Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Te gast bij Linum Group

Op vrijdag 24 mei zijn we te gast bij Linum Group in Kuurne, een dynamisch familiebedrijf met een indrukwekkend groeiverhaal. Tijdens dit bedrijfsbezoek krijg je de kans om een blik achter de schermen te werpen bij Linum en het kloppend hart van hun bedrijf te verkennen: hun magazijn van maar liefst 20.000 vierkante meter. Een mooie kans om de logistieke wonderen die schuilgaan achter dit bedrijf te ontdekken!

En er is meer:

  • Wist je dat 'Linum' het Latijnse woord voor vlas is? Deze naam is niet toevallig gekozen, maar een eerbetoon aan de overgrootouders van de zaakvoerder, die als vlasboeren werkten.
  • Sinds 1983 heeft Linum een opmerkelijke groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een groep van 4 bedrijven (Plastibac, Linum Europe, Fermod en Prihoda) met vestigingen in maar liefst 6 landen, waaronder België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met 135 toegewijde medewerkers schrijven ze een waar internationaal succesverhaal.
  • Wat Linum echt onderscheidt, is hun indrukwekkende voorraad, met meer dan 15.000 unieke artikelreferenties.
  • Linum is niet zomaar een bedrijf; het is een op-en-top familiebedrijf waar momenteel de tweede generatie aan het roer staat. Deze familiale dynamiek is een essentieel onderdeel van hun bedrijfscultuur. 

Benieuwd naar nóg meer? Neem deel aan het gastbezoek en laat je inspireren door het internationale groei- en succesverhaal van Linum.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen & lichte lunch
  • 12.25 uur: Verwelkoming & presentatie door Linum Group
  • 12.45 uur: Rondleiding in verschillende groepen
  • 13.25 uur: Afsluitend netwerkmoment
  • 14.00 uur: Voorzien einde

Contactpersoon

Renate Vandenbulcke

Administratief medewerker

Adres

Linum Group
Pieter Verhaeghestraat 20
8520 Kuurne

Wanneer

Prijs

Dit gastbezoek is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

De plaatsen zijn beperkt, we hanteren het principe 'first come, first served'. 

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor het gastbezoek. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag