Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Het ondernemersverhaal van Average Rob
Voka Netwerking

Het ondernemersverhaal van Average Rob

Als Average Rob bouwde hij in zijn eentje een publiek op voor zijn ontwapenende video’s op YouTube. En hij brouwt een pils die zo gemiddeld mogelijk moet smaken. Wij nodigen je van harte uit voor een buitengewone avond met Robert Van Impe, beter bekend als "Average Rob". 

Deze veelzijdige Belgische comedian, YouTuber, acteur en radiopresentator zal ons meenemen op een boeiende reis door zijn ondernemersverhaal, gevuld met humor, creativiteit en onvergetelijke momenten. 

De avond belooft niet alleen inzicht te bieden in het ondernemerschap van Average Rob, maar ook een kans om hem persoonlijk te ontmoeten en vragen te stellen. Een unieke gelegenheid om te leren van zijn ervaringen en geïnspireerd te raken door zijn onconventionele aanpak van succes.

Programma

  • 18u30: Onthaal 
  • 19u00: Average Rob zijn ondernemersverhaal in combinatie met sterke content en hoe dat ondernemerschap kan versterken 
  • 20u30: Drinks & 'Echte Belgische Kost' (vol-au-vent, frietjes, stoverij, boulletjes, ...)
  • 22u00: Einde
     

Over Average Rob

Geboren op 27 februari 1992 in Overijse, heeft Robert Van Impe zich opgewerkt tot een bekende naam in de Belgische entertainmentwereld. Zijn alter ego, Average Rob, staat bekend om humoristische posts op sociale media die viraal gaan, waarin hij zichzelf op komische wijze fotografeert met wereldberoemde celebrities. 

Rob begon zijn carrière bij het Belgische magazine Humo in 2016 en heeft sindsdien indrukwekkende prestaties geleverd. Hij heeft niet alleen virale video's geproduceerd, zoals "Kanye West danst met K3", maar heeft ook als videoreporter bijgedragen aan het succes van Humo op evenementen zoals Pukkelpop en Rock Werchter. 

Daarnaast heeft Rob zich gewaagd aan extreme sporten op zijn YouTube-kanaal, samen met zijn kleine broer Arno van Impe. In 2023 voltooide hij de Iron-Man in Klagenfurt, wat getuigt van zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen.
 

Met steun van

 

Sponsor worden?

Voor vragen of meer informatie rond sponsoring, neem gerust contact op via tuba.gungor@voka.be

Wij bieden verschillende sponsormogelijkheden aan die je zichtbaarheid en betrokkenheid bij deze ondernemersgemeenschap zullen vergroten.

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Adres

De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Jong Voka-lid: €50
Niet Jong Voka-lid: €75
(Excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deze activiteit is exclusief voor leden en niet-leden onder de 40 jaar.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus