Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Ladies x Verderkijkers

Ontdek het Voka Ladies x Verderkijkers event: waar groeiambitie, -inspiratie en  -innovatie samenkomen! Verderkijkers biedt een blik op de toekomst van vrouwelijk ondernemerschap. Bij dit community-event draait alles om jouw groeiplannen en jouw innovatieambities.

Laat je tijdens Voka Ladies x Verderkijkers inspireren door succesvolle vrouwelijke ondernemers die hun eigen groeiverhaal delen en jou inside information meegeven vanuit hun persoonlijke ervaringen en knowhow. Kom je netwerk verbreden en leg impactvolle verbindingen met gelijkgestemde professionals, potentiële partners en experts die jouw groeiplannen kunnen versterken.

Programma

  • 17.00 uur: Ontvangst 
  • 17.30 uur: Keuze tussen interactieve break-outs 
  • 18.30 uur: Keynote met Conny Vandendriessche 
  • 19.15 uur: Panelgesprek met Conny Vandendriessche, Anne Santens, Valentine Batjoens en Caroline Rigo, gemodereerd door Caroline Verstraete
  • 20.00 uur: Start walking dinner
  • 22.00 uur: Voorziene einde

Inspirerende sprekers

Conny Vandendriessche

Conny Vandendriessche, medeoprichtster van Accent, is bestuurslid van verschillende bedrijven, zoals AlliA, PIA Group, Ardo, Xior Student Housing, Vastgoedgroep Degroote en neemt een adviserende rol op in Stella P en Van Marcke. Ze is tevens oprichtster en managing partner van 'We Are Jane' en oprichtster van haar familiekantoor 'Coformaco'. Conny heeft professionele kwalificaties in 'Next Generation Leadership' van Antwerp Management School, het 'Women Entrepreneur Program' van Stanford University en IGMO Groeimanagement van Vlerick Business School. Ze ontving in 2019 de Enterprising Leader Award van Vlerick Business School.

Anne Santens

Anne Santens heeft een uitgebreide ervaring in leidinggevende en bestuurlijke functies binnen diverse organisaties. Momenteel is ze CEO van Opsinox en nv Pronox - Opsinox, en tevens voorzitter van de Raad van Bestuur bij Lecot. Ze is ook President van de Royal Golf Club Oudenaarde. Haar achtergrond omvat eerdere functies zoals HR Manager, Director, en Chairman of the Board bij verschillende bedrijven, waaronder Orian Rugs in de Verenigde Staten. Haar brede ervaring weerspiegelt haar sterke leiderschaps- en managementvaardigheden.

Valentine Batjoens

Valentine Batjoens heeft ruime ervaring in leidinggevende functies, met een focus op strategieontwikkeling en bedrijfsgroei. Momenteel is ze CEO bij Extremis, waar ze de bedrijfsstrategie stuurt. Eerder bekleedde ze sleutelposities bij RENSON Ventilation - Sunprotection - Outdoor, waar ze verantwoordelijk was voor marktstrategieën en digitale transformatie. Haar trackrecord omvat ook functies als Chief Commercial Officer en Director International Development bij vooraanstaande bedrijven, waaronder SAEY Home & Garden en Concept Qu4ttro. Met haar expertise in strategisch management en bedrijfsontwikkeling heeft Valentine een diepgaand begrip van diverse markten en een passie voor groei en innovatie binnen organisaties.

Caroline Rigo

Caroline Rigo is een veelzijdige ondernemer en visionair in de beauty-industrie. Als oprichter van diverse beautymerken, waaronder Café Beauté, Cent Pur Cent en Rigorgeous, heeft ze haar stempel gedrukt op de sector. Haar innovatieve initiatieven, zoals i.am.klean, getuigen van haar voortdurende streven naar duurzaamheid en vernieuwing. Met een rijk portfolio aan eigen bedrijven en een schat aan ervaring als distributeur en make-up artist voor gerenommeerde merken, zoals MAC en Bellapierre Cosmetics, blijft Caroline een inspiratie voor ondernemers in de beautywereld en daarbuiten.

Interactieve break-outs

Kies zelf welk onderdeel van je strategie je verder wil aanscherpen om jouw bedrijf naar de top te brengen en verrijk je kennis op de volgende vlakken:

Break-out 1: Hoe financier je je groei?

  • Hoe bepaal je je financieringsnood? 
  • Op welke financieringsvormen kan je beroep doen in deze fase van je groei? 
  • Voor welke financieringsvormen en -mix sta jij open?

Verken verschillende financieringsopties om de groei van je bedrijf te ondersteunen, zoals leningen, subsidies, investeerders of crowdfunding. Zorg ervoor dat je een goed doordacht financieel plan hebt om investeerders of leningverstrekkers te overtuigen.

Break-out 2: De kracht van externe adviseurs in ondernemerschap

Ondernemen doe je niet alleen. Externe adviseurs en organisaties kunnen van onschatbare waarde zijn als jouw klankbord bij het bepalen van jouw strategie, bedrijfsvoering en interne organisatie. Maak gebruik van hun kennis en ervaring voor het aanpakken van jouw groeipijnen en jouw strategie tot leven te brengen.

Break-out 3: Innovatiecultuur

Innovatiecultuur is de basis waarop baanbrekende ideeën gedijen en tot leven komen. Het gaat niet alleen om het hebben van innovatieve ideeën, maar ook om het creëren van een omgeving waarin deze ideeën kunnen bloeien en worden omgezet in tastbare resultaten.

Klaar om te groeien?

Ben je klaar om jouw onderneming naar nieuwe hoogtes te tillen? Stap dan mee in Verderkijkers, het sprankelende evenement dat Voka West-Vlaanderen, We Are Jane en het Agentschap Innoveren & Ondernemen samenbrengt om ambitieuze, ondernemende dames zoals jij te ondersteunen in hun groeireis. Klaar om samen toekomstgericht te ondernemen? Mis deze kans niet om deel uit te maken van Verderkijkers en jouw pad naar innovatie en groei te versterken! Schrijf je vandaag nog in en laat je onderneming bloeien als nooit tevoren.

Met dank aan onze partner

Contactpersoon

Sylvie Wybo

Adviseur HR & Arbeidsmarkt

Adres

Howest - Campus Kortrijk Weide - The Penta
Sint-Martens-Latemlaan 1B
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Leden: €60.00
Niet-leden: €60.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor het event. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag