Skip to main content

Opleidingen & trajecten

Internationaal gaan betekent in contact komen met nieuwe zaken, gaande van douaneprocedures- en documenten tot contracten afsluiten en samenwerken met verschillende culturen. Om je daar optimaal voor voor te bereiden, organiseert Voka - KvK Limburg tal van infosessies en opleidingen rond relevante thema's. Hierbij doen we beroep op ons netwerk van experten. Door onze ervaring zijn we uitgegroeid tot hét opleidingscentrum voor internationaal ondernemen in Limburg.

Kameracademie: quick-win opleidingen

Onderstaande opleidingen variëren van een infosessie tot een halve dag opleiding tot een volledige dag opleiding rond internationale topics. Om een overzicht van alle opleidingen te bekijken, kan je beroep doen op de Kameracademie. 

Ontdek hier alle opleidingen

17 mei 2022 Internationaal debiteurenbeheer 09u00 - 11u30 info
19 mei 2022 Douaneaangiften en faciliteringen (Customs Academy) 09u30 - 12u30 info
19 mei 2022 BTW bij in- en uitvoer (Customs Academy) 13u30 - 16u30 info
20 juni 2022 Internationaal fiscaal recht: basisbeginselen 13u00 - 16u30 info
21 juni 2022 Maak optimaal gebruik van documentaire kredieten 13u00 - 16u30 info

 

Trajecten: intensief en met focus

Trajecten hebben elk hun eigen focus en doelgroep. Zo zijn er trajecten voor startende exporteurs of ervaren exporteurs. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook inspiratietrajecten rond digitalisering en internationale handel. De trajecten wijzigen regelmatig en afhankelijk van de behoeften organiseren we bijkomende nieuwe trajecten.

Start 28 april 2022 LAB: Customs Academy info
Start 20 mei 2022 Mercurio : Go International info
Start 8 juni 2022 Mercurio : Go International 4 services info
Start 27 juni 2022 Beyond Borders USA info
Start 19 september 2022 Start2Export2 : Finland info

 

Incompany: op maat van jouw bedrijf

Ons opleidingsaanbod is samengesteld op basis van vragen en behoeften van onze leden. Indien je met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf eenzelfde opleiding wilt volgen, kan het voordeliger zijn om deze als incompany te organiseren. Bovendien kan dan ook op maat gewerkt worden van jouw onderneming. Bovendien kunnen zo opleidingen ingepland worden die vandaag misschien niet in ons aanbod staan. Indien je hierover nadenkt, geef ons dan een seintje en dan werken we een voorstel uit!

Met een wereldwijd netwerk én expertise op maat ondersteunen en begeleiden wij Limburgse bedrijven met internationale ambitie. Ontdek hoe we jouw onderneming kunnen helpen.

Contactpersoon

Amber Zentjens

Adviseur internationalisatie