Skip to main content

Activiteiten

Ontbijtclub West-Side
  • Afgelopen
Netwerking

Ontbijtclub West-Side

Bij Voka is ontbijten inspirerend. Op 12 december zijn we te gast bij Miele, het Duitse huishoudfabrikantenmerk, om er te netwerken met ondernemers uit de regio.

Logo Kameracademie
Opleiding

Feedbackgesprekken en feedbackcultuur

Feedback is een essentieel onderdeel van leidinggeven en samenwerken. Door constructieve feedback te geven en door open te staan voor feedback, zorgen organisaties dat er een dialoog en een sfeer ontstaat waarin mensen efficiënter samenwerken, groeien en komen tot innovatie. We stellen echter vast dat heel vaak feedback geven wordt uitgesteld of dat mensen hevig reageren op goed bedoelde feedback.

Commerciële intelligentie
Opleiding

Commerciële intelligentie

Waarom scoren sommige verkopers beter dan anderen? Pure intelligentie is niet doorslaggevend. Ook niet de hoeveelheid info die je je klanten geeft. Wat maakt dan het verschil?

Te gast bij ISOMO
Netwerking

Te gast bij ISOMO

ISOMO NV is als bedrijf ontstaan en gegroeid vanuit de vlasindustrie. Vlas vormde lange tijd de belangrijkste bron van inkomsten voor de hele Leiestreek.

réveillon 2019
Netwerking

Réveillon 2019

De Réveillon draait dit jaar om ontmoeting en inspiratie. Met een goed glas en een verfijnd walking dinner blikken we terug op 2019 en kijken we vol verwachting naar 2020.

Netwerking

Voka Visit Fisheye Wetteren

Op 12 december zet Fisheye zijn deuren open voor de Oost-Vlaamse Voka-leden. Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen van een verborgen parel in het Wetterse bedrijfsleven!

Ondernemend Aarschot Feest - Black & Gold edition
Netwerking

Ondernemend Aarschot Feest - Black & Gold edition

Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden en daar willen we graag op proosten. We vieren oud en nieuw met een toost op het voorbije mooie jaar en klinken op al het goede dat 2020 ons brengt.

Time- & prioritymanagement
Opleiding

Time- & prioritymanagement

“Daar heb ik nu écht geen tijd voor”. Zeg jij dat ook net iets te vaak? Heel veel mensen klagen over tijdsgebrek. En dat creëert stress. Maar waar gaat het dan precies mis?

Douane update: outlook 2020
Opleiding

Douane update: outlook 2020

2019 is een druk en uitdagend jaar gebleken voor iedereen die met douane in aanraking komt. Onder meer de voorbereidingen op Brexit, de initiatieven en wijzigingen doorgevoerd door de AADA, de escalerende handelsspanningen, enzovoort staan ons nog vers in het geheugen. ​​​​​​​Uw kennis actualiseren van de recente ontwikkelingen in douanereglementering? Met deze update bent u weer helemaal mee.

ING
SD Worx