Skip to main content
 • Home
 • Voka West-Vlaanderen Tours

Voka West-Vlaanderen Tours

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen zet zich o.a. in om het exportpotentieel van ondernemingen uit de regio te maximaliseren. Een belangrijke hefboom hiervoor zijn onze Voka Tours. Om aan iedereens behoeften te kunnen voldoen, hebben we drie verschillende concepten uitgewerkt: de Voka Trend Tour, de Voka Business Tour en de Voka Discovery Tour.

 1. Voka Trend Tour 
  Hier gaan we een ‘up and coming’ en/of ‘state of the art’ land bezoeken met als hoofddoel er de nieuwste en meest toonaangevende bedrijven te bezoeken en er een inkijk te krijgen in hun strategie. Deelnemers van een Voka Trend Tour krijgen er nieuwe trends op vlak van ondernemerschap te zien. Maar er is meer, tijdens de Trend Tours zult u ter plaatse aan de hand van interactieve workshops meteen aan de slag kunnen gaan om alles wat u te zien krijgt meteen toe te passen op uw eigen bedrijf.

  Dit is een multisectorale Tour op het vlak van deelnemers, maar onze Trend Tours zullen altijd een sectorale insteek hebben als het op de te bezoeken bedrijven aankomt. Zo hebben we ons tijdens de Trend Tour 'Silicon Wadi' van 2019 specifiek gericht op bedrijven die bezig zijn met ‘Internet of Things’ en ‘Artificial Intelligence’.
   

 2. Voka Business Tour
  De insteek van de Voka Business Tours is om deelnemende bedrijven zoveel mogelijk in contact te laten komen met potentiële leveranciers en/of klanten. Dit via enkele contactdagen in verschillende steden van het bezochte land of regio. Er worden (optioneel) ook bedrijfsbezoeken aangeboden.

  Zo trokken we in 2018 naar Duitsland voor de Voka Business Tour Offshore: WindEnergy Hamburg.
   

 3. Voka Discovery Tour
  De Voka Discovery Tour is op elk gebied een buitenbeentje. Het doel is om deelnemende bedrijven mee te nemen naar een nieuwe, onontgonnen en op het eerste zicht ongebruikelijke regio die nog niet bij het grote publiek bekend is en waar de paden dus niet platgetreden zijn.

  Een Discovery Tour heeft als doel u kennis te laten maken met de bestemming en u als ondernemer een voorsprong te laten nemen door er als één van de eersten aanwezig te zijn. Als bestemming van onze eerste Voka Discovery Tour boden wij in 2018 een exclusieve blik achter de schermen aan van Noord-Korea. Het verslag van die Discovery Tour kunt u hier nalezen.
   

Via deze pagina kunt u op de hoogte blijven van onze Tours die er zitten aan te komen in de zeer nabije toekomst. Stay tuned!
 

Contactpersoon

Tom Vermeersch

Member Services/Internationaal Ondernemen

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD Worx
CRM Group