Skip to main content
Map

Begeleiding over de grenzen heen

Team Internationaal Ondernemen bij Voka - KvK Limburg heeft een jarenlange ervaring. Zo bezorgden we heel wat mensen een antwoord op hun vraag, brachten we tal van anderen met mekaar in contact en zetten we Limburgse bedrijven mee internationaal op de kaart. Benieuwd wat wij jou kunnen bieden op vlak van begeleiding over de grenzen heen? Neem een kijkje tussen onderstaand aanbod.

internationaal ondernemen

 

 

 


Vlaanderen groeit sterk in aantal tech scale-ups. In biotech, data en AI zijn we zelfs state-of-the-art. Toch is er nog ruimte voor meer en snellere groei. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen.

Meer info

internationaal ondernemen

 

 

 


Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die reeds een exportstrategie ontwikkeld en/of geïmplementeerd hebben en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken.

Meer info

Missies en buitenlandse delegaties

We praten niet alleen over kansen in het buitenland, we gaan ook effectief naar daar. De focus ligt op interessante regio's met mogelijkheden, of die inspirerend kunnen zijn voor onze economie.
Bovendien brengen we het buitenland ook naar hier. Doorheen het jaar ontvangen we verschillende delegaties. We nodigen ook Limburgse bedrijven uit om kennis te maken met potentiële klanten of partners.