Skip to main content
Map
Trots op de werkvloer verhoogt het succes van je onderneming
Mechelen-Kempen
Nieuws

Trots op de werkvloer verhoogt het succes van je onderneming

We leven in een enorm veeleisende maatschappij waar ‘meer ‘en ‘beter’ de evaluatienormen bepalen. De lat ligt ontzettend hoog. Je moet presteren. Continu. Zonder fouten. Dat is niet vol te houden en vooral … dat kan toch anders? 

Tim Van der Valk van Van der Valk Hotel Beveren
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Met onze eventfaciliteiten maken we onze naam’

Een hotel is in de eerste plaats een locatie om te overnachten. Maar in het geval van Van der Valk Hotel Beveren staat dat ook synoniem aan ontspannen, genieten, samenkomen én feesten. In elk van die aspecten heeft zaakvoerder Tim Van der Valk de jongste jaren stevig geïnvesteerd en die lijn trekt hij ook dit jaar door, met de lopende make-over van 60 superior kamers.  

De massale uitval door ziekte stelt werkgevers voor grote uitdagingen, zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Voka wil de voortrekker zijn in het aanpakken van langdurige aanwezigheid door ziekte.
Mechelen-Kempen
Nieuws

Weer werken. Wat nu?

De massale uitval door ziekte stelt werkgevers voor grote uitdagingen, zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. 

Mirte Verhaert van Nippon Gases Belgium
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Welt verruimt jouw blik op diversiteit met superconcrete tips’

Bij Nippon Gases Belgium slaat diversiteit op veel meer dan louter het productaanbod. Met Mirte Verhaert heeft de Belgische tak van dit industriële gasbedrijf zelfs een diversity & inclusion specialist aan boord, om erover te waken dat medewerkers zichzelf kunnen zijn op 
de werkvloer. In Welt tankt ze inspiratie voor initiatieven daartoe.

In Memoriam: Lieve Annie
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Lieve Annie

Een afscheidsbrief van gedelegeerd bestuurder Geert Moerman ter nagedachtenis van collega Annie Serbruyns die overleed op 15 april 2022.