Skip to main content
  • Home
  • Voka - Nieuwjaarsreceptie 8 januari 2018 - Brussel - volzet
Iedereen ondernemer

Voka - Nieuwjaarsreceptie 8 januari 2018 - Brussel - volzet

Dit evenement is volzet.

Ondernemerschap is geen beroep, het is een attitude. Voor velen is het een uitdaging, soms zelfs een roeping. Ondernemers zorgen ervoor dat dingen gerealiseerd worden. Geen praters maar doeners. 2018 wordt daarom voor Voka een jaar in het teken van ondernemerschap. Want ondernemerschap zorgt ervoor dat de dingen vooruit gaan.

Iedereen Ondernemer

Tijdens de Voka Nieuwjaarsreceptie 2018 trappen we het jaar ambitieus af. Zes verrassende sprekers uit heel diverse sectoren geven hun kijk op ondernemerschap. Wat zijn hun uitdagingen, ambities en wensen in het nieuwe jaar? En vooral: hoe kunnen we allemaal elke dag een stukje meer ondernemer worden?

Muzikant, auteur en presentator Jan Leyers zal de avond in goede banen leiden. De broers Raf en Mich Walschaerts (Kommil Foo) zorgen dan weer voor de muziek. Laat u verrassen met deze sprankelende start van het nieuwe jaar.

Spreker 1: Jeroen De Wit (Teamleader)

Jeroen De Wit, CEO en oprichter van Teamleader, liet in 2010 voor het eerst van zich horen als ondernemer. Gedreven door een sterke ondernemersgeest startte hij tijdens zijn studies in 2008 samen met drie vrienden het bedrijfje RGBscape op. Dat webdesignbureau werd in 2010 verkozen tot Gentse student-onderneming van het jaar. Negen jaar later breekt hij Europees door met het bedrijf Teamleader. Dit bedrijf werd zopas door Deloitte bekroond als snelst groeiende technologiebedrijf in ons land.

Spreker 2: Charles Michel

Charles Yves Jean Ghislaine Michel is een Belgisch politicus voor de partij Mouvement Réformateur (MR). Hij is sedert 11 oktober 2014 de premier van België.

Spreker 3: Arne Quinze

Arne Quinze is een Belgisch conceptueel kunstenaar die vooral bekend is om zijn grote, vaak controversiële, constructies in het straatbeeld. Hij liet voor het eerst van zich horen in 2006 met het kunstwerk Uchronia op het Burning Man festival in de Nevadawoestijn in de VS. Hij is een echte internationale ondernemer, zo hield hij reeds tentoonstellingen in onder meer Brussel, New York, Miami, São Paulo, Milaan en Verona.

Spreker 4: Eline De Munck (Odette Lunettes)

Ze is nog maar 29 jaar, maar ze heeft al heel wat op haar palmares staan. Zo werd ze bekend als actrice in de telenovelle LouisLouise. En een jaar later, in 2009, begon ze als presentatrice bij JIM. Ook in datzelfde jaar nam ze deel aan Steracteur Sterartiest, waarin ze derde werd. Naast al dat acteren , zingen en presenteren, leefde er ook het verlangen om te ondernemen. Eline De Munck is altijd al een grote fan geweest van brillen en in 2015 lanceerde ze haar eigen brillencollectie 'Odette Lunettes'. Een succes zo blijkt, want op twee jaar tijd zijn er al 4 collecties uit.

Spreker 5: Dirk De Clippeleir (Ancienne Belgique)

Dirk De Clippeleir is niet de eerste de beste. In de jaren '90 was hij eerst Marketing en A&R-Directeur en later Algemeen Directeur van EMI Music Belgium. Vijf jaar later verhuisde hij naar Universal, waar hij Afgevaardigd Bestuurder werd, en waarvoor hij ook internationaal actief was. Sinds 2011 runt hij de Ancienne Belgique als een echte ondernemer. 

Spreker 6: Marc Noppen (UZ Brussel)

Marc Noppen studeerde geneeskunde aan het Limburgs Universitair Centrum en de Vrije Universiteit Brussel.  Nu leidt hij al meer dan 10 jaar het Universitair Ziekenhuis Brussel in Jette. Ook is hij gastprofessor bij universiteiten in Amerika, Canada en Frankrijk. Een topman met een passie voor de wetenschap.

Jan Leyers Kommil FooProgramma:

18u00 Onthaal

19u00 Nieuwjaarsevent

20u30 Walking dinner

23u00 Einde

 

 

We zien u graag op 8 januari 2018 vanaf 18u00 bij Bozar, Ravensteinstraat 23, Brussel.

Parkeerplan Bozar

Jeroen Dewit van Teamleader
Jeroen De Wit (Teamleader)

 

Charles Michel
Charles Michel

 

Arne Quinze
Arne Quinze
Eline De Munck
Eline De Munck (Odette Lunettes)
Dirk De Clippeleir
Dirk De Clippeleir (Ancienne Belgique)
Marc Noppen
Marc Noppen (UZ Brussel)

 

 

Partners

SD Worx
Capital at work
Federale verzekering
Altior
BMW
PMV
Interparking
87 seconds
BOZAR
Infrax
Eandis
AbInBev - G4S
OneTec - Mobima

Adres

Paleis voor Schone Kunsten / Bozar
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 75 euro (excl. btw)
Niet-leden: 150 euro (excl btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 2 januari 2018. Betalen doet u na ontvangst van onze factuur. Genodigden die gratis worden uitgenodigd ontvangen geen factuur. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.
Voor meer info i.v.m. uw inschrijving of annulatie, contacteer marleen.onzia@voka.be

 

Bekijk de deelnemerslijst

Hulp nodig?

DHL
Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Grant Thornton
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad
Soundfield
Jobat Media