Skip to main content
Map

Opleidingen & trajecten

Internationaal gaan betekent in contact komen met nieuwe zaken, gaande van douaneprocedures- en documenten tot contracten afsluiten en samenwerken met verschillende culturen. Om je daar optimaal voor voor te bereiden, organiseert Voka - KvK Limburg tal van infosessies en opleidingen rond relevante thema's. Hierbij doen we beroep op ons netwerk van experten. Door onze ervaring zijn we uitgegroeid tot hét opleidingscentrum voor internationaal ondernemen in Limburg.

Kameracademie: quick-win opleidingen

internationaal ondernemen

Wij bieden tal van opleidingen aan die variëren van een infosessie tot een halve dag tot een volledige dag opleiding rond internationale topics. Om een overzicht van alle opleidingen te bekijken, kan je beroep doen op de Kameracademie via onderstaande button.

Ontdek hier alle opleidingen

Customs Academy 2022

Drijf je handel in een internationale context? Dan is een basiskennis van douanezaken een absolute must. En dat is precies wat jij krijgt als je deelneemt aan de Customs Academy van Voka - KvK Limburg!  Tijdens deze praktijkopleiding raak je snel vertrouwd met de belangrijkste douanebegrippen, - documenten en - procedures.

Meer info en/of inschrijven

Incompany: op maat van jouw bedrijf

Ons opleidingsaanbod is samengesteld op basis van vragen en behoeften van onze leden. Indien je met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf eenzelfde opleiding wilt volgen, kan het voordeliger zijn om deze als incompany te organiseren. Bovendien kan dan ook op maat gewerkt worden van jouw onderneming. Bovendien kunnen zo opleidingen ingepland worden die vandaag misschien niet in ons aanbod staan. Indien je hierover nadenkt, geef ons dan een seintje en dan werken we een voorstel uit!

Met een wereldwijd netwerk én expertise op maat ondersteunen en begeleiden wij Limburgse bedrijven met internationale ambitie. Ontdek hoe we jouw onderneming kunnen helpen.

Contactpersoon

Amber Zentjens

Adviseur internationalisatie