Skip to main content
Voka Community -

Internationaal Ondernemen Limburg

Internationaal Ondernemen Limburg

Met een wereldwijd netwerk én expertise op maat ondersteunen en begeleiden wij Limburgse bedrijven met internationale ambitie. 

Mercurio: verover buitenlandse markten! 

Wil je zelf een exportstrategie opstellen? Nieuwe buitenlandse markten veroveren of jouw positie in het buitenland versterken? Of wil je je expertise en ambities aftoetsen met andere ondernemers? Bekijk dan zeker ons aanbod van Mercurio: het netwerk van Voka voor ondernemers die samen ondernemend Vlaanderen verder willen uitbouwen, lokaal en in de wereld. 

mercuior

 

Internationaal ondernemen biedt heel wat mogelijkheden voor Limburgse bedrijven. Maar eens over de grenzen zien we niet altijd de bomen door het bos. Of je nu juist start in het buitenland of al heel wat jaren ervaring op de teller hebt staan, wij zijn er voor jou. Dit doen we door in te zetten op kennisontwikkeling via opleidingen of advies, door ondernemers samen te brengen op evenementen en door ervaringen uit te wisselen in onze community.  

Het team Internationaal Ondernemen bij Voka - KvK Limburg kan teren op een jarenlange ervaring. In de voorbije jaren bezorgden we heel wat mensen een antwoord op hun vraag, brachten we tal van anderen met mekaar in contact en zetten we Limburgse bedrijven mee internationaal op de kaart. Kunnen we jou verder helpen? Neem dan zeker contact op met ons! 

"We firmly believe that international business and foreign investment strengthen our economy."

Nieuwsbrief

Iedere maand het meest actuele nieuws en zakelijke opportuniteiten in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date over internationaal ondernemen!

Met dank aan onze partners 

kpmg  alk  liege  gevers

Team

Cathérine Dreesen

Cathérine Dreesen

Directeur internationalisatie & innovatie

Kenneth Stulens

Kenneth Stulens

Aanspreekpunt corona

Ward Smits man

Ward Smits

Adviseur internationalisatie

Christine Thonnon

Christine Thonnon

Adviseur internationalisatie

Bieke Wegge

Bieke Wegge

Projectmedewerker internationalisatie & innovatie

Anja Hendrikx

Anja Hendrikx

Verantwoordelijke exportloket

Sarah Buntinx

Sarah Buntinx

Verantwoordelijke exportloket

Iris Biesmans

Iris Biesmans

Verantwoordelijke exportloket