Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

De (digitale) CMR - vrachtbrief
Opleiding

De (digitale) CMR - vrachtbrief

Wat zijn je verplichtingen als transportverantwoordelijke? Hoe zit het met je aansprakelijkheid van de afzender en de vervoerder? Krijg een grondig inzicht in het CMR-verdrag tijdens dit seminarie op dinsdag 24 mei.

Persoonlijke skills Kameracademie
Opleiding

Assertief zijn kan je leren

Wil je leren opkomen voor jezelf, zodat je beter en met meer zelfvertrouwen functioneert? Ga dan aan de slag met je assertiviteit tijdens deze workshop op 24 mei 2022.

computerskills kameracademie
Opleiding

Excel dashboards

Een Excel dashboard is dé oplossing. Het is één van de krachtigste manieren om te rapporteren en gegevens op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier te visualiseren.

Lab: Robotic process automation
Opleiding

Lab: Robotic process automation

Zelf digitale werknemers of softwarerobots creëren om repetitieve handelingen uit te voeren zoals order input, facturatie en andere administratie? Dat kan met Robotic Process Automation of RPA.

lab
Opleiding

Lab Undercover Innovator

Met deze opleiding willen we je helpen om je eigen innovatiecapaciteit beter te begrijpen en je team meer te laten innoveren. We geven je inzichten, tips & tricks mee om jezelf en je collega’s innovatiever te laten werken. Zonder dat ze het zelf merken.

foto kamer
Opleiding

Automatiseer zelf je administratie met de hulp van databots (RPA)

Vervelende repetitieve taken, eindeloze Excel-lijsten, IT-programma’s die niet met mekaar communiceren, … Elk bedrijf kan deze lijst verder aanvullen; loonadministratie, factuuropvolging, klanten-database updaten,… Robotic Process Automation (RPA) biedt een oplossing waarmee je meteen zelf aan de slag kan.

Van brandjesblusser naar coachend leidinggevende
Opleiding

Van brandjesblusser naar coachend leidinggevende

Ken je het gevoel van ‘dag in dag uit van het ene probleem naar het andere hollen? Wat je ’s morgens dacht te doen heb je niet eens kunnen opstarten die dag. De volgende dag opnieuw hetzelfde probleem terwijl jouw chef maar niet begrijpt wat er allemaal aan de hand is en je zelfs extra taken geeft.

Cultural
Netwerking

Metropolitan Cultural Night: Kunstenfestivaldesarts

Na twee corona-jaren biedt Voka Metropolitan zijn leden opnieuw een culturele avond aan die de blik verruimt en inspireert. We zijn te gast in de Beursschouwburg. We maken er nader kennis met het Kunstenfestivaldesarts, een artistiek uithangbord van Brussel dat jaarlijks in mei zijn grote afspraak heeft met het publiek.

stamgasten
Netwerking

Jong Voka Kempen - Stamgasten 2022

Ook dorst naar straffe ondernemersverhalen?  Wel, Jong Voka Kempen is er om die dorst te lessen! Tijdens onze Stamgasten nodigen we jou uit om samen met andere jonge ondernemers te luisteren naar de straffe verhalen van onze drie unieke stamgasten.

Jong Voka stamgasten
Netwerking

Jong Voka stamgasten

Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan. Waarom zou je ze niet gewoon kunnen ontmoeten op café? Wel, daar zorgt Jong Voka voor! Onze stamgasten brengen hun verhaal en staan open voor al jouw vragen in een informele setting.

stamgasten editie 2022
Infosessie

Jong Voka Stamgasten 2022

Op dinsdagavond 24 mei vindt Stamgasten opnieuw plaats.  Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan. Waarom zou je ze niet gewoon kunnen ontmoeten op café? Wel, daar zorgt Jong Voka voor!

Stamgasten 2022
Infosessie

Inspiratie: Stamgasten 2022

Plannen om te ondernemen? Laat je inspireren door startende ondernemers in een informele setting, want heel wat geniale ideeën ontstaan tussen pot en pint!

Steunmaatregelen voor de ontwrichte zone - Vlaams-Brabant
Infosessie - Online

Webinar - Steunmaatregelen voor de ontwrichte zone Vlaams-Brabant

Sinds augustus 2018 werden er in de regio Vlaams-Brabant 53 dossiers ingediend (waarvan er 52 werden goedgekeurd) en 436 arbeidsplaatsen gecreëerd die mede te danken zijn aan de steunmaatregelen voor kmo’s in ontwrichte zones. Tijdens het webinar leggen we graag nog eens uit wat deze financiële

Mercurio Go International Vlaams-Brabant
Project

Mercurio Go International

Wil je met je bedrijf exporteren naar het buitenland? Ben je een ondernemer met weinig internationale ervaring die net gestart is met export? Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan ben je bij Mercurio Go International aan het juiste adres.

Talentenmarkt Noord-Hageland
Project

Talentenmarkt Noord-Hageland

Twee jaar na de eerste lockdown bereikt de krapte op de arbeidsmarkt een duizelingwekkend hoogtepunt. Uit de cijfers van VDAB blijkt dat alleen al in Vlaams-Brabant het aantal openstaande vacatures verdubbelde.

ING
SD  Worx