Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Connect: Enjoy Concrete

Groeien door marktcreatie

Wil je de wereld van zakelijke creativiteit, groei en innovatie verkennen? Tijdens deze Voka Connect bij Enjoy Concrete in Veurne richten we onze pijlen op het geheim van marktcreatie. Het begint allemaal bij het identificeren van onvervulde behoeften in de markt, waarbij marktkennis, onderzoek en klantgerichtheid van cruciaal belang zijn. Leer van Enjoy Concrete hoe zij nieuwe mogelijkheden hebben ontsloten en bestaande markten hebben getransformeerd. Ontdek in deze Voka Connect hoe je als onderneming kan groeien door marktcreatie. 

In deze Voka Connect krijg je uit de eerste hand het verhaal te horen hoe je door marktcreatie kan groeien als onderneming. Ontdek hoe ook jij jouw bedrijf kunt positioneren als pionier door innovatie in producten en diensten, effectieve marketing en branding, klantgerichtheid, strategische samenwerkingen en partnerschappen, en het cultiveren van een bedrijfscultuur van excellentie.

Enjoy Concrete uit Veurne is gespecialiseerd in architecturale betonontwerp en -toepassingen van topkwaliteit. Ze staan bekend om hun innovatieve benadering van beton, waarbij ze hoogwaardige, op maat gemaakte betonproducten en -diensten aanbieden voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.  

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst 
  • 19.00 uur: Enjoy Concrete - groeien door marktcreatie 
  • 20.00 uur: Netwerking 
  • 22.00 uur: Voorzien einde

Sprekers

Bernard Joye en Maarten Durnez bieden inzicht in het thema 'groeien door marktcreatie' op verschillende manieren:

  • Innovatie in producten & diensten
  • Marketing & branding
  • Klantgerichtheid
  • Samenwerking & partnerschappen
  • Sterke bedrijfscultuur

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers. 
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden.

Contactpersoon

Lore Martens

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Enjoy Concrete
Vaartstraat 50
8630 Veurne

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers. 

Annulatie kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag