Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Jong Voka Stamgasten 2024
Voka Netwerking

Jong Voka Stamgasten 2024

Welkom bij de volgende editie van Jong Voka Stamgasten op 21 mei 2024.

Waar beter om inspiratie op te doen dan tijdens een gezellige kroegentocht met andere jonge ondernemers? Schenk jezelf in voor een avond vol bruisende ideeën en hilarische anekdotes, want bij ons staan de pintjes van succes altijd koud!

Laat je meeslepen door de avonturen van twee pientere stamgasten die hun weg hebben gebrouwen in de wereld van het ondernemerschap. Deze smakelijke bijeenkomst verbindt plezier met zakelijk inzicht, zodat we samen kunnen proosten op een glansrijke toekomst.

Stamgasten met sterke verhalen

Philip Eraly - Mosterd De Ster

De mosterd van De Ster is te vinden in vele supermarkten en speciaalzaken, en won vorig jaar nog een award voor ‘hét product van Vlaams-Brabant’. Samen met zijn broer Christophe en vader Paul geeft Philip Eraly al sinds 2013 een nieuw elan aan de authentieke mosterdmakerij, waarbij het in ere houden van de traditie gepaard gaat met nieuwe productontwikkeling zoals mosterdkoekjes, vlierbloesemsiroop en een samenwerking met abdij Averbode. Wat waren de uitdagingen bij het overnemen van een bestaand bedrijf? Wat zijn de plannen? Waar halen ze hun inspiratie?

Op 21 mei is het jouw kans om te weten te komen waar ze bij De Ster hun mosterd vandaan halen. 😉

Tomas Keppens - Ellio e-bikes

Ellio e-bikes werd in 2017 opgericht door Jorrit Heidbuchel en Tomas Keppens, die aan de universiteit het revolutionaire idee onderzochten hoe aandrijftechnologie van een auto kan gebruikt worden in een speed pedelec. Na de masterproef werden ze business partners. Ondertussen bracht het bedrijf uit Bierbeek enkele eigen speed pedelec modellen op de markt en haalden ze vorig jaar 5 miljoen EUR op voor internationale expansie en doorontwikkeling van hun technologie. 

Klinkt interessant? Tomas Keppens fietst ons op 21 mei graag door hun straffe verhaal en visie.

Programma

  • 18u00: Onthaal met drinks 
  • 19u00: Eerste stamgast aan het woord
  • 19u45: Tweede stamgast aan het woord
  • 20u30: Snacks & Drinks 
  • 23u00: Einde
     

Dus waar wacht je nog op?

Meld je aan voor deze hilarische en leerzame avond en word onderdeel van onze ondernemende stamgastenclub. Wie weet zie jij jouw ideeën binnenkort ook schuimen als een frisse pint!


Met de steun van onze partners

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Adres

Optimist
Vismarkt 7
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Leden Jong Voka: €40
Niet-leden: €70

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus