Skip to main content
  • Nieuws
  • Ook uw financieringsmix moet gezond blijven: krijg gratis persoonlijk advies

Ook uw financieringsmix moet gezond blijven: krijg gratis persoonlijk advies

  • 04/06/2020

In de nasleep van de coronacrisis moeten heel wat ondernemingen hun financiën op scherp stellen. Het kan, nu meer dan ooit, de moeite lonen om even na te gaan of je optimaal gebruik maakt van al je financieringsmogelijkheden. Wat dacht je van een zeer kort webinar (34 minuten) over een gezonde financieringsmix? Bekijk ook zeker de video van slechts 3 minuten met een overzicht van beschikbare subsidies. En heb je behoefte aan advies op maat? Dan kan dat bijzonder efficiënt, in 45 minuten vanachter je eigen PC op de digitale subsidiezitdagen. 

Webinar (34 minuten) over een gezonde financieringsmix

 

Financieringsmix

Ontdek hoe je als onderneming, afhankelijk van je levensfase, jouw  financieringsmix best samenstelt. De verschillende bouwblokken van de stapelfinanciering, zoals het ook wel vaak genoemd wordt, komen in dit webinar aan bod op een zeer toegankelijke wijze. Het gaat van bootstrapping naar de 3F’s langsheen overheidssteun naar venture capital.

De toelichting is bewust laagdrempelig gehouden. Ben je al vertrouwd met de materie, dan kan je dit webinar gerust overslaan en meteen je licht opsteken bij VLAIO voor advies op maat over subsidies.

Ja, ik bekijk het webinar!

 

Korte instructievideo's: steun voor Onderzoek en Ontwikkeling 

Wil je ontdekken welke subsidies beschikbaar zijn voor ambitieuze ondernemers (3 min)? Klik hier.
Of specifiek ontdekken hoe het nu juist zit met subsidies voor onderzoek en ontwikkeling (3 min)? Klik hier.
Wil je weten hoe je een sterk ontwikkelingsproject indient (2 min)? Klik hier.
Of nagaan hoe je best je doelstellingen kan formuleren (3 min)? Klik hier

Tenslotte kan je ook even de overzichtspublicatie over de VLAIO steunmaatregelen, inclusief bedrijfsgetuigenissen, doornemen. 

 

Gratis advies op jouw maat: twee zitdagen exclusief voor leden van Voka Oost-Vlaanderen

Op 23 juni in de voormiddag of op 2 juli in de namiddag krijg je advies op maat van een VLAIO-deskundige. Zo weet je meteen op welke subsidies je recht hebt en hoe je ze het beste kan aanvragen. 

Ik maak graag een afspraak op 23 juni.

Ik maak graag een afspraak op 2 juli.