Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

wetgeving Kameracademie
Opleiding

Update fiscaliteit & accountancy

Ben jij op de hoogte van de recente wetswijzigingen en hangende wetsvoorstellen? Tijdens deze opleiding krijg je een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fiscaliteit.

Inspiratiesessie Bryo: aan de slag met marktonderzoek
Infosessie - Online

Inspiratiesessie Bryo: aan de slag met marktonderzoek

Overweeg je een eigen bedrijf op te starten? Dan is het belangrijk dat je je goed voorbereidt en eerst marktonderzoek verricht naar je branche, doelgroep en concurrentie. Pas als je die elementen in kaart hebt gebracht, weet je of je bedrijf kans van slagen heeft en of je je plan nog moet bijsturen. Je ontdekt er alles over tijdens deze online inspiratiesessie op 6 december!

computerskills kameracademie
Opleiding - Volzet

Power BI

Wil je op een snelle en visuele manier waardevolle data volledig begrijpen? Krijg een duidelijke kijk op de feiten en stem je dagelijkse business erop af. Ontdek in de workshop op 7 december 2021 de meerwaarde van Power BI.

Voka Hotspot (in je kot): West meets Oost
Netwerking - Online

Voka Hotspot (in je kot): West meets Oost

Je kent ongetwijfeld de traditionele Voka Hotspots waarbij je in een korte tijd, onder de vorm van een speeddate, 10 tot 15 nieuwe contacten kan leggen. Op woensdag 8 december staat onze online West meets Oost-editie opnieuw gepland, samen met ondernemers van Oost-Vlaanderen dus.

Netwerking

FinFinder - investor pitching

Op 8 december organiseert Voka Oost-Vlaanderen een nieuwe editie van FinFinder. Start- en scale-ups krijgen de kans om te pitchen voor een panel van investeerders, zorgvuldig samengesteld op hun maat.    

ING
SD  Worx