Skip to main content
  • Home
  • Mechelen-Kempen

Voka - Kamer van Koophandel regio

Mechelen-Kempen

ledenwerving kurtgeens verelst

 

 

Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen is het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen. We vertegenwoordigen meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid, 70% van de toegevoegde waarde en 80% van de export.

Voka laat de stem van de ondernemingen horen tot op het hoogste niveau, brengt zijn leden samen en stimuleert samenwerking tussen ondernemers.

Ondernemingen worden rechtstreeks lid van Voka. Die leden vormen onze motor: Voka is een organisatie van, voor en door Vlaamse ondernemingen.

 

Volg alles over de coronacrisis en heropstarten

Voka doet er alles aan om ondernemers door deze crisis te loodsen en je bedrijf zo snel mogelijk te helpen heropstarten. We dringen bij het beleid aan op de nodige maatregelen, we informeren en ondersteunen je onderneming waar nodig.
 

  • Hebt u zelf een ondernemersvraag over het coronavirus? Alle recente info vind je op onze algemene FAQ
  • Wil je weten welke stappen je kan ondernemen om steun aan te vragen? Bezoek onze steunmaatregelpagina.
  • Op zoek naar alle informatie en praktische handvaten over heropstarten of veilig werken? Bezoek onze heropstart FAQ.

We staan ook ter beschikking via infocorona@voka.be of contacteer je lokaal aanspreekpunt over corona.

 

  • 49 medewerkers
  • 2800 leden
9 Lokale Ondernemersnetwerken

Omdat de Kamer dichtbij ondernemers uit de regio wil staan en de vinger aan de pols wil houden over wat reilt en zeilt in de lokale economie, heeft het 9 Lokale Ondernemersnetwerken uitgewerkt. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers en wordt vanuit de Kamer op uiteenlopende manieren ondersteund. 

Meer info

 

 

Voka – KvK Mechelen-Kempen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als neutrale en representatieve speler ondernemerschap stimuleren en ondersteunen via een uitgebreid aanbod aan activiteiten, netwerkevents en dienstverlening op maat.

Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

Voka - KvK Mechelen-Kempen hecht veel belang aan haar medewerkers. Om dit te onderstrepen werd met de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) en de Vlaamse Overheid het project "A new place to work" opgestart.

Raad van bestuur Voka - KvK Mechelen-Kempen

Naast de Voka Lokaal afdelingen is er ook een overkoepelende Raad van Bestuur samengesteld met een 40-tal ondernemers uit de regio Mechelen-Kempen. Hun taak bestaat erin toe te zien op een goeie operationele werking en, vanuit hun ondernemerschap, mee een stem te geven aan de visie en strategie van de Kamer. De samenstelling van deze Raad van Bestuur vindt u hier.

algemene banner opleidingsaanbod

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Kleinhoefstraat 9

2440 Geel

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl