Skip to main content
VCDO Oost-Vlaanderen

Voka Charter Duurzaam Ondernemen Oost-Vlaanderen

Onderdelen van Voka Charter Duurzaam Ondernemen Oost-Vlaanderen

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Voka Charter Duurzaam Ondernemen Oost-Vlaanderen

Duurzaam ondernemen verankeren in jouw bedrijfsvoering is een slimme zet, want ondernemingen die inzetten op duurzaam ondernemen zijn weerbaarder, efficiënter en weten meer talent te behouden!

Duurzaam ondernemen is al lang geen modewoord meer. Het gaat over omgaan met schaarse grondstoffen, zuinig energieverbruik, investeren in menselijk kapitaal, inspelen op de behoeftes van morgen,… Het betekent winst op vele vlakken.

sustainable development goals

Voka wil jouw onderneming helpen om duurzaam ondernemen te verankeren in je DNA en je duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen maak je via een actieplan op maat werk van een bedrijfsvoering die winstgevend is voor zowel je onderneming als voor mens en milieu.

Met het Charter timmer je ook aan de internationale reputatie van je bedrijf. Zo help je mee de zeventien duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties te realiseren. Deze werden door maar liefst 194 landen wereldwijd ondertekend. Voka werkt daarvoor samen met CIFAL Flanders/UNITAR, een internationaal trainingscentrum dat inzet op duurzaam management en dat ondernemingen het internationaal erkende UNITAR-certificaat kan toekennen. 

Aarzel niet langer en ga volop voor duurzaam ondernemen, stabiele winst en internationale erkenning!

>> Lid worden van deze duurzame community?

Ontdek hoe andere ondernemers duurzaamheid omzetten in praktijk

Bijkomende inlichtingen? 

Neem contact op met Maarten Dheedene of bel 09 266 15 64.

 

In samenwerking met

Cifal Flanders

Bova enviroplus

 

United Nations Sustainable Development