Skip to main content

Activiteiten

Voka gaat maximaal digitaal en digitaliseert waar mogelijk zijn opleidings- en netwerkaanbod. Activiteiten waar face-to-face contact onontbeerlijk is, worden verplaatst naar een latere datum.

computer ZA
Opleiding

Power BI

Je leert op een snelle en visuele manier waardevolle data, die soms moeilijk te vatten zijn, gemakkelijker te begrijpen om jouw dagelijkse business mee af te stemmen.

Logo Kameracademie
  • Online
Opleiding

Summerschool Financieel management voor niet-financiëlen

De huidige Corona-crisis toonde nog eens hoe belangrijk het is om als ondernemer of manager de financiële cijfers van je onderneming in de vingers te hebben. Deze Summerschool, bestaande uit twee delen, helpt je je cijfers te analyseren en begrijpen en op basis hiervan de juiste beslissingen te maken over nieuwe businesscases.

Activiteit KamerAcademie
  • Online
Opleiding

Summerschool optimaliseer je sales tijdens Covid-19

In onzekere tijden is het soms zoeken naar manieren om je sales op te krikken. In drie halve dagen geven we handvaten mee om gestructureerd naar je sales te kijken, de aanpak ervan te versterken en onderbouwde communicatietechnieken om te overtuigen.

computer ZA
Opleiding

Excel draaitabellen

Leer tijdens deze workshop op 13 augustus 2020 deze handige tool van Excel kennen en filter in een handomdraai, uit een grote gegevenstabel, enkel die gegevens die je nodig hebt.

computer ZA
  • Volzet
Opleiding

Excel voor gevorderden

De handigste functies, formulieren en gevorderde opmaak. Je ontdekt het allemaal tijdens deze workshop op 13 augustus 2020.

Summerschool Conflictsituaties ontmijnen in Corona tijden
  • Online
Opleiding

Summerschool Conflictsituaties ontmijnen in Corona tijden

Conflicten zijn er sinds we hebben leren praten … en zullen er altijd zijn. Conflicten gaan met waardevolle energie lopen en zorgen voor effectiviteitsverlies. Daarenboven verhoogt tijdens crisismomenten de kans op conflicten… Hoe komt dat juist? Hoe gaan we daar het beste mee om? Wat kunnen we er uit leren voor de toekomst?

de brabandere
  • Volzet
Netwerking

Jong Voka West-Vlaanderen visits De Brabandere

Met Jong Voka West-Vlaanderen zijn we eind augustus te gast bij DE BRABANDERE, in Veurne. We krijgen er een rondleiding en horen er het verhaal van Pieter De Brabandere, CEO en de nieuwe regiovoorzitter Voka West-Vlaanderen regio Veurne.

Rooftop Sessions
Infosessie

Rooftop Sessions

Het grootste en sterkste ondernemersnetwerk van Vlaanderen staat voor jou klaar! Voor elke groeifase waarin je bedrijf zich bevindt, hebben wij groeitrajecten op maat. Ben je benieuwd hoe zo

ING
SD  Worx