Skip to main content

Activiteiten

Leiderschap
  • Afgelopen
Opleiding

Van medewerker tot leidinggevende

Maak je de overstap van medewerker naar leidinggevende? Ontdek in deze workshops op 15 en 22 januari 2021 hoe jij die nieuwe rol succesvol opneemt!

Infosessie Plato
  • Afgelopen
  • Online
Infosessie

Online infosessie Plato 2021

Op vrijdag 15 januari vindt onze tweede online infosessie plaats over Plato en de meerwaarde ervan voor ondernemers en geëngageerde medewerkers.

YVM CEO Breakfast met Annick Van Overstraeten, Le Pain Quotidien
  • Online
Netwerking

YVM CEO Breakfast met Annick Van Overstraeten, Le Pain Quotidien

Na tien jaar aan het hoofd bij restaurantketen Lunch Garden bekleedt Annick Van Overstraeten sinds midden 2020 de functie van CEO van Le Pain Quotidien. Met welke uitdagingen krijgt ze zoal af te rekenen? Wat is de impact van de coronacrisis? En hoe ging de keten ermee om? Tijdens een ontbijtsessie van Young Voka Metropolitan vertelt Annick Van Overstraeten er alles over, en deelt ze haar visie op ondernemen en leiderschap.

green deal
  • Online
Infosessie

Infosessie Green Deal (gratis)

Met de Europese Green Deal wil Europa tegen 2050 het eerste klimaatneutrale continent ter wereld worden. De aangekondigde maatregelen zullen een impact hebben op diverse bedrijfssectoren.

plato
  • On- en offline
Infosessie

Perfect your pitch met Plato!

Als zaakvoerder moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom zeker langs op 18 januari 2021 en ontdek wat Plato voor jou kan betekenen.

Jong Voka Vlaams-Brabant vliegt het nieuwe jaar in
  • Online
Netwerking

Jong Voka Vlaams-Brabant vliegt het nieuwe jaar in: de toekomst van de luchthaven en het toerisme

Op maandag 18 januari organiseert Jong Voka Vlaams-Brabant een online panelgesprek rond de toekomst van de luchtvaart en het toerisme. Daarbij bespreken we de postcorona-evoluties in de luchtvaartsector vanuit verschillende ooghoeken: cargotransport, passagiersvervoer, en de luchthaven zelf.

persoonlijke skills
Opleiding

Assertief zijn kun je leren

Wil je leren opkomen voor jezelf, zodat je beter en met meer zelfvertrouwen functioneert? Ga dan aan de slag met je assertiviteit tijdens deze workshop op 19 januari 2021.

NewYear@Voka 2.0
  • Online
Netwerking

NewYear@Voka 2.0

Sterke bedrijven, stevig ondernemerschap. Daar gaan we voluit voor in het nieuwe jaar. Vol frisse ideeën en met inspirerende leiders blikken we vooruit. Op een unieke symbolische locatie in het hart van Mechelen. In 2021 laten we meer dan ooit de stem van de ondernemer luid klinken. Samen zetten Voka en Stad Mechelen hun schouders onder het ondernemerschap.

ING
SD  Worx