Skip to main content
Map
Andreas Nys
Vlaams-Brabant
Nieuws

Onder invloed van influencers

Hoe pak je influencer marketing aan? In de zoektocht naar de heilige marketinggraal bots je steeds vaker op het fenomeen ‘influencer marketing’. Maar wat is dat precies? En hoe pak je dat goed aan? We legden ons oor te luisteren bij Andreas Nys van het Leuvense reclamebureau Wingman Agency.

verabo
Vlaams-Brabant
Nieuws

Wie woondroom zegt, zegt Ve-Ra-Bo

Een streekeigen kenmerk van de historische stad Aarschot is dat je er veel gebouwen van bruine ijzerzandsteen terugvindt. Dat geeft de regio haar herkenbare uiterlijk. Maar even eigen aan de streek is het bedrijf Ve-Ra-Bo van de familie Maurien.

Claes Sierbeton
Limburg
Nieuws

Maatschappelijk verantwoord bouwen met beton

Specialist in prefab sierbeton op maat. Van dorpels en dekstenen tot terrassen, van straatmeubilair tot interieurbeton: op heel wat plaatsen in Vlaanderen realiseert Claes Sierbeton uit Pelt mooie projecten. Sinds 2009 wordt dit bedrijf gerund door Frank Claes en schoonbroer Rowan Mennen. Dat doen ze vol passie én met aandacht voor duurzaam ondernemen. Plato Punch Metals – Annelies & Co biedt hen hierbij extra inspiratie.

Dominic Bousard (Gold Meat)
Limburg
Nieuws

Artisanaal 'meats' innovatie

Voor deze rubriek trekken we deze maand richting Heusden-Zolder, waar Dominic Bousard sinds 2017 algemeen directeur is bij Gold Meat. Dit bedrijf, actief in de productie van artisanale kopproducten, werd in 1972 opgericht en in 1995 overgenomen door Dominics stiefvader. Hoe slaagt dit familiebedrijf erin om doorgedreven automatisering en technologische innovatie te combineren met ambacht en vakmanschap? En hoe zorgt het Voka-traject van Plato voor de nodige ondersteuning?

Plato Meter Marion Van Zon
Limburg
Nieuws

Een lerend netwerk voor ambitieuze opvolgers

Het Plato NextGen-traject van Voka – KvK Limburg biedt jonge ondernemers de mogelijkheid om hun bedrijfsvoering onder de loep te nemen. Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling om verder te groeien in hun rol als familiaal ondernemer. Ze worden hierin bijgestaan door een meter of peter die zelf hebben ervaren wat het is om de volgende generatie in het familiebedrijf te zijn.

AutoGLASS
Limburg
Nieuws

Blijven voor(r)uit kijken!

Wie in onze provincie op zoek is naar een vakkundige hersteller en vervanger van autoruiten, is bij AutoGLASS Center aan het goede adres. De voorbije 25 jaar legde dit familiebedrijf een zeer mooi groeitraject af. Zaakvoerder Maarten Schepers bouwt verder op de fundamenten die zijn ouders Els en Marc legden. Altijd blijven voor(r)uit kijken is de boodschap, met dank aan het NextGen-traject van Voka.

Jirky Thys
Limburg
Nieuws

“Plato vormt de ideale begeleiding voor onze bedrijfsgroei.”

In oktober 2016 startte Jirky Thys met zijn toenmalige zakenpartner PrintCity op. Op amper vijf jaar hebben ze een mooi groeiparcours afgelegd, met forse investeringen in personeel en machines. Via de Plato-groep Martens komt Jirky in contact met andere Limburgse ondernemers.

Hugo Geuens Sopraco Voka Plato
Voka nationaal
Nieuws

30 jaar Plato - peter Hugo Geuens

Plato is al 30 jaar lang Voka’s lerend netwerk bij uitstek. Ondernemers leren bij van anderen om hun eigen onderneming verder te kunnen uitbouwen. Plato-peter Hugo Geuens draait al bijna tien jaar mee. Een terugblik. 

Robert Stouthuysen
Voka nationaal
Nieuws

Plato-oprichter Robert Stouthuysen aan het woord

Hem een monument noemen is een understatement. Na zijn studies rechten en bedrijfsbeheer aan de KU Leuven ging Bob Stouthuysen aan de slag als onderzoeker bij de universiteit. Daarna werd hij Directeur Personeel en Organisatie bij Janssen Pharmaceutica in Beerse. Samen met Dr.

platolaunch2017
Mechelen-Kempen
Nieuws

Zestigtal Platonisten neemt start in AED Studio's

Ondernemers bijleren met de ervaringen van collega-ondernemers, zodat ze hun eigen onderneming beter kunnen uitbouwen. Met dit doeltreffende concept staat het lerend netwerk Plato hen al decennialang bij in hun uitdaging om hun onderneming zo goed mogelijk uit te bouwen.