Skip to main content
Map
Als Plato-peters en -meters samenkomen …
Mechelen-Kempen
Nieuws

Als Plato-peters en -meters samenkomen …

Wat Plato zo uniek maakt? Dat zijn ongetwijfeld de Plato-peters en -meters! Stuk voor stuk gepassioneerde professionals met een sterke expertise in hun vakgebied die het ook met veel enthousiasme willen delen.

Jirky Thys
Limburg
Nieuws

“Plato vormt de ideale begeleiding voor onze bedrijfsgroei.”

In oktober 2016 startte Jirky Thys met zijn toenmalige zakenpartner PrintCity op. Op amper vijf jaar hebben ze een mooi groeiparcours afgelegd, met forse investeringen in personeel en machines. Via de Plato-groep Martens komt Jirky in contact met andere Limburgse ondernemers.

Hugo Geuens Sopraco Voka Plato
Voka nationaal
Nieuws

30 jaar Plato - peter Hugo Geuens

Plato is al 30 jaar lang Voka’s lerend netwerk bij uitstek. Ondernemers leren bij van anderen om hun eigen onderneming verder te kunnen uitbouwen. Plato-peter Hugo Geuens draait al bijna tien jaar mee. Een terugblik. 

Kris Vallons Plato Voka
Voka nationaal
Nieuws

Kris Vallons raadt aan oogkleppen te openen: “Deelname aan Plato is een ontzettend verrijkende wisselwerking”

Zes jaar geleden startte Kris Vallons een nieuw avontuur: een vrachtschip ombouwen tot een fantastische belevingsruimte. Als ondernemer haalt Kris veel voldoening uit het faciliteren van catering. Binnen Plato heeft hij vooral veel opgestoken over sales & marketing.

Dewi Van De Vyver Flow Pilots Voka Plato
Voka nationaal
Nieuws

Dewi Van De Vyver: "In Plato is het fijn afstemmen onder gelijken"

Dewi Van De Vijver is CEO van Flow Pilots en leading lady op het vlak van digitale informatie. Haar energie haalt ze uit en stopt ze graag in een van de vele Plato-trajecten die ze al gevolgd heeft. Haar motto? When you’re tired, learn to rest, not to quit.