Skip to main content

Activiteiten

Voka verplaatst alle geplande events en opleidingen

 

De geplande activiteiten worden verplaatst naar een tijdstip na 3 april. Daarmee volgen we de richtlijnen van de overheid en zetten we de gezondheid van onze leden en medewerkers op de eerste plaats.

 

Tegelijk zullen we onze dienstverlening versterken om ondernemingen zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren tijdens deze crisis. Voka blijft zijn leden uitgebreid informeren over de laatste stand van zaken betreffende nieuwe steunmaatregelen.

Voor de laatste updates: check www.voka.be/coronavirus-faq

Start2export2 Polen
Opleiding

Start2export2 Polen

Begeleidingstraject door Voka Oost-Vlaanderen en FIT    Polen (38 miljoen inwoners)  is de 6e grootste economie van Europa. Met name voor sectoren als voeding, bouw, logistiek, milieu, hernieuwbare energie, gezondheidswezen en IT biedt Polen voor Vlaamse bedrijven heel wat kansen.

SEO Basics
Opleiding

SEO Basics

Leer de basics van SEO en zorg ervoor dat u hoog scoort in de zoekresultaten. Online live seminarie via Zoom.

think big
Netwerking

Think Really Big

Op 30 maart organiseert Voka Oost-Vlaanderen Think Really Big, een inspirerend event voor en door bedrijven die durven groeien.

Versgeperst teaser
Netwerking

Versgeperst (uitgesteld)

Op 31 maart krijg je tips & tricks aangereikt van lokale media om jouw 'sappig' verhaal om te toveren tot een nieuwsitem. Afsluiten doen we met de uitreiking van de Limburgse Persprijs.

Corona Update: Kredieten
Opleiding

Corona Update: Bankkredieten

Uw onderneming kan in deze periode financiële moeilijkheden ondervinden. Ter ondersteuning werkt de overheid samen met de bankinstellingen bijkomende maatregelen uit.

ING
SD  Worx