Skip to main content
Map
Klimaatneutraal tegen 2050? Financier jouw energietransitie
Limburg
Infosessie

Klimaatneutraal tegen 2050? Financier jouw energietransitie

Hoge energieprijzen en een grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zorgen ervoor dat ondernemingen meer dan vroeger hun energieverbruik verminderen, eigen energie produceren en zoveel mogelijk processen elektrificeren en digitaliseren. Ook om de ambitieuze klimaatdoelstellingen van Europa te behalen, zal de energietransitie in volle vaart moeten worden gerealiseerd. Dit alles vraagt grote investeringen van bedrijven. Gelukkig zijn er mogelijkheden om die te financieren.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis, voor leden en niet-leden 
Inschrijven is wel steeds verplicht 

Business club Energietransitie
Limburg
Traject

Business club Energietransitie

Op lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen realiseren? Zet in op het efficiënt beheer van energiebronnen en -verbruik. Zo minimaliseer je jouw milieu-impact, leg je een beter rapport neer in de aankomende Europese rapporteringsverplichtingen, versterk je jouw bedrijfsimago en creëer je concurrentiële voordelen. Maar een energieswitch gebeurt echter niet van vandaag op morgen. Hoe ga je hier concreet mee aan de slag? Hoe doen (niet-)sectorgenoten dit? Welke problematieken kunnen we samen overwinnen? Ontdek het tijdens de 'business club energietransitie'.

Prijs

Deze sessies lopen van 8 mei 2023 tot 29 december 2023

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2022
Mechelen-Kempen
Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2023

Bedrijven die duurzaamheid verankeren in hun bedrijf doen dat via een jaaractieplan, gekoppeld aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en krijgen daarom het Voka Charter Duurzaam Ondernemen toegekend voor hun inzet.

Locatie

Sint-Katelijne-Waver

Prijs

Dit event is bestemd voor de VCDO-deelnemers van Voka Mechelen-Kempen. Deelnemen is gratis voor 2 personeelsleden, inschrijven is verplicht. Vanaf he...