Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Big Refresh voorjaar 2023
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Voka's Big Refresh - de grote voorjaarsupdate van 2023

Wil je helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends en regelgevingen? Kom dan maandag 6 februari 2023 naar Voka's Big Refresh. Een voormiddag vol gratis leermomenten over verschillende ‘hot’ topics. Kies sessies die je interessant vindt en maak kennis met diverse partners en collega-bedrijven. De topics die aan bod komen zijn o.a. financiering, duurzaam ondernemen, innovatie & digitalisering, (snelle) groei en sales & marketing.

Locatie

Gent

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden mits inschrijving

Bryo Infosessie
Limburg
Traject

Inspiratiesessie (Limburg): Ondernemen als starter - Bryo

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Geruggesteund door een sterk netwerk, coacht de starterswerking van Voka – Kamer van Koophandel Limburg je in je groei tot succesvol ondernemer. In deze infosessie ontdek je alles over wat onze Bryo starters-community voor jou in petto heeft!

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis

(inschrijven wel verplicht)

HR NWS Opleidingsplan
Limburg
Infosessie

HR NWS 'Het opleidingsplan'

Op 10/11 is de wet op de arbeidsdeal goedgekeurd en gepubliceerd in het staatsblad. Eén van de punten hierin is dat je als bedrijf met tenminste 20 werknemers een formeel opleidingsplan dient op te maken. Heb je meer dan 10 werknemers in dienst, dan geldt tevens het individueel opleidingsrecht.  Ben jij klaar voor deze nieuwe opleidingsverplichting? Voka - KvK Limburg helpt je graag een handje. Op 7 februari organiseren wij een ontbijtsessie met Nicolas Thoelen en Fabienne Vanwynsberghe.

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €95.00
Niet-leden: €95.00

Lab Employer Branding
Vlaams-Brabant
Opleiding

Lab Employer Branding

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven en behouden! Employer Branding is niet nieuw. Toch beseffen heel wat bedrijven nu pas het nut van een aantrekkelijk werkgeversmerk.

Locatie

Leuven

Prijs

€550 (excl. btw)

Leiderschap kameracademie
Limburg
Opleiding

Do’s en dont's om schijnzelfstandigheid te vermijden

Zelfstandigen zijn doorgaans flexibeler inzetbaar, maar er zijn een hele reeks do’s en dont's om risico’s zoals schijnzelfstandigheid te vermijden. Tijdens deze opleiding leer je hoe de samenwerking met zelfstandigen best wordt gestructureerd.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 410,00 excl. btw

Persoonlijke skills
Limburg
Opleiding

Leer gezond assertief zijn

Assertiviteit – niet te verwarren met agressiviteit – is een absoluut positieve eigenschap die je op alle vlakken flink vooruit helpt. En die je kan aanleren. Het is veel meer dan enkel overtuigingskracht. Met een dosis assertiviteit: • kun je je persoonlijkheid uitdrukken zonder vijandigheid op te roepen • slaag je erin om 'nee' te zeggen zonder je schuldig te voelen • neem je vol vertrouwen en probleemloos moeilijke beslissingen Wil je op die manier leren opkomen voor jezelf? Ga dan aan de slag met je assertiviteit tijdens deze workshop op 07 februari 2023.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 720,00 excl. BTW 

DO
Limburg
Opleiding

Opstellen van een duurzaamheidsverslag

Het klimaat is een verantwoordelijkheid van iedereen én een gevoelig thema. Bedrijven en organisaties zijn bereid om transparant over hun ecologische en sociale impact te communiceren, zoals dat ook van hen verwacht wordt. Met een duurzaamheidsverslag maak je die impact zichtbaar voor je klanten, medewerkers, sollicitanten, financiële instellingen en andere belanghebbenden. Bovendien stoom je je organisatie klaar voor de toekomst. Maar zelfs als je ervaring hebt met een jaarverslag of een milieuverslag, kom je bij een duurzaamheidsverslag voor nieuwe vragen te staan.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka leden:
€270,00 ex. BTW

Niet-leden:
€410,00 ex. BTW

Infosessie: Industriële strategie van Europa - update heet van de naald
West-Vlaanderen
Infosessie

Infosessie: Industriële strategie van Europa - update heet van de naald

De Verenigde Staten gaat voluit in de ondersteuning van de eigen (groene) economie. De EU timmert ondertussen aan een eigen strategie om de toekomst van zijn industrie te verzekeren, met focus op duurzaamheid, digitalisering en strategische autonomie.

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden.

Het Europees industriebeleid door een ondernemersbril
Brusselse metropool
Infosessie

Het Europees industriebeleid door een ondernemersbril

De Verenigde Staten gaat voluit in de ondersteuning van de eigen (groene) economie. De EU timmert aan een eigen strategie om de toekomst van zijn industrie te verzekeren, met focus op duurzaamheid, digitalisering en strategische autonomie. Daartoe worden miljardenfondsen in stelling gezet.

Prijs

Gratis, maar inschrijven verplicht

De EU geeft industrie nieuwe kansen, grijp de jouwe!
Limburg
Infosessie

De EU geeft industrie nieuwe kansen, grijp de jouwe!

De Verenigde Staten gaat voluit in de ondersteuning van de eigen (groene) economie. De EU timmert aan een eigen strategie om de toekomst van zijn industrie te verzekeren, met focus op duurzaamheid, digitalisering en strategische autonomie. Daartoe worden miljardenfondsen in stelling gezet. Welke kansen biedt het Europese industriebeleid voor jouw bedrijf, industrieel of dienstenbedrijf? Tijdens deze webinar krijg je heet van de naald inzichten mee van experten en getuigenissen van bedrijven.

Prijs

Gratis infosessie
inschrijven is wel steeds verplicht

fietsen
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Fietst 2023

Ben jij een Flandrien in hart en nieren? Klopt jouw ondernemershart sneller door de koers? Dan hebben wij voor jou met de nieuwe Voka fietst community de ideale uitlaatklep.

Prijs

€595 excl. Btw

Exclusief Voka-leden.

Aandelenopties voor groeibedrijven een slimme keuze?
Antwerpen-Waasland
Opleiding

Aandelenopties een slimme verloningsvorm binnen groeibedrijven?

Aandelenopties komen steeds vaker naar voor als mogelijk alternatieve verloningswijze gezien het voordelen kan opleveren voor bedrijf en werknemers, al roepen ze ook veel vragen op bij ondernemers. Dit kortlopend traject is het ideale startpunt om over aandelenopties een beslissing te kunnen vormen.

Locatie

Antwerpen

Prijs

€550,00 (exclusief BTW)

Nieuwjaarsreceptie
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub Diepenbeek Nieuwjaarsreceptie 2023

Het bestuur van Ondernemersclub Diepenbeek heeft het genoegen u op de Nieuwjaarsreceptie op dinsdag 7 februari 2023 uit te nodigen.

Locatie

Diepenbeek

Prijs

Leden OCD: gratis*
Niet-leden: € 110 

Te gast bij Belfius Basecamp Club Brugge
West-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Te gast bij Belfius Basecamp Club Brugge

Op dinsdag 7 februari zijn we te gast in het Belfius Basecamp van landskampioen voetbal Club Brugge. We krijgen er een exclusieve blik achter de schermen van het state-of-the-artoefencomplex, dat in 2019 in gebruik is genomen.

Locatie

Knokke-Heist

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Community Marketing Teamlid
Oost-Vlaanderen
Infosessie

Marketeers Community

Maak je deel uit van een marketingteam en wil je graag bijleren van andere marketeers? Tijdens dit lerend netwerk leren we zowel van een expert als van elkaar.

Locatie

Gent

Prijs

Gratis

Bouw aan een toekomstbestendige strategie
Vlaams-Brabant
Opleiding

Bouw aan een toekomstbestendige strategie in 3 dagen

Met jouw bedrijf de toekomst zélf mee vormgeven. Dat klinkt als een droom? Niet na deze opleiding.  Leer met toekomstdenken gericht en strategisch ageren. Daarbij houd je rekening met wat mogelijk en verkiesbaar is binnen jouw sector of domein.

Locatie

Vilvoorde

Prijs

€ 550

In één oogopslag vertaal je je financiële resultaten naar strategie
Mechelen-Kempen
Opleiding

Managementrapportering in één oogopslag

Een managementrapportering is veel meer dan een boekhoudinstrument. Dit Lab van vier sessies begeleidt je in het opstellen van een overzichtelijke en efficiënte ondernemerstool.

Locatie

Geel

Prijs

€ 550 (exclusief BTW)

ONDERNEMERSgilde Sint-Jansbergklooster II
Limburg
Netwerking

ONDERNEMERSgilde Sint-Jansbergklooster II

Wil jij deel uitmaken van de enige ontmoetingsplek waar je enkel eigenaars-ondernemers leert kennen? Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden Visible regions: Voka nationaal, Antwerpen-Waasland, Brusselse metropool, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Mechelen-Kempen Waar ervaringen worden uitgewisseld en ondernemersideeën tot leven komen Wij nodigen je graag uit op woensdag 8 februari 2023 ter kennismaking met hét netwerk en collega-ondernemers. We kijken ernaar uit om samen het glas te heffen, als eigenaar-ondernemer! Om een nieuw verhaal te schrijven voor hét netwerk voor eigenaar ondernemers.

Locatie

Halen

Prijs

Gratis

ING
SD  Worx