Skip to main content

Activiteiten

bryo
  • Afgelopen
Infosessie

Bryo infosessie Januari 2020

Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject. 

 Lab: Growth Marketing
Opleiding

Lab: Growth Marketing

Hoe kan u op een korte tijd met beperkte middelen een bedrijf snel laten groeien? Voor velen de vraag van één miljoen. Maar wij hebben het antwoord: Growth Marketing. We laten de klassieke marketingstrategieën links liggen en zetten voluit in op een mix waarin onder meer innovatie, data, creativiteit en experimenteren de kroon spannen. 

levenslang leren
Infosessie

Opleiden kan je leren - opleiden is het nieuwe rekruteren

In 'the war for talent' is niet langer het talent van een werkzoekende van belang, wel zijn motivatie en attitude. Zet de deur bij het ogenblik van de aanwerving iets wijder open en laat vervolgens opleiding en rekrutering door elkaar lopen. Maar hoe pakt u de opleiding van deze nieuwe medewerker dan aan? 

HEADER JONG MEETS 2020
Netwerking

Jong Voka Limburg: Young Meets Raad van Bestuur Voka - KvK Limburg

Jong Voka brengt Jong ondernemend Limburg samen! Voor de tweede keer brengen we nu onze jongeren samen met ervaren ondernemers, namelijk de leden van de Raad van Bestuur van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Dit doen we tijdens ons gekend concept van Young Meets ...

Internationale contracten met agenten, distributeurs en klanten
Netwerking

Internationale contracten met handelsagenten, distributeurs en klanten

Bij internationaal zakendoen is het belangrijk om met sluitende juridische contracten te werken die uw belangen optimaal verzekeren. Vaak besteden ondernemers te weinig aandacht aan de content en risico’s bij het opstellen van dergelijke contracten. Met name overeenkomsten met handelsagenten en distributeurs geven vaak aanleiding tot moeilijkheden bij beëindiging, bijvoorbeeld bij onvoldoende verkoopresultaten. Bovendien zijn overeenkomsten met handelsagenten ook onderworpen aan dwingende (Europese) wetgeving.

Nieuwjaarscocktail Voka Lokaal Neteland
Netwerking

Nieuwjaarscocktail Voka Lokaal Neteland

Met 2019 bijna aan de finish, maak jij je alweer klaar om ook in 2020, met de handen aan het stuur én met de nodige PK’s, uit de startblokken te schieten. Geen beter moment om je motor warm te la

ING
SD  Worx