Skip to main content
Map
In Memoriam: Lieve Annie
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Lieve Annie

Een afscheidsbrief van gedelegeerd bestuurder Geert Moerman ter nagedachtenis van collega Annie Serbruyns die overleed op 15 april 2022.

Philippe Reynebeau, plant manager bij Milliken Textiles
Voka nationaal
Nieuws

Milliken: "Hire for attitude, train for skills"

Wie vandaag niet creatief is in zijn rekruteringsbeleid, vindt nauwelijks nog volk. Bij Milliken uit Gent hebben ze die boodschap begrepen. Hire for attitude, train for skills, is dé rode draad. Ook inclusie en diversiteit staan hoog op de agenda. Daarvoor maken ze onder meer handig gebruik van Voka-trajecten zoals Welt en Jobroad.

Werkbaar werk in bedrijven met 70’s indeling? Uitgesloten!
Limburg
Nieuws

Werkbaar werk in bedrijven met 70’s indeling? Uitgesloten!

Jo Peters, CEO van Deusjevoo en UPspace, zette 23 jaar geleden met zijn bedrijf Deusjevoo de eerste stappen in de ondernemerswereld. Vanuit een passie voor decor, entertainment en showbusiness groeide Deusjevoo al snel uit tot de nummer 1 in Vlaanderen rond alles wat te maken heeft met decorontwerp en -bouw. Gaande van interieurdesign, showrooms, retail tot horeca, met één grote en steeds belangrijkere uitschieter: officedesign.

Flo Janssens van Liberoo over haar hr-ervaring bij Welt Antwerpen-Waasland
Antwerpen-Waasland
Nieuws

"Een authentieke cultuur start voor ons bij leiderschap"

Flo Janssens, HR Manager bij Liberoo, is een doorwinterde Welt-deelneemster. De editie van 2021 betekende haar derde deelname, nadat ze in 2018 en 2019 al deel uitmaakte het eerste Welt-traject en een verdiepingsgroep.

Hoe mobiliseren we het leger van niet-beroepsactieven?
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Hoe mobiliseren we het leger van niet-beroepsactieven?

Ook wie nu niet aan de slag is én niet-werkzoekend, moeten we stimuleren om actief te worden op de arbeidsmarkt. Daarover is iedereen het roerend eens. De hamvraag is hoe? Een arbeidsmarktregisseur, een bedrijfsleider en een arbeidsmarktexpert geven hun visie.

Schroonsenzonen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Schrijnwerkerij Schroons & zonen investeert in vakmanschap

Voor houten buiten- en binnenschrijnwerk kan je al meer dan honderd jaar bij Schrijnwerkerij Schroons & zonen terecht. Uniek is dat het bedrijf niet werkt met hout afkomstig uit zagerijen, maar zelf nog de planken haalt uit volledige bomen.

Louis De Wael van Van Dievel toont trots zijn Welt-award
Voka nationaal
Nieuws

Van Dievel zet in op duurzaam HR-beleid dankzij Welt

Welt is de community van Voka dat bedrijven helt te werken aan een toekomstgericht HR-beleid. Transportbedrijf Van Dievel won met het Welt-traject niet alleen een award maar ook heel wat inzichten die hun HR-beleid versterken. Louis De Wael, managing director vertelt wat het Welt-traject voor hen betekende.

Welt
Voka nationaal
Persbericht

Voka laat bedrijven 7.300 keer kennismaken met inclusieve tewerkstelling via ‘Welt 2.0’

De coronacrisis woedt volop, maar binnen afzienbare tijd keert de krapte op de arbeidsmarkt terug. Bovendien moeten bedrijven anticiperen op heel wat transities op vlak van duurzaamheid, digitalisering, inclusiviteit, levenslang leren en vernieuwde arbeidsorganisaties.