maandelijks dagen we je uit om je kennis, ervaring én vragen of zorgen te delen met de andere ondernemers in je groep. Dit alles deskundig begeleid en gefaciliteerd door een vaste Voka coördinator én twee externe mentoren die jou en je collega-ondernemers challengen en verrijken met nieuwe ideeën en inspiratie.
 

Wat mag je verwachten?

De inhoud van het traject bepaal je zelf mee, tijdens de tweedaagse opstart,  in samenspraak met de andere deelnemers. Uiteraard begeleiden we jou inhoudelijk tijdens die oefening, zodat je de juiste keuzes kan maken die nodig zijn om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Thema's die aan bod kunnen komen:

  • Is jouw missie, visie en strategie helder geformuleerd? En zijn jouw medewerkers al mee in jouw verhaal?
  • Hoe ziet jouw bedrijfscultuur eruit? Hoe bouw je op naar de gewenste cultuur, en hoe kan je deze vervolgens onderhouden en continu verbeteren?
  • Nemen je medewerkers ook wel eens onvoldoende eigenaarschap over hun werk?
  • Slaag je er niet meer in om iedereen persoonlijk te kennen en te kunnen opvolgen? Voel je ook de nood aan meer structuur voor je bedrijf?
  • Hoe verlopen je bedrijfsprocessen? Zijn deze al efficiënt en effectief? Denk jij soms na over het automatiseren of digitaliseren van bepaalde processen of heb je de eerste stappen hierin al gezet?
  • Verliep jouw groei tot nu vooral organisch, zonder veel inspanningen in marketing of sales?

Verloop van het traject

De kick-off vindt plaats op 27 en 28 april 2023. Nadien volgen:

  • 9 maandelijkse sessies, verspreid over 1 jaar
  • 1 informele sessie
  • 2 overkoepelende sessies met andere Plato-groepen.
  • begeleiding door 2 ervaren mentoren en een Voka-coördinator

Maak kennis met de mentoren van dit traject

Leander De Cauter is al meer dan 15 jaar actief als bedrijfsleider van Magelaan en 10 jaar bij Chocolaterie Hermes.

leander

Nele Geerardyn heeft 25 jaar ervaring binnen het domein van private label sales & industrie, internationale retail, FMCG & de voedingssector.

nele

 

Enkele sfeerbeelden van een vorige groep

Wil je meer informatie rond dit groeitraject? Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

Contactpersoon

Griet Santy

Groeitrajecten - Arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

1.350 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

logo vlaio