Skip to main content

Activiteiten

infosessie 28/01
Infosessie

Ontdek Plato met 10 tips in netwerking anno 2020

Op deze roadshow maakt u kennis met het concept van Plato. De Plato-coördinatoren van Voka geven er uitleg over de trajecten, een Plato-peter getuigt over zijn ervaringen en geeft u 10 tips hoe hij zijn netwerk heeft leren ‘gebruiken’. 

AI4
Netwerking

AI4Growth - AI in B2C/Retail/CustExper.

Samen met een tiental innovatieve organisaties (UGent TechTransfer, ML6, Robovision, Agentschap Innoveren & Ondernemen e.a.) organiseren we op 28 januari een hands-on sessie rond de nieuwste ontwikkelingen van AI in Retail, B2C & Customer experience.

Oostende-Veurne
Netwerking

Nieuwjaarsreceptie regio Oostende-Veurne 2020

We spreken graag met je af om het symbolische jaar 2020 feestelijk in te zetten. Samen met West-Vlaamse collega-ondernemers en hun ondernemende medewerkers gaan we op zoek naar elkaars dromen en maken we er samen nieuwe.

barco
Netwerking

StartUp meets Corporate: Morning @ Barco

Kom op woensdag 29 januari naar Morning@ Barco en ga samen met Guy Van Wijmeersch, Director Innovation And Design Thinking at Barco, aan tafel en krijg uit eerste hand te horen hoe innovatie en digitalisering bepalend is binnen hun sector.

BTW classes
Opleiding

BTW classes

Meer dan ooit is btw een materie in beweging. Als finance professional wordt u dan ook geconfronteerd met heel wat wijzigingen in regelgeving, risico's en ingewikkelde btw-verplichtingen. Wilt u graag sparren met finance professionals van andere bedrijven of uw complexe btw-cases voorleggen aan btw-specialisten? Dat kan tijdens deze btw classes. Gedurende 5 sessies in het voorjaar 2020 brengen we grotere internationale bedrijven uit de regio samen om onderling ervaring uit te wisselen en alles te weten te komen over wetswijzigingen en rechtspraak van de btw-specialisten van Deloitte.

Update klimaat- en energiebeleid
Opleiding

Update klimaat- en energiebeleid

De laatste tijd beheerst het klimaatbeleid in toenemende mate het nieuws. Dieselgate, de klimaatprotesten, de bosbranden in Australië… plaatsen het thema steeds prominenter op de voorgrond. 

ING
SD  Worx