Skip to main content

Activiteiten

  • Afgelopen
Netwerking

VokaAfterwork@Maanrock 2019

Het succesvolle Voka Afterwork op Maanrock dat een jaarlijkse traditie kent, is de ideale gelegenheid om met collega’s de zomer in stijl af te sluiten.

Netwerking

Summer Vibes - Plato en Lerende netwerken

Op dinsdag 27 augustus ben je als deelnemer aan Plato of een lerend netwerk van Voka - KvK Mechelen-Kempen exclusief welkom op Summer Vibes, hét zomerevent voor deelnemers aan een Plato-traject of een

Bryo infosessie Oost-Vlaanderen
Netwerking

Bryo Infosessie Oost-Vlaanderen

Heb je een onderneming opgestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn starten? Zit je nog met een idee dat je verder wil verfijnen? Kom vrijblijvend op 27 augustus naar de infoavond over Bryo bij Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen.

MBA Highlights - Infosessie 21 augustus 2019
Opleiding

MBA Highlights - Infosessie 28 augustus 2019

Altijd al gedroomd van een MBA? Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks rond ondernemerschap en management. 

bryo logo
Project

Bryo StandUp Mechelen-Kempen

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn.

Opleiding sociale verkiezingen 2020
Opleiding

Opleiding sociale verkiezingen 2020

Na deze opleiding weet u of u als onderneming in 2020 sociale verkiezingen moet organiseren of niet. We behandelen daarnaast de nuttige maatregelen, voorbereidingen en de procedure. Deze opleiding geeft u de basis mee om verder aan de slag te gaan.

Voka Reload Kanal
Netwerking

Voka Reload Kanal

Neem samen met ons een vliegende start van het nieuwe schooljaar tijdens de Voka Reload. We spreken af in 'T Vliegveld in Grimbergen voor een ontspannende after work met netwerkgrage ondernemers.

Financieel plan opstellen
Opleiding

Financieel plan opstellen

Termen zoals balans, resultatenrekening, omzetprognose, variabele en vaste kosten, activa en passiva… zijn begrippen die je moet kennen om je bedrijf op te starten.

voka export academy rechthoek
Opleiding

Voka Export Academy 2019

Met de Export Academy biedt Voka een springplank aan ondernemers en export managers met exportplannen of -ambities, en een vernieuwde visie aan zij die al langer aan export doen.

ING
SD Worx