Skip to main content
Map
Voka Charter Duurzaam Ondernemen

VCDO Oost-Vlaanderen

Duurzaam ondernemen verankeren in jouw bedrijfsvoering is een slimme zet, want ondernemingen die inzetten op duurzaam ondernemen zijn weerbaarder, efficiënter en weten meer talent te behouden!

sustainable development goals

Duurzaam ondernemen is al lang geen modewoord meer. Het gaat over omgaan met schaarse grondstoffen, zuinig energieverbruik, investeren in menselijk kapitaal, inspelen op de behoeftes van morgen, enz. Het betekent winst op vele vlakken.

Maak een concreet actieplan rond duurzaam ondernemen

Voka wil jouw onderneming helpen om duurzaam ondernemen te verankeren in je dna en je duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen maak je via een actieplan op maat werk van een bedrijfsvoering die winstgevend is voor zowel je onderneming als voor mens en milieu.

Met het Charter timmer je ook aan de internationale reputatie van je bedrijf. Zo help je mee de zeventien duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties te realiseren. Deze werden door maar liefst 194 landen wereldwijd ondertekend. Voka werkt daarvoor samen met CIFAL Flanders/UNITAR, een internationaal trainingscentrum dat inzet op duurzaam management en dat ondernemingen het internationaal erkende UNITAR-certificaat kan toekennen. 

Aarzel niet langer en ga volop voor duurzaam ondernemen, stabiele winst en internationale erkenning!

Graag wat inspiratie?

Deze 74 laureaten van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (cyclus 2021) tonen jou de weg en geven alvast enkele inzichten gekoppeld aan de SDG's mee.

Interesse om deel uit te maken van deze community? Laat het ons weten en wij nemen contact op met jou!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

In samenwerking met

Cifal Flanders

 

Bova enviroplus

 

United Nations Sustainable Development