Skip to main content

Activiteiten

Oorsprong en de leveranciersverklaring in de praktijk
  • Online
Opleiding

Oorsprong en de leveranciersverklaring in de praktijk

De oorsprongsreglementering is geen eenvoudige materie. Voka Oost-Vlaanderen brengt verheldering met een basisopleiding die u wegwijs maakt in alle formaliteiten, gunstige invoertarieven, oorsprongsbewijzen en meer.

Infosessie: De kunst van mentale hygiëne
  • Online
Infosessie

Infosessie: De kunst van mentale hygiëne

Tijdens de coronacrisis hebben we allemaal een tandje bijgestoken. Werkgevers hebben geprobeerd om het werk werkbaar te houden en werknemers hebben ook zelf oplossingen gezocht. Sommige nieuwigheden hebben ons geholpen, andere zijn bij probeersels gebleven. Soms hadden we veel stress en liep het niet zo goed, andere keren hadden we het gevoel dat we onszelf echt verbeterden. Het doet ons nadenken over hoe het nu verder moet. Hoe maken we ons werk werkbaar in het nieuwe normaal? Expert Ralf Caers vertelt je er alles over tijdens deze online infosessie!

Familio
Project

Familio

Dit groeitraject maakt de uitdagingen van beide generaties (overlaters en overnemers) bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

Financiële basiskennis_websitebanner
  • Online
Opleiding

Financiële basiskennis

Financiële cijfers, zoals opgenomen in balans en jaarrekening, blijven voor velen abstracte begrippen. Dat is spijtig, want het bevat een rijkdom aan informatie waaruit je veel kan opsteken: over de eigen organisatie maar ook over die van klanten, leveranciers en andere potentiële zakenpartners. Wat staat er juist op een balans? Hoe kan ik een resultatenrekening beter interpreteren? Wat is de cashflow? Hoe kan ik zien of de organisatie, wiens jaarrekening ik in handen heb, wel financieel gezond is?

Netwekkers
  • Volzet
Netwerking

Voka Netwekkers bij Decola Nutraceutics

Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we rond de tafel, om te netwerken. Op 16 juni 2021 zijn we te gast bij Decola Nutraceutics in het meetjesland.

Plato Experten HR Algemeen
Project

Plato Experten - Hr Algemeen

Dit traject richt zich tot beginnende of junior hr-professionals die op zoek zijn naar kennis, best practices en handige tips & tricks om zo hun personeelsbeleid verder te verfijnen en hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden.

ING
SD  Worx